Επισκέπτης
Ρε εσυ τα μιλας κιολας.βο σολουνα γραντα σουμ μομενταλνο
Ριξε μια μεταφραση να 'ουμε.
Ρε εσυ τα μιλας κιολας.βο σολουνα γραντα σουμ μομενταλνο
αυτα δεν ειναι κομματα τυπε
Κοινο χαρακτηριστικό ΚΚΕ - ΧΑ είναι ότι και τα δυο κόμματα έχουν Γενικό Γραμματέα
Μονο που της Χρυσαυγής είναι μετανάστης(η διαφορά).
Κοινο χαρακτηριστικό ΚΚΕ - ΧΑ είναι ότι και τα δυο κόμματα έχουν Γενικό Γραμματέα
Δεν ειμαι ΜΑΚΕΝΤΟΝΕΤΣ απλα ζω εδω
Ρε εσυ τα μιλας κιολας.
τώρα μου τα χαλάς γκεσταπίτη μου!
σου μοιάζει για άρειος αυτός??????
http://[URL unfurl="true"]www.slap.gr/wp-content/uploads/21april_small.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ΣΑ πυργιωτης καρπουζας με ντατσουν σε παρκινγ στην εθνικη ειναι ο πουστης!
τυπε απο που εισαι???τυπε θα εκλεγουν αδωνις-τσεκουρατος
εγω γουσταρω να μεινει εξω ο φερης γιατι ολο κωλοτουμπες ειναι
Πολύγλωσσος,δεν ξέρεις από που θα ξεκινήσει η κυριαρχία της αρείας φυλής,πρέπει να'ναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.Ρε εσυ τα μιλας κιολας.
που ζεις ρε πατρίδα? στα ελεύθερα ή στα κατεχόμενα?
Tι?
Το βαρέθηκες το Σάρει??
Ααα ναι...και πως έμεινε η γλώσσα;;;Τα μιλαω το γλωσσικο ιδιωμα υπαρχει εδω...απλα μεχρι εκει μειονοτητες κ αρχιδια ειναι απλα φτηνη σκοπιανη προπαγανδα
Βούλγαρος είναι και θυμάται το σύμμαχο
[/quote
Ηρεμα αδερφε δεν σ προσβαλλα εγω...Βουλγαρος δεν ειμαι
Βούλγαρος είναι και θυμάται το σύμμαχο
[/quote
Ηρεμα αδερφε δεν σ προσβαλλα εγω...Βουλγαρος δεν ειμαι
Ούτε εγώ πρόσβαλλα. Βούλγαρο είπα
Ανήκεις στην άρεια φυλή ή θα κάνεις το δουλίκο της όταν αυτή κυριαρχήσει;;;Ηρεμα αδερφε δεν σ προσβαλλα εγω...Βουλγαρος δεν ειμαι
Συμφωνω απόλτα τυπε. Ετσι ειναι τα πραγματα!τυπε επειδη εκει μενω ειναι οπως τα λεει ο σεκιουριτας
Ααα ναι...και πως έμεινε η γλώσσα;;;
Από τα μέρη σου είμαι κ γω.
Μονο που της Χρυσαυγής είναι μετανάστης(η διαφορά).
τυπε μηπως εννοουν αλλου τυπου βοηθειαΜαλλον θα εννοει χρηματικη βοηθεια! Η να παμε να γραφτουμε μελη! Ειχα παει στα γραφεια τους κ αφου ειχαν αναπτυξει τις θεσεις τους μου ειπαν κ να γραφτω! Αλλα δεν.. Θα τους ψηφισω αλλα οχι κ να μαι μελος!