εαν νομιζεις οτι θα ερθουν 20 εκ γερμανοι να δουλεψουν στην ελλαδα...κοιμασαι ορθιος....οι ελληνες μπορει να πανε στην γερμανια... πραγμα που αποδυκνυει οτι δεν μπορει να υπαρξει μια ευρωπη στυλ ελβετιας οπως λες αλλα μια ευρωπη που οι μεγαλες χωρες θα κανουν κουμαντο στις μικρες... ναι σε μια ευρωπη....αλλα σε ποια ευρωπη? στην ευρωπη που η ελλαδα θα δανειζεται για να πληρωνει τους δημοσιους υπαλληλους? οχι βεβαια!! ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ που τα μεγαλα εθνη θα αποφασιζουν για τα μικρα...? Ουτε αυτο...Γιατι αυτο μου λες!! Επειδη καποιοι ανεγκεφαλοι δεν σεβαστηκαν την ιπροσωπηκοτητα σου εχεις παει συναισθηματικα στο αλλο ακρο και απαρνησαι αυτο που εισαι κατα το ημισυ... ΕΛΛΗΝΑΣ...!!! Και ασυναισθητα σαν μικρο παιδι θελει την καταστροφη της Ελλαδος. Εγω θελω η Ελλαδα να ζησει....
ολοι θελουμε η ελλαδα να ζησει
και γω στο εξωτερικο νοιωθω περηφανος που λεω οτι ειμαι ελληνας, φανταζομαι και ο αλβανος για τη χωρα του και ο πακιστανος
προσωπικα δεν εχω δεχτει ρατσιστικο χαρακτηρισμο ποτε και απο κανεναν, ειμαι πιο 'λευκος"
και απ το μεσο ελληνα και το μονο που (ισως) με προδιδει ειναι το ονομα της μανας μου στη ταυτοτητα
ειμαι 100% ΕΛΛΗΝΑΣ
να το ξεκαθαρισουμε βλαμμενε
το ποτηρι μεσα μου ξεχειλισε οτι κατι μαλακισμενα δικα σας με τις μπλουζες των χρυσαυγουλων εβρισαν καποιες ασιατισες σε σταση λεωφορειων οπου αναμεσα τους ηταν και η γυναικα του ξαδερφου μου
δεν απαντας ομως και υπεκφευγεις
εθνικισμος και ευρωπαικη ολοκληρωση δεν πανε μαζι ολες οι χωρες παραχωρουνε εθνικη κυριαρχια για να ειναι στην ενωση
εμεις σα μικρη χωρα λογικο ειναι να μη περναει και τοσο ο λογος μας
δεν ειμαστε ουτε 10 μυρια πλεον (τοσοι φυγαν τα τελευταια 3 χρονια) ενω οι αλλοι ειναι 85, 65, 60, 50 σε μια εταιρεια που εσυ εχεις 10 μετοχες και οι αλλοι 85, 65, 60, 50 το ιδιο περναει ο δικος σου λογος στις αποφασεις και το ιδιο των αλλων
εμεις και οι υπολοιπες μικρες χωρες ακολουθουμε τους μεγαλους
ετσι παει
αν δε σας αρεσει εκτος ευρωπης να πολεμαμε με τους τουρκους και να εχουμε καθεστως μονιμης στρατευσης οπως το ισραηλ
το ισραηλ βεβαια εχει και αμερικανικες πλατες απο πισω που εμεις δεν εχουμε
δουναι και λαβειν ειναι η συμμετοχη μας στην ευρωπαικη ενωση
εγω προσωπικα πιστευω οτι μας συμφερει
αυτα περι διαλυσεως της ευρωπης ειναι μπαρμπυτσαλα, οι μονοι που μπορουμε να φυγουμε ειμαστε εμεις αντε και μια ακομα μικρη χωρα, ακομα και οι "πειναλεοι"
για εμας του χορτατους
ανατολικοι μπηκαν στη ευρωπη
αυτοι μαλακες ηταν
δε ξεραν απ την αρχη οτι πρεπει να παραχωρησεις εθνικη κυριαρχια και ο στοχος ειναι η απολυτη ευρωπαικη ολοκληρωση (σε δεκαετιες εστω)