- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Γιατί δεν λες εσύ και κάνεις ντροπές;
Ας σε διαφωτίσουν τα Συντρόφια σου ή κανας καθοδηγητής από το Κώμμα, εγώ απλά σε αφήνω να εκτίθεσαι λέγοντας ότι σε φωτίσει η γκλάβα σου.
Ο Στάλιν είχε τα γκουλάγκ,ο Σύριζα τί έχει κατά αντιστοιχία;
α παρντόν, έτσι όπως το έγραψε δεν το 'πιασα, αυτού του είδους ο ιδεολόγος είναι πράγματι αξιέπαινος (αρκεί βέβαια να μην είναι μόνο θεωρητικός αλλά να την στηρίζει και με πράξεις, αλλιώς κλάιν)Εννοεί ότι πραγματικός ιδεολόγος είναι αυτός που ασπάζεται μια ιδεολογία, έστω και αν αυτή δεν τον εξυπηρετεί.
και ο Χίτλερ είχε τους φούρνους, η ΧΑ τι έχει κατά αντιστοιχία;
Αν έχουν υποσχεθεί επι γης παραδείσους, παγκόσμια ειρήνη, αγάπη, ισότητα και άλλα τέτοια χριστιανοχίπικα βάλε ότι θες.
για όλους νωρίς μπορεί να είναιΕίναι νωρίς ακόμα...
Τώρα είμαστε στο σημείο οργάνωσης των SA...
και ο Χίτλερ είχε τους φούρνους, η ΧΑ τι έχει κατά αντιστοιχία;
Τον Τομίτο ρωτήστε αυτός βλέπει αντίστοιχες πρακτικές κ ομοιότητες ανάμεσα στον Στάλιν κ τον Τσίπρα,φαντάζομαι θα βλέπει κ ανάμεσα στον Μιχαλολιάκο κ τον Χίτλερ ομοίως,αν δεν έχει επιλεκτικές ευαισθησίες...Ὁ Hitler εἶχεν τὸ Auschwitz, ἡ ΧΑ τὶ ἔχει κατ' ἀντιστοιχίαν;
(Ἀτελείωτον τὸ 24ωρον καὶ πρέπει τρόπῳ τινα νὰ τὸ διατρέξωμεν, ἔτσι;)
τι υπόσχεται ο Φύρερ σου?
Δεν έχω Φύρερ και ούτε μου υπόσχεται κανείς τπτ.
Για αυτό άλλωστε έχω το 1/3 των δικών σας ποστ αγαπητό κομματόσκυλο/μεσσιανιστή παρότι είμαι κατά 3ετία παλιότερος σας εδώ.
Περαστικά πρέπει να φύγω.
υγ: Βάλε άλλη μια τον αρχαιούλη εκεί να μου κάνεις την μούρη κρέας
α παρντόν, έτσι όπως το έγραψε δεν το 'πιασα, αυτού του είδους ο ιδεολόγος είναι πράγματι αξιέπαινος (αρκεί βέβαια να μην είναι μόνο θεωρητικός αλλά να την στηρίζει και με πράξεις, αλλιώς κλάιν)
για όλους νωρίς μπορεί να είναι
Είναι νωρίς ακόμα...
Τώρα είμαστε στο σημείο οργάνωσης των SA...
σαφώς, όλα είναι θέμα τάιμινγκΤο δεχομαι, αν και νομίζω ότι οι εκπρόσωποι του Λαϊκού Συνδέσμου, έχουν καταστήσει (πολύ περισσότερο από τους υπόλοιπους) ξεκάθαρες τις προθέσεις τους.
Παρακαλούμε τους χρυσαυγίτες να βγουν απο το site γιατi οι κοπέλες που κάνουν την δουλειά είναι αλλοδαπές και ο αρχηγός απαγορεύει κ τα πορνοκάναλα ....το ξέρει ο πορνοξενοδόχος οτι γραφεις εδώ;
Παρακαλω συνεχιστε την σωτηρια μας,Χρυσαυγουλοι και Αντιφες,Κυβερνητικοι και Αριστεροι,ασπροι και μαυροι...
κάτι για μπλούζες που έλεγες χθες στην 13 (αν θυμάμαι καλά)... δεν γνωρίζω κάτι
αν είναι να πάρει κάποιος μέτρα της προκοπής στο θέμα της πορνείας αυτός είναι μόνο η ΧΑ