- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Δημοψηφίσματα στο Ελλάντα δεν έχει για κανένα ζήτημα,μόνο αποφασίζομεν κ διατάσσουμε.
Nα κάνουμε ένα για το ζήτημα της Λαθρομετανάστευσης; Τι λες;
Δημοψηφίσματα στο Ελλάντα δεν έχει για κανένα ζήτημα,μόνο αποφασίζομεν κ διατάσσουμε.
ΔΛΔ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ?
... ...Με το κριτήριο να έχουν οι μεγαλοεργολάβοι φτηνά εργατικά χέρια και οι αριστερίζοντες μελλοντικούς ψηφοφόρους …
Με το κριτήριο να έχουν οι μεγαλοεργολάβοι φτηνά εργατικά χέρια και οι αριστερίζοντες μελλοντικούς ψηφοφόρους …
Αφού κάνουμε πρώτα για μερικά άλλα ζητήματα:Nα κάνουμε ένα για το ζήτημα της Λαθρομετανάστευσης; Τι λες;
Nα κάνουμε ένα για το ζήτημα της Λαθρομετανάστευσης; Τι λες;
στο μπουντοτ κομ
κι ένα δημοψήφισμα ποιοι ημεδαποί θα πρέπει να πεθάνουν πρώτοι από την πείνα...
Αφού κάνουμε πρώτα για μερικά άλλα ζητήματα:
α)Παραμονή της χώρας σε Ε.Ε. κ Νατο.
β)Συνέχιση της πολιτικής λιτότητας που επιβάλλεται από το ΔΝΤ κ μας έχει κάνει προτεκτοράτο κανονικά κ με το νόμο.
Αλήθεια ένα δημοψήφισμα για το αν ο Ελληνικός λαός δέχεται την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση (με το ενδεχόμενο της εν συνεχεία νομιμοποίησής των μάλιστα!) ή επιθυμεί την απολύτως ελεγχόμενη είσοδο και έξοδο μεταναστών σε ρυθμούς και αριθμούς που το Ελληνικό κράτος και μόνον θα αποφασίζει και ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, σε βρίσκει σύμφωνο;
Σε έχω προκαλέσει ξανά, αλλά δεν μου είχες απαντήσει και πάλιν. Προφανώς ξέρεις (κι εσύ ακόμα!) ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. ;)
η αγνοια σε δυνδυασμό με την ξερολίαση οδηγεί στο φασισμό.
λες μαλακίες.
οι διαδικασίες νομιμοποίησης ΗΤΑΝ ΕΦΑΠΑΞ και δεν είναι πλέον ανοιχτές.
απλώς τώρα τα φασιστόμουτρα κι οι συνοδοιπόροι τους ζητάτε να φύγουν κι οι ήδη νομιμοποιηθέντες.
με την ίδια λογική, όταν η φτώχεια ενταθεί θα αρχίσουμε να λέμε ποιοι ημεδαποί πρέπει να πεθάνουν...
με ένα δημοψήφισμα μπορεί να αποφασιστεί κι αυτό...
δηλαδή οι νόμοι του ελληνικού κράτους δεν μπορούν να αλλάξουν??
και κάτι ακόμη... η νομιμοποίηση της παραμονής έγινε με κάποιες προυποθέσεις και η συνεχιση της εξαρτάται από την εκ μέρους του νομιμοποιηθέντος τήρηση των όρων..
έχει εξετασθεί αυτό ποτέ ??
Έβαλα μια προτεραιότητα στα δημοψηφίσματα με την οποία μάλλον συμφωνείς,ας ακολουθηθεί κ αν βγει σε αυτό το δημοψήφισμα που προσδοκάς(που πρέπει να'ναι από τα τελευταία,αν όχι το τελευταίο μιας κ μεγαλύτερο ζήτημα-πρόβλημα είναι το οικονομικό θέμα που βάζει την χώρα σε μία χ κατάσταση παρά οι μετανάστες όσο κ αν τους δείχνει η χρυσή αυγή υπαίτιους για κάθε τι) το αποτέλεσμα που λες θα σιωπήσουν όλες οι φωνές.Σε λίγο καιρό που το κόμμα που υποστηρίζεις θα γενεί κυβέρνηση να σε δω. Θα τα κάνει εκείνο; Πως το βλέπεις;
Όσα θέλεις, δεν έχω ταμπού βάλε και άλλα τόσα.
