ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
να του πούμε να ρίξει μπόλικες μπαλωθιές μπας και μαζέψετε και κανένα σαλιγκάρι μετά
καλη φαση. θα κουβαληθουνε ολα τα λαθροσαλιγκαρα απο τους διπλανους ταφους
να του πούμε να ρίξει μπόλικες μπαλωθιές μπας και μαζέψετε και κανένα σαλιγκάρι μετά
έτσι ρε πούστη μουκαλη φαση. θα κουβαληθουνε ολα τα λαθροσαλιγκαρα απο τους διπλανους ταφους
αρχίδια βρήκες. Έφυγε πάλι ο μουνήςκ.Gabadoo τώρα που σας βρήκα,έχετε να πληρώσετε την συνδρομή σας στο θρέντ μου, κανα χρόνο, παρακαλώ για την άμεση τακτοποίηση του λογ/μου σας.
ΕΤΣΙ,μιλαμε για "εγκεφαλικη" λαιλαπα ...Πλάκα πλάκα, μετά το χθεσινό ρεσιτάλ του μπόλντη, ο λαλάκης μου φαίνεται τουλάχιστον αδιάφορος..
αρχίδια βρήκες. Έφυγε πάλι ο μουνής
καλά τώρα εδώ που τα λέμε δεν ζήτησε και τίποτε παλαβό ο Στυλιανίδης και πέσανε τα μουνιά οι κρητικοί να τον φάνε.. στατιστικά στοιχεία ζήτησε από όλους τους παιδικούς σταθμούς της χώρας...
καλό θα είναι να ξέρει το ρημάδι το κράτος τι σκατά γίνεται
καλά τώρα εδώ που τα λέμε δεν ζήτησε και τίποτε παλαβό ο Στυλιανίδης και πέσανε τα μουνιά οι κρητικοί να τον φάνε.. στατιστικά στοιχεία ζήτησε από όλους τους παιδικούς σταθμούς της χώρας...
αυτο το ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ τι ειναι?
Δίκτυο Κοινωνικής Πολιτικής Αυτοδιοικήσεων Κρήτης –«ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΚΡΗΤΗΣ»
και εγώ στην αρχή νόμισα ότι κάποιος μαλάκας δημόσιος τεμπέλης το έγραψε λάθος
απάντησε κάτι άλλο ο ΠΠ?τι σημαίνει η συντομογραφία ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ρώτησε ο άνθρωπος...
θα μας πεις και για το φίχτε?
ή θα παραδεχτείς ότι πετάς και καμιά μαλακία για να το παίξεις σπουδαίος?
τι σημαίνει η συντομογραφία ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ρώτησε ο άνθρωπος...
και εγώ στην αρχή νόμισα ότι κάποιος μαλάκας δημόσιος τεμπέλης το έγραψε λάθος
δεν πρόκειται να σου πώ..
αν θές μαθήματα σε άλλο δάσκαλο.. δεν αναλαμβάνω ηλίθιους μαθητές
συνεχίζει να δείχνεις μαλάκαςδεν πρόκειται να σου πώ..
αν θές μαθήματα σε άλλο δάσκαλο.. δεν αναλαμβάνω ηλίθιους μαθητές
και μεις ηλίθιοι είμαστεκαλά μην πεις σε μένα, πες στον petrosyn και στο nacho...