Ιπτάμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
καλα καλα το 40 δεν ζουσα φιλε μου.Προσεχτε μονο πολυ μας σπασατε τα αρχιδια
Τότε δεν έχετε παρά να δράσετε.
καλα καλα το 40 δεν ζουσα φιλε μου.Προσεχτε μονο πολυ μας σπασατε τα αρχιδια
Άρθρο 25 ν.344/1976:Λογικό αυτό που λες.
Αλλά από πότε ισχύει; Θα πρέπει να ισχύει παλιά αλλιώς πώς θα αποκτούσε κύριο όνομα για το κράτος κάποιος που δεν βαπτιζόταν; (πχ Έλληνες μουσουλμανικού ή εβραϊκού θρησκεύματος)
Ίσως εκείνο ήταν το πλησιέστερο κτίριο εκείνη την ώρα (μετξαύ οικείου ΑΤ και της εν λόγω πρεσβείας).
καλα μας επεισες, αλλα να ξερεις προδοτες ειναι αυτη που πηγαν με τους νεοναζιΑν νοιώθεις οτι έρχεσαι σε δύσκολη θέση να μιλήσεις λογικά και νηφάλια δεν εισαι υποχρεωμένος να το κάνεις, ούτε περιμένω κάτι τέτοιο απο κανένα σας φυσικά. Νοιώσε άνετα, εκδηλώσου οπως σου αρέσει.
Οσο για το δεύτερο που λες, εσεις αρ΄χισατε το συμμορητοπόλεμο το 1941, και έκτοτε δε σταματήσατε. Σας αφήσαμε περιθώρια μεταμέλειας, δε σας σκότωναν οι στρατιώτες μας το 46-49, σας έδιναν ευκαιρία να παραδοθείτε και να μετανοήσετε. επίσης οι διώξεις που υποστήκατε το 50 και το 60 ηταν χαδάκια. ζούσατε ζωή χαρισάμενη στα νησιά, τρώγατε καλά, παίζατε τένις, πράγματα ανήκουστα για εθνοπροδότες εγκληματίες. Πάντα προσπαθούσαμε να σας κάνουμε να αλλάξετε γνώμη.
Αυτό ηταν και το μεγάλο μας λάθος.
Είστε ορκισμένοι/ταγμένοι.
Είμαστε ορκισμένοι/ταγμένοι.
Oι ΜΑΤατζηδες ψηφιζουν στην Καισαριανη,οπου παλι τα ιδια συμβαινουν(εχει αναφερθει),στα συγκεκριμενα εκλογικα τμηματα της Πανορμου οπου βασιστηκαν τα ρεπορταζ ψηφιζαν οι της ΓΑΔΑ.Δεν υποστηρίζεται αυτό που λες. Βγαίνουν τέτοια νούμερα από δύο-τρία εκλογικά τμήματα και μάλιστα γίνεται σαφής εξαγωγή συμπεράσματος για όλο το Αστυνομικό Σώμα;
Για να μη σου πω ότι εκεί ψήφιζαν οι άνδρες των ΜΑΤ μόνο. Σωστό;
καλα μας επεισες, αλλα να ξερεις προδοτες ειναι αυτη που πηγαν με τους νεοναζι
και οχι οσοι τους πολεμησαν![]()
καλά, μαλακιες βρυκολακαΤότε δεν έχετε παρά να δράσετε.
Γιατι σου κανει εντυπωση?Εξω απο καθε πρεσβεια υπαρχει κουβουκλιο με αστυνομικο.Την Εγγλεζικη σιγουρα.Ίσως εκείνο ήταν το πλησιέστερο κτίριο εκείνη την ώρα (μετξαύ οικείου ΑΤ και της εν λόγω πρεσβείας).
Μου κάνει λίγη εντύπωση η επιλογή αυτή αλλά όχι αλγεινη...
καλα μας επεισες, αλλα να ξερεις προδοτες ειναι αυτη που πηγαν με τους νεοναζι
και οχι οσοι τους πολεμησαν![]()
και για να μην μην χαλαω την ζαχαρενια μου παλι φαπα θα φατε αν γιδια ΟΛΟΣ ο ελληνικος λαος στραφει εναντιον σας παπαρες κασιδιαριδεςΤότε δεν έχετε παρά να δράσετε.
