Εξω οι ξενοι-Μεσα ο Μπενι
Μέσα οι ξένοι μέσα και η αριστερά. Μπατάρετε συντρόφια
Εξω οι ξενοι-Μεσα ο Μπενι
τυπε, επειδη εχεις παρει υφος αντιπροσωπευτικων μας και καλα ερωτησεων, θα σου ελεγα να κουλαρεις λιγο. ο ποντικης ειναι οκ τυπακι και σταρχιδια μας αν συμφωνουμε ή διαφωνουμε.
εσυ απο την αλλη στανταρακι διπλοπροφιλος εδω μεσα και φαινομενικα παλιουρι ασχετα αν συμφωνουμε ή διαφωνουμε με αυτα που λες, δεν εχεις αναστημα για να βαζεις και ταμπελες στον καθε ποντικη. εισαι κρυφτουλης.
Εγώ θα έλεγα να κοιτάξεις το δάσος και να αφήσεις το δέντρο.
Δεν έχω απαίτηση να το καταλάβεις αμέσως, αλλά σκέψου το τουλάχιστον.
Yπαρχουν συγκεκριμενες προτασεις για το θεμα των λαθρο(μιλαω για αυτες του κουκουε)που ειναι ΚΑΙ ρεαλιστικες(ΙΜΟ)ΚΑΙ φτηνοτερες απο τα στρατοπεδα συγκεντρωσης με 1 μπατσο ανα 20 κρατουμενους.Μέσα οι ξένοι μέσα και η αριστερά. Μπατάρετε συντρόφια
Που ειπα εγω τετοιο πραμα?Πιστεύει κανείς ότι ένας άνθρωπος που λέει ότι "όλοι οι μπάτσοι πρέπει να πεθάνουν", είναι προοδευτικός;
Yπαρχουν συγκεκριμενες προτασεις για το θεμα των λαθρο(μιλαω για αυτες του κουκουε)που ειναι ΚΑΙ ρεαλιστικες(ΙΜΟ)ΚΑΙ φτηνοτερες απο τα στρατοπεδα συγκεντρωσης με 1 μπατσο ανα 20 κρατουμενους.
Αμα δεν κανουν σε εσενα,η στην ΧΑ(γιατι δεν δινουν αβαντα στον φασισμο),αυτο ειναι αλλο πραμα.Που ειπα εγω τετοιο πραμα?
...γιατι τα ποστ τα διαβαζω αναλογα με το ποιος τα γραφει.
Αν καποιος αφηνει το δασος για να ασχοληθει με ενα δεντρο(την αφεντια μου)αυτος εισαι εσυ.Εγώ θα έλεγα να κοιτάξεις το δάσος και να αφήσεις το δέντρο.
Δεν έχω απαίτηση να το καταλάβεις αμέσως, αλλά σκέψου το τουλάχιστον.
Ουτως η αλλως δεν μπορεις να τους εχεις ολους ποτε.Από ό,τι φαίνεται δε κάνουν και για το 5%
Αν καποιος αφηνει το δασος για να ασχοληθει με ενα δεντρο(την αφεντια μου)αυτος εισαι εσυ.
Oχι τιποτε αλλο αλλα λες και μαλακιες.Ουτως η αλλως δεν μπορεις να τους εχεις ολους ποτε.
Εφοσον λοιπον ενα 5% γουσταρει φασισμο,ισως και να ειναι φασιστες,so be it.
Λάθος αντίληψη, κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Get some, loose some. 5% είναι αυτό...
Oχι τιποτε αλλο αλλα λες και μαλακιες.
Αλλα σε ρωταν αλλα απαντας.
Προοδευτικές, αριστερές απόψεις...
Αλλο ειπες πιο πανω,οτι τους θελω ΟΛΟΥΣ νεκρους.
"2 καὶ εἶπε Κύριος πρὸς Γεδεών· πολὺς ὁ λαὸς ὁ μετὰ σοῦ, ὥστε μὴ παραδοῦναί με τὴν Μαδιὰμ ἐν χειρὶ αὐτῶν, μή ποτε καυχήσηται ᾿Ισραὴλ ἐπ᾿ ἐμὲ λέγων· ἡ χείρ μου ἔσωσέ με·το οποίο μάλιστα απέχει και πολύ από το 1% που συγκεντρώνει η ΑΝΤΑΣΥΑ ή το 3.5% που συγκεντρώνουν τα ΛΟΙΠΑ...
"2 καὶ εἶπε Κύριος πρὸς Γεδεών· πολὺς ὁ λαὸς ὁ μετὰ σοῦ, ὥστε μὴ παραδοῦναί με τὴν Μαδιὰμ ἐν χειρὶ αὐτῶν, μή ποτε καυχήσηται ᾿Ισραὴλ ἐπ᾿ ἐμὲ λέγων· ἡ χείρ μου ἔσωσέ με·
3 καὶ νῦν λάλησον δὴ ἐν ὠσὶ τοῦ λαοῦ λέγων· τίς ὁ φοβούμενος καὶ δειλός; ἐπιστρεφέτω καὶ ἐκχωρείτω ἀπὸ ὄρους Γαλαάδ. καὶ ἐπέστρεψεν ἀπὸ τοῦ λαοῦ εἴκοσι καὶ δύο χιλιάδες, καὶ δέκα χιλιάδες ὑπελείφθησαν.
