άργησες αλλά άξιζε τον κόποΚαταρχήν έχω υπάρξει οπαδός τους και έχω σχεδόν όλους τους δίσκους σε βινύλιο και ακόμα έχω κρατήσει και εισιτήρια από συναυλίες.
Επαγγελματίας κλαψομούνης που έκανε την μιζέρια επάγγελμα. Το έπαιζε αντιεξουσιαστής και έβαζε τον κόσμο να φωνάζει «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι» όταν γίνονταν συναυλίες στο Ρόδον και μετά άμα γινόντουσαν φασαρίες στην Μάρνη, φώναζε την αστυνομία για να φυγαδευτεί …τα ίδια είχαν γίνει και για όσους θυμούνται στην συναυλία στο Λυκαβηττό το 1995 που διακόπηκε από τον πετροπόλεμο.
Ενώ τα «φτωχά» αθηναϊκά συγκροτήματα ηχογραφούσαν σε μικρές ανεξάρτητες εταιρείες, αυτοί ήταν από τους πρώτους που ηχογράφησαν σε πολυεθνική (virgin) αλλά κατά τα άλλα πουλάμε αντικαπιταλισμό.
Κατηγορήθηκε για αρπαχτή επειδή έβγαλε τον τελευταίο καλό δίσκο «Κεφάλι γεμάτο χρυσάφι» στο απαγορευτικό ποσό για τα ελληνικά δεδομένα και για δίσκο ελληνικής παραγωγής στην τιμή των 6000 δρχ (τα ελληνικά τότε είχαν γύρω στις 2000 δρχ).
Τα κονομήσανε και «άντε γεια»
ΥΓ σύμφωνα με Metal Hammer της δεκαετίας του 90 (το οποίο αν χρειαστεί το βρίσκω), έβαζε τους οπαδούς στην Θεσ/νικη να τραγουδάνε συνθήματα εναντίον της Αθήνας. Για αυτό το λόγο μάλιστα δικαιολογύσαν οι του ΜΗ γιατί δεν κάνουν κριτικές στους δίσκους τους… …
να παίρνεις σοβαρά αυτά που λέει και να είσαι μέχρι 22 οκ, για πιο πάνω καταντά![]()
τόσα σκατά μαζεμένα είχα καιρό να δω
από πότε ο καλλιτέχνης αποφασίζει για το πόσο θα κάνει ο δίσκος του?
όσο για το ότι έβαζε τον κόσμο να λέει οπαδικά συνθήματα έχω να πω οτι απλά γαμιέσαι. Τους έχω δει 1859689 φορές απο το 85 και δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. και οταν ο κόσμος ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ και χωρις προτροπη του Α φώναζε οπαδικά συνθήματα, αυτός πάντα τους τα έχωνε
σιχαμένε πανίβλακα