Αλλά όταν θα το κάνουμε και πει το 75% όξω απ εδώ, τι θα λες;
Ότι ήταν μια νική της Δημοκρατίας και της θέλησης του Ελληνικού Λαού;
Η θα βρίζεις τον Ελληνικό Λαό;
Έβαλα μια προτεραιότητα στα δημοψηφίσματα με την οποία μάλλον συμφωνείς,ας ακολουθηθεί κ αν βγει σε αυτό το δημοψήφισμα που προσδοκάς(που πρέπει να'ναι από τα τελευταία,αν όχι το τελευταίο μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το οικονομικό ζήτημα που βάζει την χώρα σε μία χ κατάσταση παρά οι μετανάστες όσο κ αν τους δείχνει η χρυσή αυγή υπαίτιους για κάθε τι) το αποτέλεσμα που λες θα σιωπήσουν όλες οι φωνές.
εξετάζεται ευρύτατα...
άμα δεν ξέρεις μη μαλακίζεσαι.
οι νόμιμοι είναι διαχειρίσιμοι.
οι χωρίς χαρτιά δεν είναι.
γι' αυτό πρέπει να καταγραφούν και να αποκτήσουν υπόσταση.
γιατί η απέλαση ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ.
Μόνο που δεν είμαι κυβέρνηση.
η αγνοια σε δυνδυασμό με την ξερολίαση οδηγεί στο φασισμό.
λες μαλακίες.
οι διαδικασίες νομιμοποίησης ΗΤΑΝ ΕΦΑΠΑΞ και δεν είναι πλέον ανοιχτές.
απλώς τώρα τα φασιστόμουτρα κι οι συνοδοιπόροι τους ζητάτε να φύγουν κι οι ήδη νομιμοποιηθέντες.
με την ίδια λογική, όταν η φτώχεια ενταθεί θα αρχίσουμε να λέμε ποιοι ημεδαποί πρέπει να πεθάνουν...
με ένα δημοψήφισμα μπορεί να αποφασιστεί κι αυτό...
Βλάκα όταν στριμώχνεσαι θα εξακολουθείς να είσαι κόσμιος με εμένα τουλάχιστον, όπως είμαι κι εγώ.
Αλλιώς κι εγώ ξέρω να βρίζω, πολύ καλά μάλιστα και θα γίνουμε κώλος εδώ μέσα. (Προφανώς τώρα αυτό θέλεις γιατί δεν ξέρεις τί να πεις.)
Δεν μου απάντησες στο βασικό! Δημοψήφισμα για το θέμα να κάνουμε ή κρίνεις πως δε συμφέρει στις απόψεις σου;
Επίσης και όσοι είχαν νομίμως κριθεί "Ολικώς τυφλοί" εφ' άπαξ (κι όχι εφάπαξ!) είχαν κριθεί κι αυτοί (Λογικό, αφού μόνο με θαύμα ξαναβλέπει ο απόλυτα τυφλός). ΟΜΩΣ όταν είδαμε πως πάρα πολλοί είχαν "τυφλωθεί" το επενεξετάσαμε το θέμα.
Και πάει στο διάολο πες! Όσοι νομιμοποιήθηκαν, νομιμοποιήθηκαν! Το να δυσκολέψουμε την διαδικασία "νομιμοποίησης" των υπολοίπων, για να μην φάινεται σαν να τους απευθύνουμε πρόσκληση να έρθουν, πως σου φαίνεται σαν ιδέα; Φασιστικό φαντάζομαι.
Δεν γαμιέσαι ν' ασπρίσεις λέω εγώ που θα με πεις εμένα φασίστα, αριστερό φασιστικό σκουπίδι!
Εχεις τη ταση να αποπροσανατολιζεις την κουβεντα πετωντας μια φραση για πυροτεχνημα.στο μπουντοτ κομ
κι ένα δημοψήφισμα ποιοι ημεδαποί θα πρέπει να πεθάνουν πρώτοι από την πείνα...