Σωστός. Εγώ έχω μία άλλη απορία: η εγγονή του Τσιγάντε, γιατί θα πρέπει σώνει και καλά να νιώθει Ελληνίδα; και ακόμη, πού είναι το παράξενο που έλαβε χώρα με αυτήν το περιστατικό; είχε καμία ταμπέλα επάνω της ότι ήταν εγγονή του Τσιγάντε;Πάντως δὲν εἶναι παράνομος ἡ κτήσις 2 ὑπηκοοτήτων οὔτε ἐν Ἑλλάδι οὔτε ἐν ΗΠΑ. Ἁπλῶς ἐπισημαίνεται ἡ πράξις τῆς ἐγγονῆς τοῦ Τσιγάντε νὰ καταφύγῃ εἰς τὴν πρεσβείαν τοῦ Ἡνωμένου Βασιλείου μετὰ τὸ περιστατικόν, ἀντὶ π.χ. νὰ ὑποβάλῃ μήνυσιν εἰς τὴν εἰσαγγελίαν. Τοιουτοτρόπως ἔθεσεν ἐν ἀμφιβόλῳ τὸν πατριωτισμὸν της καὶ ἐδικαίωσεν ἐν μέρει τοὺς ἐπιτεθέντας.
και για να μην μην χαλαω την ζαχαρενια μου παλι φαπα θα φατε αν γιδια ΟΛΟΣ ο ελληνικος λαος στραφει εναντιον σας παπαρες κασιδιαριδες
Εγραψα πουθενα οτι ηταν αστυνομικοι ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ?Πώς γίνεται να ήταν αστυνομικοί και να ζητούν πιστοποίηση γλωσσομάθειας δεν μας λέει κανείς. Πώς γίνεται να υποστηρίζεις αυτή τη λογική ακροβασία, μόνο εσύ γνωρίζεις...
Δηλ. σεῖς τὸ πρῶτον καταφύγιον τὸ ὁποῖον θὰ ἀναζητήσητε εἰς περίπτωσιν ἀνάγκης εἶναι μία πλησίον εὑρισκομένη ξένη πρεσβεία; Ὄχι βεβαίως.
Εἶναι ἐμφανὲς ὅτι ἡ ἐν λόγῳ κυρίᾳ αἰσθάνεται ψυχικῶς ὑπήκοος τοῦ Ἡνωμένου Βασιλείου καὶ ἀκριβῶς εἰς περίπτωσιν ἀνάγκης ἐφάνη αὐτό. Τότε ὅμως δὲν θὰ πρέπῃ νὰ αἰσθάνηται τὴν Ἑλληνικότητὰν της θιγείσαν.
το ψαξα σας ευνουν οι συνθηκες για λιγο ακομα....αλλοιως κανεις δεν θελει να γυρισει στην εποχη του νεατερλνταλ αντε κακομοιρηδεςΜ' αρέσει που το σκέφτεσαι. Ψάχτο λίγο ακόμα.
καλα ενταξει αυτα να τα λετε μεταξυ σας, αλλοι ομως καναν τους χωροφυλακες στην κατοχη και αλλοι ανεβηκαν στα βουνα για να κανουν αντιστασηΑκριβώς ετσί, δηλαδή το κκε ηταν προδότες διότι τα βρήκε με τους γερμανούς και τους βουλγάρους για να πάρει την εξουσία μετά την κατοχή. Τόσο προδότες.
Oι ΜΑΤατζηδες ψηφιζουν στην Καισαριανη,οπου παλι τα ιδια συμβαινουν(εχει αναφερθει),στα συγκεκριμενα εκλογικα τμηματα της Πανορμου οπου βασιστηκαν τα ρεπορταζ ψηφιζαν οι της ΓΑΔΑ.
Δεν απανταω γιατι παριστανεις τον μαλακα.Κάτσε, είναι ενδιαφέρον εύρημα αυτό.
Εννοείς ότι ψηφίζουν ΜΟΝΟ άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας εκεί ή ανακατεμένοι με τους πολίτες που έτσι κι αλλιώς εκεί θα ψήφιζαν;
Δεν απανταω γιατι παριστανεις τον μαλακα.