memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ποιος ο λογος μπαναρισματος?Γιατί μπανάρατε το ζαβό ρε??
Ποιος μας χαλάει τα παιχνίδια το φελέκι μου??
ποιος ο λογος μπαναρισματος?Γιατί μπανάρατε το ζαβό ρε??
Ποιος μας χαλάει τα παιχνίδια το φελέκι μου??
σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα μεγάλο "ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ" στον κύριο σφακιανάκη που βιάζεται η αισθητική του από τους μετανάστες στα φανάρια
για τον βιασμό της δικιάς μας αισθητικής βλέποντας τα μούτρα του, ουδέν λόγος βέβαια
Γιατί μπανάρατε το ζαβό ρε??
θεικη φωτογραφια
χρυσαυγουλα τρεξτε αγοραστε σι ντι του σφακιανακη αφου σας πουλαει ελληνολατρεια του κωλου τωρα που ειναι της μοδας
πιστευω θα τους κανω μεγαλη ζημια
ο φασισμός είναι αμοιβαίος .σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα μεγάλο "ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ" στον κύριο σφακιανάκη που βιάζεται η αισθητική του από τους μετανάστες στα φανάρια
για τον βιασμό της δικιάς μας αισθητικής βλέποντας τα μούτρα του, ουδέν λόγος βέβαια
Ὅπως πιστεύετε ὅτι θὰ κερδίσητε χρήματα εἰς τὴν ἀγορὰν συναλλάγματος;![]()
το κεφαλαιο μου το εχω βγαλει εις διπλουν στην ακρη (και να μηδενισω κερδισμενος ειμαι)Ὅπως πιστεύετε ὅτι θὰ κερδίσητε χρήματα εἰς τὴν ἀγορὰν συναλλάγματος;![]()
αν πιασω 50 χιλιαρικα εως την ανοιξη, σας εγκαταλειπω οριστικα, νοσταλγοι του χιτλερ
ψηνομαι για βιρμανια λαλακη, τι λες τωρα που εγινε investment friendly country, εισαι να γινουμε συναιτεροι και να επενδυσουμε εκει? θα ηθελα ενα συναιτερο με το παθος που σε διακρινει ;)Αξίζει να σου κάνουμε και έρανο
να μαζέψεις τα 50.000€
να πας στο διάολο.
Με αυτά τα λεφτά αγοράζεις μια πουτάνα και ένα μπουρδέλο
στην ασία , να ζήσεις εκεί ....
σταματαω τη μηχανη και τους αρχιζω με το κρανος160 κιλα παγκο στηθους περνω 35 χρονων ειμαι,και με το μισος που εχω εναντιον τους, πιστευω θα τους κανω μεγαλη ζημια
Θες να κανονίσουμε να μας δείρεις κι εμάς ;;;
Εγώ μόνο 1,8κιλά βάροςσπρώχνωτραβάω τελευταία ...
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYjmx2AJql0-kSrtBFx3UlCM8pxs5QChjxajOyoIVqxg39zegC8wl5Pcym[/img[/URL]]![]()
[/quote] ειμαι κατα των οπλων :uglystupid: σε ρινγκ με γαντια του μποξ γουσταρεις? αφου υπογραψεις υπευθηνη δηλωση, οτι και να γινει δεν ευθηνομαι για την υγεια σου :idiot:
2 φορες ειδα κατι σχηματισμους 15-20 ατομων με τις μπλουζες να γραφουν χρυσαυγουλα, περνουσα με τη μηχανη φυσικα, δεν ειμαι τρελος να τα βαλω με 20αν δω 1-2 ατομα με τις μπλουζες χρυση αυγη (οχι σκετες μαυρες μη τι πληρωσουν τιποτε αθωοι
) σταματαω τη μηχανη και τους αρχιζω με το κρανος
160 κιλα παγκο στηθους περνω 35 χρονων ειμαι,και με το μισος που εχω εναντιον τους, πιστευω θα τους κανω μεγαλη ζημια
Φίλε πέραν της πλάκας, επειδή βλέπω ότι σε ενοχλεί πάρα πολύ το θέμα (όχι ότι δεν θα έπρεπε προφανώς αλλά είχες ξεκινήσει με λίγο πιο χαβαλεδιάρικη φάση) θα πρότεινα να πιάσεις κουβέντα με κάποιον από αυτούς/αυτές (συνήθως πιτσιρικάδες) και προσπάθησε να τον/την πείσεις με τη λογική.
Έλα λίγο στη θέση του, προσπάθησε να καταλάβεις γιατί από τόσα κόμματα ψήφισε αυτό, και πείσε τον/την για το αντίθετο.
Το το είναι όλοι αυτοί (ΧΑ) είναι γνωστό. Δεν το κρύβουν και ιδιαίτερα. Ούτε αυτοί ούτε οι υποστηρικτές τους.
Το ζητούμενο είναι γιατί τους ψήφισε τόσος κόσμος, γιατί ανεβαίνουν συνεχώς στις δημοσκοπήσεις και πώς μπορεί να μειωθεί το φαινόμενο αυτό.
Εκτός αν οι ξαφνικά θεωρείς ότι σε 2 χρόνια 420.000 Έλληνες ξαφνικά αγάπησαν το ναζισμό και έγιναν οπαδοί του ολοκληρωτισμού (από 19.000 σε 440.000).
Σοβαρά ποιος πιστεύει ότι το 7% των Ελλήνων είναι οπαδοί του Χίτλερ;
Τώρα αυτά "θα τον χτυπήσω, θα τον γαμίσω, θα τον σκοτώσω" κλπ είναι απλά κουβέντες του αέρα. Αλλά ακόμα και μπορείς να σπάσεις δλδ το κεφάλι ενός Χ.Α. με το κράνος δεν βλέπω τι θα κερδίσεις μελλοντικά. :-
Ούτε να νομίζω να πιστεύεις ότι με ένα post γεμάτα μπινελίκια και![]()
καταφέρνεις κάτι.
Γιατί αυτό που μένει είναι ότι η Χ.Α. έχει εκμεταλλευτεί μια χαρά την τρέχουσα κατάσταση και δυστυχώς από ότι φαίνεται θα την εκμεταλλευτεί ακόμα περισσότερα στο μέλλον.
ειμαι κατα των οπλων σε ρινγκ με γαντια του μποξ γουσταρεις? αφου υπογραψεις υπευθηνη δηλωση, οτι και να γινει δεν ευθηνομαι για την υγεια σου