Επισκέπτης
...και γαμω τα οπλα οι καρεκλες!!! Μου θυμιζει Λιακοπουλο,σηκωθειτε απο πολυθρονες,καρεκλες,
Αυτή εδώ λες,
δεν σκοτώνει σίχαμα των Εξαρχείων
με μερικά χτυπήματα στο κεφάλι και τη σπονδυλική στήλη ;;;;;
...και γαμω τα οπλα οι καρεκλες!!! Μου θυμιζει Λιακοπουλο,σηκωθειτε απο πολυθρονες,καρεκλες,
Αυτή εδώ λες,
http://[URL unfurl="true"]www.qualitychurchfurniture.com/assets/images/churchfurniture/Series_50_All_Steel_Folding_Chair-510-Black-1-50.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μπααα...
καλύτερα να τη γυρίσεις ανάποδα να κάτσουν τέσσερις νεοχαζοί..
Αυτή εδώ λες,
http://[URL unfurl="true"]www.qualitychurchfurniture.com/assets/images/churchfurniture/Series_50_All_Steel_Folding_Chair-510-Black-1-50.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τυπε ακουω οτι αυτοι κανουν κραβ μαγκα.μην σε παρουν για σακο προπονησης ετσι χοντρος που εισαι προσεξε. :S
Γερμανία: Εκδηλώσεις μνήμης για τη Νύχτα των Κρυστάλλων
Ημερομηνία: 10/11/2012
Πηγή:
Δεν ξέρουμε αν η ρητορική ήταν ότι "οι κάτοικοι" "ανακαταλαμβάνουν τις πόλεις τους" από τους Εβραίους, πάντως τη νύχτα της 9ης προς 10η Νοεμβρίου του 1938 η ναζιστική κυβέρνηση της Γερμανίας οργάνωσε ένα "αυθόρμητο" πογκρόμ κατά των Εβραίων
τυπε ο λακης ειναι κατα τις χειροδικιαςτυπε ακουω οτι αυτοι κανουν κραβ μαγκα.μην σε παρουν για σακο προπονησης ετσι χοντρος που εισαι προσεξε. :S
τυπε ακουω οτι αυτοι κανουν κραβ μαγκα.μην σε παρουν για σακο προπονησης ετσι χοντρος που εισαι προσεξε.
Στην μονομαχία με τον έκτορα,
έπεσε τούτη η φωτό στην αντίληψή σου ;;;;;
τυπε ο λακης ειναι κατα τις χειροδικιας
ξηγιεται με σιδερικο
και εκει το κραβ μαγκα δεν φτουραει
ποσους θα φας ;εναν,δυο αντε τρεις.αυτοι ειναι μιλιουνια.τοπι θα σε κανουν τυπε αμα σε πιασουν μετα.Στην μονομαχία με τον έκτορα,
έπεσε τούτη η φωτό στην αντίληψή σου ;;;;;
τυπε τι μουτσουνα ειναι αυτη διπλα στον σιφου
αυτοί οι τύποι που είναι δίχως λαιμό είναι πολύ επικίνδυνοι ;)τυπε τι μουτσουνα ειναι αυτη διπλα στον σιφου
γιατι βαμπιρ εισαι?αυτοί οι τύποι που είναι δίχως λαιμό είναι πολύ επικίνδυνοι ;)
δικε μου παντως ειναι αθλητικος τυποςαυτοί οι τύποι που είναι δίχως λαιμό είναι πολύ επικίνδυνοι ;)
όχι μια διαπίστωση έκαναγιατι βαμπιρ εισαι?
στα τελευταία βίντεο που ανέβηκαν με τους μαθητές του σε αγώνες φαίνεται ότι ξέρουν να δέρνουνδικε μου παντως ειναι αθλητικος τυπος
κεντροδεξια ειναι η νδ τυπεΔεξιά vs Ακροδεξιά