4 καὶ εἶπε Κύριος πρὸς Γεδεών· ἔτι ὁ λαὸς πολύς ἐστι· κατένεγκον αὐτοὺς πρὸς τὸ ὕδωρ, καὶ ἐκκαθαρῶ σοι αὐτὸν ἐκεῖ· καὶ ἔσται ὃν ἐὰν εἴπω πρὸς σέ, οὗτος πορεύσεται σὺν σοί, αὐτὸς πορεύσεται σὺν σοί· καὶ πᾶς, ὃν ἐὰν εἴπω πρός σε· οὗτος οὐ πορεύσεται μετὰ σοῦ, αὐτὸς οὐ πορεύσεται μετὰ σοῦ.
5 καὶ κατήνεγκε τὸν λαὸν πρὸς τὸ ὕδωρ· καὶ εἶπε Κύριος πρὸς Γεδεών· πᾶς, ὃς ἂν λάψῃ τῇ γλώσσῃ αὐτοῦ ἀπὸ τοῦ ὕδατος ὡς ἐὰν λάψῃ ὁ κύων, στήσεις αὐτὸν κατὰ μόνας, καὶ πᾶς, ὃς ἐὰν κλίνῃ ἐπὶ τὰ γόνατα αὐτοῦ πιεῖν.
6 καὶ ἐγένετο ὁ ἀριθμὸς τῶν λαψάντων ἐν χειρὶ αὐτῶν πρὸς τὸ στόμα αὐτῶν τριακόσιοι ἄνδρες, καὶ πᾶν τὸ κατάλοιπον τοῦ λαοῦ ἔκλιναν ἐπὶ τὰ γόνατα αὐτῶν πιεῖν ὕδωρ.
7 καὶ εἶπε Κύριος πρὸς Γεδεών· ἐν τοῖς τριακοσίοις ἀνδράσι τοῖς λάψασι σώσω ὑμᾶς καὶ δώσω τὴν Μαδιὰμ ἐν χειρί σου, καὶ πᾶς ὁ λαὸς πορεύσονται ἀνὴρ εἰς τόν τόπον αὐτοῦ."
Μπα?Δεν ειναι ΟΛΟΣ ο λαος ενα ματσο λαμογια?μάλιστα.. περιούσιος λαός... φωτισμένοι σωτήρες...
Αλλο ειπες πιο πανω,οτι τους θελω ΟΛΟΥΣ νεκρους.
Πουν'το?"2 καὶ εἶπε Κύριος πρὸς Γεδεών· πολὺς ὁ λαὸς ὁ μετὰ σοῦ, ὥστε μὴ παραδοῦναί με τὴν Μαδιὰμ ἐν χειρὶ αὐτῶν, μή ποτε καυχήσηται ᾿Ισραὴλ ἐπ᾿ ἐμὲ λέγων· ἡ χείρ μου ἔσωσέ με·
3 καὶ νῦν λάλησον δὴ ἐν ὠσὶ τοῦ λαοῦ λέγων· τίς ὁ φοβούμενος καὶ δειλός; ἐπιστρεφέτω καὶ ἐκχωρείτω ἀπὸ ὄρους Γαλαάδ. καὶ ἐπέστρεψεν ἀπὸ τοῦ λαοῦ εἴκοσι καὶ δύο χιλιάδες, καὶ δέκα χιλιάδες ὑπελείφθησαν.
4 καὶ εἶπε Κύριος πρὸς Γεδεών· ἔτι ὁ λαὸς πολύς ἐστι· κατένεγκον αὐτοὺς πρὸς τὸ ὕδωρ, καὶ ἐκκαθαρῶ σοι αὐτὸν ἐκεῖ· καὶ ἔσται ὃν ἐὰν εἴπω πρὸς σέ, οὗτος πορεύσεται σὺν σοί, αὐτὸς πορεύσεται σὺν σοί· καὶ πᾶς, ὃν ἐὰν εἴπω πρός σε· οὗτος οὐ πορεύσεται μετὰ σοῦ, αὐτὸς οὐ πορεύσεται μετὰ σοῦ.
5 καὶ κατήνεγκε τὸν λαὸν πρὸς τὸ ὕδωρ· καὶ εἶπε Κύριος πρὸς Γεδεών· πᾶς, ὃς ἂν λάψῃ τῇ γλώσσῃ αὐτοῦ ἀπὸ τοῦ ὕδατος ὡς ἐὰν λάψῃ ὁ κύων, στήσεις αὐτὸν κατὰ μόνας, καὶ πᾶς, ὃς ἐὰν κλίνῃ ἐπὶ τὰ γόνατα αὐτοῦ πιεῖν.
6 καὶ ἐγένετο ὁ ἀριθμὸς τῶν λαψάντων ἐν χειρὶ αὐτῶν πρὸς τὸ στόμα αὐτῶν τριακόσιοι ἄνδρες, καὶ πᾶν τὸ κατάλοιπον τοῦ λαοῦ ἔκλιναν ἐπὶ τὰ γόνατα αὐτῶν πιεῖν ὕδωρ.
7 καὶ εἶπε Κύριος πρὸς Γεδεών· ἐν τοῖς τριακοσίοις ἀνδράσι τοῖς λάψασι σώσω ὑμᾶς καὶ δώσω τὴν Μαδιὰμ ἐν χειρί σου, καὶ πᾶς ὁ λαὸς πορεύσονται ἀνὴρ εἰς τόν τόπον αὐτοῦ."
κι αλλος τεφτερτζης??
Τον λαο θα τον σωσει ο εαυτος του:Η μαλακια του να αλλαξουν την χωρα οι ιδιοι που καναν πουτανα τα παντα ολα(και που δεν δεχονταν και κουβεντα τις"καλες εποχες")ψοφαει,αν δεν ψοφησε ηδη.Σώσον Κύριε τον λαόn σου και την πεφωτισμένην Aριστερά All together now
Αυτός είναι ασφαλίτης.κι αλλος τεφτερτζης??