apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι θα κανει κανα πολεμο ρε τυπεγιατι ; Κανει καλυτερη ομελετα;
βαρεθηκαμε με τον ομπαμα :S
γιατι θα κανει κανα πολεμο ρε τυπεγιατι ; Κανει καλυτερη ομελετα;
δεμπας καλα...γιατι θα κανει κανα πολεμο ρε τυπε
βαρεθηκαμε με τον ομπαμα :S
εκανε δηλωσεις ο σφακ τυπε?δεμπας καλα...θα μας γαμησουν οι συμμαχοι, παγκοσμιος δικτατορας, δε βλεπεις Σφακιανακη;
φετεςεκανε δηλωσεις ο σφακ τυπε?
πιωμενος ή νηφαλιος?![]()
Οι βουλευτικές έδρες θα ήταν:
ΣΥΡΙΖΑ - 127
ΝΔ - 71
Χρυσή Αυγή - 32
ΠΑΣΟΚ - 20
Ανεξάρτητοι Έλληνες - 19
ΔΗΜΑΡ - 16
ΚΚΕ - 16
Αυτό το αποτέλεσμα δεινει αντιμνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΞ.ΕΛ - ΚΚΕ, λογικά η ΧΑ θα αποκλειστεί.
τυπε εγω προτιμω ρομνει παντως![]()
οι "δικοί σας" (= ακροδεξιοί) φυσικό είναι!!!Κι εγω. Πολλοί Ελληνοαμερικάνοι εχουν απογοητευτεί απο τον ομπάμια, τρελό κρυφοισλαμιστή κουμουνιστή τον λένε, πτο πουρι! Πανε για ρόμνει οι δικοί μας.
οι "δικοί σας" (= ακροδεξιοί) φυσικό είναι!!!![]()
![]()
τελικά τι έγινε με τη σιωνιστική χα?
τι απαντάς στους συναγωνιστές σου δρακονιανούς?![]()
![]()
![]()
Αγαπούλα,
οι δικοί μας εννοώ οι Έλληνες της αμερικής. Φυσικά οι άνθρωποι αυτοί δεν εινια ουτε δεξιοι αλλα σίγουρα ουτε αριστεροί αφου εχουν δει οτι με τον "καπιταλισμό", οπως τον λέτε εσεις, ζεις μια ονειρεμένη ζωή, ενω με την αριστερή σοσιαλοκομμούνα πεινάς και δυστυχείς.
Η χα δεν ειναι δρακονιανή ουτε σιωνιστική. ΕΙναι Ελληνικό εθνικιστικό κίνημα.
Τ'ώρα δράκοι που αλλάζουν δέρμα και 10 χιλιόμετρα κάτω απ τη γη ειναι οι νεφελίμ, αυτά ειναι για να γελάμε, να σοβαρευτούμε λίγο. Σιγά μη πάρω στα σοβαρα το ελλην και χαος.
ψυχάκια,
καμιά μεγάλη κοινότητα της αμερικής δεν πάει σούμπιτη από δω ή από κει.
κάθε κοινωνία έχει τη δεξιά και την αριστερά της και τους ψυχάκηδες σαν εσένα.
όσο για την ονειρεμένη ζωή στον αμερικάνικο καπιταλισμό αυτή τέλος...
οι δρακονιανοί είναι η επόμενη φάση της δικής σου ψυχοπάθειας...
Κι εγω. Πολλοί Ελληνοαμερικάνοι εχουν απογοητευτεί απο τον ομπάμια, τρελό κρυφοισλαμιστή κουμουνιστή τον λένε, πτο πουρι! Πανε για ρόμνει οι δικοί μας.
Ειναι χαρακτηριστικό της ανοησίας σου το απλό σκεπτικό σου. Μια κοινωνία δε χωρίζεται σε δεξιούς και αριστερούς, ειδικά σήμερα. Ειναι εξαιρετικά πιο περίπλοκη.
Πάνε στην Αμερική πρώτα και μετα ελα πες μου αν τέλος. Θα πάψεις να εισαι χαζοαριστερός αυτόματα. Γιατι θα καταλ΄βαεις οτι το πρόβλημα της ζωής σου το λύνεις εκει. Εκτός αν εισαι ανεπρόκοπος, αεριτζής, ανίκανος. Τότε ναι θες κουμουνισμό γιατι εκει πεθαίνεις. ¨Αχρηστε.
Δρακονιανοί ειναι κατι σαπρόφυτα σαν εσένα που τρώνε το βιός των άλλων και πάνε τη χώρα 1500 χρόνια πίσω. εισαι 3Α, αδαής ανόητος άσχετος.
Σιγάαααα...Κι εγω. Πολλοί Ελληνοαμερικάνοι εχουν απογοητευτεί απο τον ομπάμια, τρελό κρυφοισλαμιστή κουμουνιστή τον λένε, πτο πουρι! Πανε για ρόμνει οι δικοί μας.