kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
τι αρνείται, την ύπαρξη των ασφαλιτών; ή να καταδείξει ποιοί είναι;Αυτό λέω και εγώ. Δεν είναι δυνατόν.
Η ΕΛΑΣ όμως, γιατί το αρνείται;
τι αρνείται, την ύπαρξη των ασφαλιτών; ή να καταδείξει ποιοί είναι;Αυτό λέω και εγώ. Δεν είναι δυνατόν.
Αυτό λέω και εγώ. Δεν είναι δυνατόν.
Πόθεν προκύπτει πως οι νεκροί της μαρφιν ήσαν θύματα αντιεξουσιαστών??
"να καείτε ρουφιάνοι απεργοσπάστες"
τι αρνείται, την ύπαρξη των ασφαλιτών; ή να καταδείξει ποιοί είναι;
Και αυτή είναι μία φράση την οποία δε θα μπορούσαν να την πουν ασφαλίτες??
τρομερες αποδειξειςΑλλο ενα μπονους για τους μπατσοφιλους.
ήταν θύματα ομοϊδεάτών του πέτρου κωνσταντίνουΠόθεν προκύπτει πως οι νεκροί της μαρφιν ήσαν θύματα αντιεξουσιαστών??
τι εννοείς ότι αρνείται δεν καταλαβαίνω, ότι υπάρχουν άνδρες της ασφάλειας που κυκλοφορούν με πολιτικά ρούχα ανάμεσα στους πολίτες; έχουν πει ποτέ από την ΕΛΑΣ ότι μόνο ένστολοι κάνουν την υπηρεσία τους;Φιλοσοφικό το ερώτημα;
μπατσοι πρεπει ναταν οι θυτες![]()
από τα φαινόμεναΕγώ δε λέω ούτε πως ήσαν μπάτσοι οι θύτες, ούτε πως ήσαν αντιεξουσιαστές.
Αναρωτιέμαι πως προκύπτει τόση σιγουριά από ορισμένους..
Αυτό είναι αξίωμα. Κάτι σαν την ευθεία.
Εγώ δε λέω ούτε πως ήσαν μπάτσοι οι θύτες, ούτε πως ήσαν αντιεξουσιαστές.
Αναρωτιέμαι πως προκύπτει τόση σιγουριά από ορισμένους..
από τα φαινόμενα
τυπε ειναι καλα παιδια δεν κανουν μαλακιες,οι μπατσοι φταινε για ολα,τα ειπαμε αυτα.τελικα αυτοι οι αναρχικοι τι κανουν? πινουν καφε στα εξαρχεια?
τραπεζες δεν καινε, μολοτωφ δεν εχουν, στυλαρια δεν εχουν, μαγαζια δε σπανε. ετσι λεει ο χαρος και καναδυο αλλοι.
πες και συ τη γνωμη σου παιχτουρι μου
τυπε ειναι καλα παιδια δεν κανουν μαλακιες,οι μπατσοι φταινε για ολα,τα ειπαμε αυτα.
Το σπας λιγάκι αυτό??
τι εννοείς ότι αρνείται δεν καταλαβαίνω, ότι υπάρχουν άνδρες της ασφάλειας που κυκλοφορούν με πολιτικά ρούχα ανάμεσα στους πολίτες; έχουν πει ποτέ από την ΕΛΑΣ ότι μόνο ένστολοι κάνουν την υπηρεσία τους;
α οκ, δεν διαφωνώ καθόλουΔείτε, Λατρεία μου.
Επειδή πρεξηγήθηκε αυτό που έγραψα, θα προσπαθήσω να γίνω πιό σαφής.
Ουδέποτε η ΕΛΑΣ αρνήθηκε ότι υπάρχουν άνδρες της με πολιτικά ανάμεσα στους πολίτες.
Αυτό που αρνείται πεισματικά είναι ότι αυτοι οι άνδρες δύνανται (για λόγους αστυνόμευσης)να βρίσκονται ανάμεσα στις τάξεις των αντιεξουσιαστών ή να παριστάνουν τους αντιεξουσιαστές, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην σύλληψή τους.
Και αυτό, γιατί το ερώτημα που θα επακολουθούσε αυθόρμητα στην περίπτωση της παραδοχής, θα ήταν το ακόλουθο: Γιατί εφόσον υπάρχουν "ασφαλίτες" δεν έχουν εξαρθρωθεί τόσα χρόνια οι "γνωστοί άγνωστοι" και πολύ περισσότερο δεν υπάρχουν στοιχεία γι΄αυτούς;