- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
να του το πεις εσύ. Όταν μιλάς μαζί μου θα με κατηγορείς γι αυτά που είπα, όχι γι αυτά που λένε οι άλλοι
Δειξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι δεν λένε;
να του το πεις εσύ. Όταν μιλάς μαζί μου θα με κατηγορείς γι αυτά που είπα, όχι γι αυτά που λένε οι άλλοι
σχώρνα με. στιγμές αδυναμίας είναι αυτέςΜαλάκα, άλλη μία και σ'αρχίζω στα μπινελίκια..
Πεστα στους άλλους που ποστάρουν τον Σφακιανάκη,
αν ήμουν θρήσκος, τώρα θα έλεγα "ω θεε μου"Δειξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι δεν λένε;
"Δεν κάνουμε κριτική στις Τρύπες γιατί σύμφωνα με έμπιστες πηγές βάζουν τον κόσμο να βρίζει την Αθήνα στις συναυλίες τους στην Θες/κη»το μέταλ χάμερ που ανέφερες θυμάσαι πώς το έγραφε ακριβώς; ότι το έκανε κατά συνήθεια σε πολλές συναυλίες του ή ότι το είχε κάνει σε κάποια συναυλία;
αν ήμουν θρήσκος, τώρα θα έλεγα "ω θεε μου"
οπότε σιωπώ
έχω αγωνία αλλά μάλλον μας συνέδεσε με τους όρχεις του
θα το υποστώ κι αυτόΏπα μαλάκα, σε αποκάλεσε φίλο μου.
Βαρύ..
θα το υποστώ κι αυτό
Σχώρα με που έθιξα τον άρχοντα, δε θα επαναληφθεί..
όχι και τόσο τεκμηριωμένο"Δεν κάνουμε κριτική στις Τρύπες γιατί σύμφωνα με έμπιστες πηγές βάζουν τον κόσμο να βρίζει την Αθήνα στις συναυλίες τους στην Θες/κη»
το είχαν γράψει σε τεύχος μεταξύ του 1991 που ξεκίνησα να το αγοράζω και 1993 (πριν τα 9 πληρωμένα τραγούδια)
Δεν ακούω Σφακιανάκη λυπάμαι που σου γκρέμισα τα αριστερίστικα σου στερεότυπα.
Και γενικά να θιχτώ από την παράθεση του δεν γίνεται. Εσυ μόνο εκτίθεσαι. Γιατί ο όποιος "ρατσισμός" σε αυτό έγκειται.
Στην ακλόνητη πεποίθηση που συνιστούν συγκεκριμένα στερεότυπα, κ τους τρόπους συμπεριφοράς που απορρέουν από αυτά.
TI εχει το αβαταρ σου?Ναι ρε φίλε , πραγματικά, θα μας υπαγορεύσετε εσείς τι θα ακούμε, σε ποιες συναυλίες θα πηγαίνουμε κ που, κ τι γνώμη θα έχουμε για τους όποιους καλλιτέχνες.
Και μάλιστα διαχρονικά. Θα απολογουμαστε για το τι ακούγαμε διαχρονικά μάλιστα. Τις προάλλες μέχρι που μου την είπανε γιατί έχω και το άβαταρ που έχω. Δλδ έλεος. Και ένα δίκιο να έχετε, τέτοια κόμπλεξ που κουβαλάτε σαν αριστεροί γινόσαστε εντελώς αντιπαθητικοί και μετά κάθεστε και αναρωτιέστε τι φταίει και φτύνει ο κόσμος την αριστερά κατάμουτρα εν μέσω κρίσης.
Η αιτία είναι απλή, είσαστε απείρως χειρότεροι από ότι επικρίνετε.
αυτός που το έγραψε όμως το έκανε ενυπόγραφα.όχι και τόσο τεκμηριωμένοαλλά και αληθές υποτιθέμενο έτσι όπως αναφέρεται πιθανόν να είχε συμβεί σε κάποια συναυλία που έτυχε να βρίσκεται και η πηγή του περιοδικού, λίγο το πιώμα, λίγο ο παλμός του κόσμου, λίγο ο μπάοκ, μπορεί και να έγινε, αν γινόταν κατά κανόνα η λογική λέει ότι θα είχε γίνει ευρύτερα γνωστό και δεν θα έμενε κοινό μυστικό στο κοινό τους στην θεσ/νίκη
Που το είδες το ρατσισμό?
Έγραψα κάτι για το Σφακιανάκη ή γι'αυτούς που τον ακούνε??
Το αντίπαλον δέος του Αγγελάκα έγραψα..