tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
...κλασσικα εικονογραφημενα φιλε τραμμυ...
τα οποία διαθέτουν την γοητείαν του παραλόγου...
ΥΓ.. και η απόδειξις
...κλασσικα εικονογραφημενα φιλε τραμμυ...
...το κακο ειναι οτι ολοι οι αντιφασιστες ειναι ταυτοχρονα και αριστεροι, οι αριστεριστες...τα οποία διαθέτουν την γοητείαν του παραλόγου...
...το κακο ειναι οτι ολοι οι αντιφασιστες ειναι ταυτοχρονα και αριστεροι, οι αριστεριστες...
...δεν διαφωνω ,στην ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις ,ειναι οι 2 οψεις του νομισματος...λάθος... η πλειονότης των αντιφασιστών είναι εν δυνάμει φασίστες... οι βίοι των είναι παράλληλοι...
Ο Νίκος, δεν εργάζεται εδώ και δεκαετίες. Δηλώνει επαγγελματίας "επαναστάτης". Εμφανίζει ως επάγγελμα ότι ασχολείται με την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" και ζει πλουσιοπάροχα...
Αντίστοιχα, ο Πέτρος, δεν εργάζεται εδώ και δεκαετίες. Δηλώνει επαγγελματίας "επαναστάτης". Εμφανίζει ως επάγγελμα ότι ασχολείται με την εφημερίδα "Εργατική Αλληλεγγύη" και ζει πλουσιοπάροχα...
Ο Νίκος το παίζει ηγέτης στην "επαναστατική οργάνωση" "Χρυσή Αυγή". Τρεις δεκαετίες τώρα, από την Χρυσή Αυγή έχουν περάσει χιλιάδες κόσμου και άφησαν τα λεφτά τους και έφυγαν. Συνεχώς κόσμος έρχονταν και έφευγε. Σήμερα η Χρυσή Αυγή πανελλαδικά δεν έχει πάνω από 500 οργανωμένα μέλη.
Αντίστοιχα, ο Πέτρος το παίζει ηγέτης στην "επαναστατική οργάνωση" "Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα-ΣΕΚ". Τρεις δεκαετίες τώρα, από το ΣΕΚ έχουν περάσει χιλιάδες κόσμου και άφησαν τα λεφτά τους και έφυγαν. Συνεχώς κόσμος έρχονταν και έφευγε. Σήμερα το ΣΕΚ πανελλαδικά δεν έχει πάνω από 500 οργανωμένα μέλη.
φευγω ναζι πουστρακια παω στη πορειαδιαγραφω και το λογαριασμο μου απο εδω,
Έτσι ακριβώς είναι τόσο απλή η όλη ιστορία τελικά....... Η ύπαρξη του ενός δίνει σημασία την ύπαρξη του άλλου. Εάν παύσει να υπάρχει ο ''άλλος'', δεν υπάρχει λόγος να υπάρχω και ''εγώ''.......και εν κατακλείδι...
Τελικά ο Νίκος (Μιχαλολιάκος) και ο Πέτρος (Κωνσταντίνου) κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά...
Έτσι ο Πέτρος δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τον Νίκο, και ο Νίκος δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τον Πέτρο, γιατί ο Πέτρος για να συσπειρώσει τα κορόιδα, τους δείχνει τον Νίκο και ο Νίκος για να συσπειρώσει τα κορόιδα, τους δείχνει τον Πέτρο.
Όμως το σύστημα δεν θα μπορούσε να ελέξει τα άκρα χωρίς τον Νίκο και τον Πέτρο, ή αν θέλετε χωρίς τον Πέτρο και τον Νίκο.
Τελικως κοιτώντας τον Νίκο νομίζει κανείς ότι βλέπει τον Πέτρο, και κοιτώντας τον Πέτρο νομίζει κανείς ότι βλέπει τον Νίκο, όπως σαν δύο καθρέφτες που στέκονται ο ένας ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον άλλον, και καθρεφτίζεται ο ένας μέσα στον άλλον, ώστε τελικά δείχνουν ακριβώς την ίδια εικόνα.
ρε παλιοπαγουρι καθυστερημενο,υπαρχεις ακομα????14% και ανεβαινουμε γατακια
κιτρινιαρη μπουλο απο το site Και απο τον πλανητη
Έτσι ακριβώς είναι τόσο απλή η όλη ιστορία τελικά....... Η ύπαρξη του ενός δίνει σημασία την ύπαρξη του άλλου. Εάν παύσει να υπάρχει ο ''άλλος'', δεν υπάρχει λόγος να υπάρχω και ''εγώ''.......
Να προσέχετε τις πηγούλες σας![]()
Να προσέχετε τις πηγούλες σας![]()
14% και ανεβαινουμε γατακια
κιτρινιαρη μπουλο απο το site Και απο τον πλανητη
γαμας καθολου ρε συ? που το βρηκες αυτο το μπλογκ με τα "ζαβα"?δεν έχει σημασία η πηγή αλλά το κείμενο...
το κείμενο περιγράφει επακριβώς την αλήθεια...
δεν έχει σημασία η πηγή αλλά το κείμενο...
το κείμενο περιγράφει επακριβώς την αλήθεια...
γαμας καθολου ρε συ? που το βρηκες αυτο το μπλογκ με τα "ζαβα"?
μα ειναι δυνατον να ρωτας???ασε κατά μέρους το μπλόγκ και πες μου για το κείμενο... που διαφωνείς?
μα ειναι δυνατον να ρωτας???
καλα θα σου κανω εγω μια σοβαρη ερωτηση.ο παοκ θα κερδισει γιατι σας επαιξε σ ενα απ τα δελτια που ετοιμασα για το σκμα ειναι δυνατον να ρωτας???