pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Αυτοί δηλαδή είναι άντρες;;;οχι ρε!αυτοι ειναι φλωροι
Αυτοί δηλαδή είναι άντρες;;;οχι ρε!αυτοι ειναι φλωροι
οχι ρε!αυτοι ειναι φλωροι
Δεν σου αρέσουν οι φλωροι?οχι ρε!αυτοι ειναι φλωροι
το γαμησες τωραΑυτοί δηλαδή είναι άντρες;;;
τυπε το ονομα σου στιλιαν (Стилиян) ξερεις απο που προερχεται?
καλοι ειναι αλλα οχι για ολες τις ωρεςΔεν σου αρέσουν οι φλωροι?
με καυλωσες ανωμαλεπαρτε και ενα μωρο
…Οι κάτοικοι της περιοχής, οι Μανιάτες, είναι λαός με αγριες συνήθειες έτσι που είναι επικίνδυνο να ξεμπαρκάρει κανείς σ’ αυτόν τον τόπο. Αν πέσει ξένος στα χέρια τους πρέπει να περάσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του σκλάβος ή να καταβάλει τεράστια λύτρα. Αρνούνται επίσης να πληρώσουν φόρο στον σουλτάνο. Πολλές φορές έστειλαν οι Τούρκοι δυνάμεις επί τόπου αλλά δεν μπόρεσαν να τους υποτάξουν. Έτσι είναι οι μόνοι Έλληνες που κατόρθωσαν να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους. Οι Έλληνες των γειτονικών περιοχών αποκαλούν τη Μάνη «Μεγάλο Αλγέρι». Είναι όλοι πειρατές εξ επαγγέλματος. Ακόμα και οι παππάδες τους ακολουθούν στις επιδρομές και παίρνουν το ένα δέκατο από τις λείες ως δικαίωμα της εκκλησίας. …Ολόκληρο πειρατικό στόλο είχαν δημιουργήσει οι Μανιάτες στιςτελευταίες δεκαετίες του 18ου αιώνα.βασιλοφρων τυπε?
τιναι αυτο το φρικιο ρε τυπεπαρτε και ενα μωρο
…Οι κάτοικοι της περιοχής, οι Μανιάτες, είναι λαός με αγριες συνήθειες έτσι που είναι επικίνδυνο να ξεμπαρκάρει κανείς σ’ αυτόν τον τόπο. Αν πέσει ξένος στα χέρια τους πρέπει να περάσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του σκλάβος ή να καταβάλει τεράστια λύτρα. Αρνούνται επίσης να πληρώσουν φόρο στον σουλτάνο. Πολλές φορές έστειλαν οι Τούρκοι δυνάμεις επί τόπου αλλά δεν μπόρεσαν να τους υποτάξουν. Έτσι είναι οι μόνοι Έλληνες που κατόρθωσαν να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους. Οι Έλληνες των γειτονικών περιοχών αποκαλούν τη Μάνη «Μεγάλο Αλγέρι». Είναι όλοι πειρατές εξ επαγγέλματος. Ακόμα και οι παππάδες τους ακολουθούν στις επιδρομές και παίρνουν το ένα δέκατο από τις λείες ως δικαίωμα της εκκλησίας. …Ολόκληρο πειρατικό στόλο είχαν δημιουργήσει οι Μανιάτες στιςτελευταίες δεκαετίες του 18ου αιώνα.
α ρε πατριδα......
Σταματα τωρα ανωμαλε.αν δε σας αρεσει θα βαλω κανα ταγαρι καμιας κνιτισας ρεεεεε
Εγώ αυτό θέλω προσωπικά
βασιλοφρων τυπε?
αντικειμενικα τωρα δεν δενει το συνολοΕγώ αυτό θέλω προσωπικά