διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.441
- Πόντοι
- 5.006
Aυτό δεν το ξέρω.ΑΕΚΑΡΑ לנצח
Aυτό δεν το ξέρω.ΑΕΚΑΡΑ לנצח
Δείξε το δηλητήριο και τη διαστροφή σου υπάνθρωπε. Δείξε σε ολους πόσο μισείς το σύνολο στο οποίο ανήκες και πόσο χαίρεσαι με τις καταστροφές του Ελληνισμού.
1821-1830, 1866, 1881, 1912-13, 1944-1949, ΕΠΟΠΟΙΙΕΣ!!!!
απου.......αχ BASILI....ντισκολο το ελλινικος....Φυσικά μυγάς, διότι αλβανάκο μου βγαίνει απ οτ μύγα. Σα μύγα εισαι, θόρυβο κάνεις και δε λες τίποτα. Βασικά σε τιμώ απου σου μιλάω, ισως μάθεις λιγα Ελληνικά για να απαντήσεις οταν θα σε ανακρίνουν τα αδέρφια, πριν σε........
Eδω είναι που βρίζουνε σε πολλές γλώσσες;
γηρασκεις αει διδασκομενος......ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....εις την εβραικην....Aυτό δεν το ξέρω.
το 1940 το ξεχασες?Δείξε το δηλητήριο και τη διαστροφή σου υπάνθρωπε. Δείξε σε ολους πόσο μισείς το σύνολο στο οποίο ανήκες και πόσο χαίρεσαι με τις καταστροφές του Ελληνισμού.
1821-1830, 1866, 1881, 1912-13, 1944-1949, ΕΠΟΠΟΙΙΕΣ!!!!
ελα μην μας κρατας σε αγωνια τι θα του κανουνσε ανακρίνουν τα αδέρφια, πριν σε........
και οταν οι βουλγαροι του ζητησαν να παραδωσει σε αυτους την πολη αυτος απαντησε οτι μια θεσσαλονικη ειχε και παραδωσε.![]()
Για διάβασε κι αυτό...ανιστόρητε υπεράνθρωπε. Πες μας τώρα κι ότι εφημερίδα "Μακεδονία" είναι υπόπτου εθνικής διαγωγής.
Χασάν Ταχσίν Πασάς: Ένα άγνωστο -τραγικό- πρόσωπο
Ποτέ.................για την Αεκάρα.γηρασκεις αει διδασκομενος......ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....εις την εβραικην....
μαλλον θα αλειψουν στα τρυφερα τους κωλαρακια baby oil και θα παρακαλανε να τα γαμησω....αλλα....ΦΑΣΙΣΤΡΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ.....ελα μην μας κρατας σε αγωνια τι θα του κανουν
σου φτιαχνει η μαμα Mish Qingjji me Barbunja να θυμοσαστε την πατριδα?
απλώς ξέρω όλες τις σελίδες του βιβλίου....![]()
νεκρόφιλε!
ψυχάκια!!!![]()
[move][size=30pt]ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ[/size][/move]Αυτό το ξέρεις?
![]()
αυτο?:
![]()
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΙΔΕΡΙΚΑ!
για σιδερικα...ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΙΔΗΡΙΚΩΝΑυτό το ξέρεις?
![]()
αυτο?:
![]()
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΙΔΕΡΙΚΑ!
ωχ...τι του θυμισες...ο παππους του υπερασσπιζοταν το τεπελενι εναντιον του ελληνικου στρατου.....το 1940 το ξεχασες? :2funny