CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.802
- Πόντοι
- 2.606
Παρασιτοῦν ὡς μνηστῆρες τῆς Πηνελόπης. Εἷς ἱστότοπος πρωτότυπος καὶ διασκεδαστικὸς μετεβλήθη εἰς πηγὴν ἐξεμέσεως μαρξιστικοῦ δηλητηρίου.
Παρασιτοῦν ὡς μνηστῆρες τῆς Πηνελόπης. Εἷς ἱστότοπος πρωτότυπος καὶ διασκεδαστικὸς μετεβλήθη εἰς πηγὴν ἐξεμέσεως μαρξιστικοῦ δηλητηρίου.
...εγώ μπορεί να έκανα 10 λογαριασμούς όταν ήμουν black list με όλους όμως ήμουν πάντα με παρεμφερές νικ.
ΝΤΑΞΕΙ ρε μεσιε ,τα ποσταρισματα γινονται σε νηματα πολιτικου περιεχομενου,δεν ποσταρει κανεις στο "βουλγαροτραβελλα" η στο θεικο "με μασαζωνει η πεθερα μου,να γυρισω?"....μην τα ισοπεδωνεις ολα!
εγώ μπορεί να έκανα 10 λογαριασμούς όταν ήμουν black list με όλους όμως ήμουν πάντα με παρεμφερές νικ.
-ΘΕΛΕΙ καινουργια μηχανη!ελα ρε παραπονιαρη σημερα. τι σε επιασε
ελα ρε παραπονιαρη σημερα. τι σε επιασε
Ναί, ἀλλὰ τὰ νήματα αὐτὰ τὸ πάλαι ἀπησχόλουν τὸ 10% τῶν συμμετεχόντων καὶ νῦν τὸ 70%.
Kαι με τα δυο το εχω δει γραμμενο, εγω προτιμω με"ε".επειδη δεν τα παω καλα με την ορθογραφια με ε η αι γραφεται
σαλουτ μρ.μπιρις!Ε δεν το είπαμε. Δεν μπορεί να ζήσει το παιδί δίχως το site...
Στα λόγια μου έρχεσαι.
Και μην ξαναλέμε τα ίδια. Mr Τίποτα εδώ, dont bother guys
Και εσύ εδώ είσαι όμως από 15/05/06.Ε δεν το είπαμε. Δεν μπορεί να ζήσει το παιδί δίχως το site...
Στα λόγια μου έρχεσαι.
Και μην ξαναλέμε τα ίδια. Mr Τίποτα εδώ, dont bother guys
Και?Ναί, ἀλλὰ τὰ νήματα αὐτὰ τὸ πάλαι ἀπησχόλουν τὸ 10% τῶν συμμετεχόντων καὶ νῦν τὸ 70%.
Και τι θες να γίνει ρε μεγάλε?
Να γράφουμε κι εδώ για το μασάζωμα της πεθεράς για να θυμηθείς εσύ τις πρώτες μέρες του μπουρδέλα τελεία κομ??
Το ποιο?Παράκληση. Όταν ταυτοποιηθεί η ip μου να μου κάψετε την μηχανή σας παρακαλώ.
Θα πάρω περισσότερα από την ασφάλεια από να την πουλήσω.
Θα σας είμαι ευγνώμων. Κ εξάλλου παίζει να με ξεφορτωθείτε. Θα κάνω βόλτες με την καινούργια κ δεν θα σας χαλάω το αριστερίστικό κήρυγμα στο σαϊτ με τις τάνες.
Και γιατι δεν ξεκουμπιζεσαι ελογου σου αμαλαχει?Νὰ μεταβῆτε εἰς ἕναν ἐκ τῶν πολλῶν ἱστοτόπων ἀντεθνικοῦ περιεχομένου.
Νὰ μεταβῆτε εἰς ἕναν ἐκ τῶν πολλῶν ἱστοτόπων ἀντεθνικοῦ περιεχομένου.
Και γιατι δεν ξεκουμπιζεσαι ελογου σου αμαλαχει?
Ακομη καλυτερα γιατι δεν ζητας απο οσους κανουν κουμαντο εδω μεσα να κλεισουν την κατηγορια πολιτικων/θρησκευτικων?
Ουστ αναρχοάπλυτοι,ενοχλείτε τον μπακάλα.Να μεταβούμε από που ρε μεγάλε?
Απ'το αμπέλι σου??
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=106700.0;attach=453138;image[/img[/URL]]
σαλουτ μρ.μπιρις!
[/quote]
Σημειολογικά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το ίδιο μπουκάλι για την μολότοφ που θα κάψει το μηχανάκι. Για να παρω το μήνυμα ότι ήσασταν εσείς ;)
[QUOTE="pz89, post: 4195114"]
Και εσύ εδώ είσαι όμως από 15/05/06.
6 χρόνια!!!
[/quote]
Φυσικά . Ανταλλάζω διαρκώς πληροφορίες με συναγωνιστές για τάνες κ δεν ποστάρω με ρυθμό
48 ποστ την ημέρα...
-Γραψε πανω της "ΑΝΤΙΦΑ" και παρκαρε τη κοντα στη γνωστη εκκλησια...οι παρακλησεις σου θα λαβουν σαρκα και οστα ταχυτατα!Παράκληση. Όταν ταυτοποιηθεί η ip μου να μου κάψετε την μηχανή σας παρακαλώ.
Θα πάρω περισσότερα από την ασφάλεια από να την πουλήσω.
Θα σας είμαι ευγνώμων. Κ εξάλλου παίζει να με ξεφορτωθείτε. Θα κάνω βόλτες με την καινούργια κ δεν θα σας χαλάω το αριστερίστικό κήρυγμα στο σαϊτ με τις τάνες.
ειπα εγω αυτα που λες τυπε μου;;;;;![]()
κωλοτουμπας τωρα ετσι
αχαχαχαχα scripta manent ομως
τοσο καιρο που εγραφες να επιτεθουμε στους μαυρους και στους πακηδες να τους βγαλουμε τα εντερα
χεσμεντεν τωρα
καλα ξεμπλεγματα με τη δικαιοσυνη ηλιθιε
![]()