kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οχι λακη μου γλυκε.Καμιά γαμημένη κωλόπουστα χασίκλω των Εξαρχείων
ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ
ΒΙΑΣΤΗ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ 15χρονης ;;;;;;;;;;;
οχι λακη μου γλυκε.Καμιά γαμημένη κωλόπουστα χασίκλω των Εξαρχείων
ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ
ΒΙΑΣΤΗ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ 15χρονης ;;;;;;;;;;;
τυπε κομμαντο πρωην πεζοναυτης.και αυτο μου εκανε εντυπωση.δηλαδη αν στραβωνουν τετοιοι πορωμενοι με τις μαλακιες του παναγιωταρου και του μιχαλολιακου τοτε μην σου κανει εντυπωση αν και αλλοι αλλαξουν ροτα.μπας και ηταν ο τυπος πετρος κωνσταντινου ?
αυτοι και αν ειναι τυπε...γιατι δικε μου τους κκεδες τους εχεις για δημοκρατες?
Μεγαλε παραπερα,εσυ εισαι εγκαθετος του στραβου συγγενη της π.δελτα,δεν υπαρχει περιπτωση να γινεις πιστευτος με την καμια!Μπες με κλωνο "σκληρο εθνικι","ροδαλη κωλοσουφριτα","ντεντιστ λοβερ" μπας και επιτυχει η προπαγανδα σου....τυπε κομμαντο πρωην πεζοναυτης.και αυτο μου εκανε εντυπωση.δηλαδη αν στραβωνουν τετοιοι πορωμενοι με τις μαλακιες του παναγιωταρου και του μιχαλολιακου τοτε μην σου κανει εντυπωση αν και αλλοι αλλαξουν ροτα.
Μεγαλε παραπερα,εσυ εισαι εγκαθετος του στραβου συγγενη της π.δελτα,δεν υπαρχει περιπτωση να γινεις πιστευτος με την καμια!Μπες με κλωνο "σκληρο εθνικι","ροδαλη κωλοσουφριτα","ντεντιστ λοβερ" μπας και επιτυχει η προπαγανδα σου....
τι λες ρε γελοιε καραγκιοζη?ποιανου κλωνος?Μεγαλε παραπερα,εσυ εισαι εγκαθετος του στραβου συγγενη της π.δελτα,δεν υπαρχει περιπτωση να γινεις πιστευτος με την καμια!Μπες με κλωνο "σκληρο εθνικι","ροδαλη κωλοσουφριτα","ντεντιστ λοβερ" μπας και επιτυχει η προπαγανδα σου....
χαρουλα σιγονταρεις και εσυ ε?χμ...
τυπε μηπως ηταν μεταναστης στο αμερικα και ειχε θητευσει στην μαφια?το εγκλημα στη λουτσα οπου ο ελληνας εσφαξε και τσιμεντωσε τον υπαλληλο του ρουμανο
τυπε κομμαντο πρωην πεζοναυτης.και αυτο μου εκανε εντυπωση.δηλαδη αν στραβωνουν τετοιοι πορωμενοι με τις μαλακιες του παναγιωταρου και του μιχαλολιακου τοτε μην σου κανει εντυπωση αν και αλλοι αλλαξουν ροτα.
τελικα σε αυτο το σαιτ η πορωμενους αριστερους βρισκεις η λακηδες.δεν υπαρχει μεση λυση.Κ. Παναγόπουλος (ALCO): Η Χρυσή Αυγή μπορεί να πάρει και 30% - Πολιτικοί παρατηρητές: Μπορεί να είναι και 2ο κόμμα.
...εγω τυπε, δηλωνω φανατικος απολιτικ...ντερτυ λοβερ ο βρωμικος εραστης οτι προσταξ'η σαρκα ...τελικα σε αυτο το σαιτ η πορωμενους αριστερους βρισκεις η λακηδες.δεν υπαρχει μεση λυση.
Εισαι ρατσιστης Χρυσυγητης μονο στην Ελληνικη επικρατεια η και με τα σκουροχρωμα ladyboys?χαρουλα σιγονταρεις και εσυ ε?χμ...
...εγω τυπε, δηλωνω φανατικος απολιτικ...ντερτυ λοβερ ο βρωμικος εραστης οτι προσταξ'η σαρκα ...
ρε λακη ο αλλος για γαμησια μιλησε τι του ποσταρεις για εαμ και κουμμουνια? :S :SΤο Δεκέμβρη του 1944
δεν υπήρχαν τέτοιες πολυτέλειες.
Και όποτε κάνουν κίνηση τα κουμμούνια
ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Σε ρώταγαν τότε:
"Είσαι μέλος του ΕΑΜ ;;;;"
Αν ναι, το επιβεβαίωναν και ζούσες.
Διαφορετικά πήγαινες στον άλλο κόσμο,
ξεκινώντας από ΟΥΛΕΝ,ΦΟΙΒΟ,ΝΤΑΜΑΡΙ ΚΟΠΑΝΑ κτλ ....
μπαχαλακηδες τυπε :Sτυπε τι λες τωρα?μιλας για σεξ εδω?θα σε κραξουν.
ναι ρε τυπε.εδω εχουμε σοβαρα ζητηματα να γραψουμε και με σοβαρα ατομα αριστερα και δεξια...μπαχαλακηδες τυπε :S
...παλι στα κομμουνια τα ριχνεις και οι δικοι σου αν κανουν κινηση παλι δε θα υπαρχουν πολυτελειες ,αρα μαλλον γαμματα...!Το Δεκέμβρη του 1944
δεν υπήρχαν τέτοιες πολυτέλειες.
Και όποτε κάνουν κίνηση τα κουμμούνια
ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Σε ρώταγαν τότε:
"Είσαι μέλος του ΕΑΜ ;;;;"
Αν ναι, το επιβεβαίωναν και ζούσες.
Διαφορετικά πήγαινες στον άλλο κόσμο,
ξεκινώντας από ΟΥΛΕΝ,ΦΟΙΒΟ,ΝΤΑΜΑΡΙ ΚΟΠΑΝΑ κτλ ....