gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Ειναι η ελευθερία σου αυτή, να λες οτι θες? Εισαι ελεύθερος να εισαι σκλάβος της βλακείας σου, της αριστερής βλακείας. Η κοινωνία αυτή δε πάει μπροστά γιατι μαστίζεται απο μικροπολιτικές μαλακίες που εσεις αρχίσατε πριν πολλά χρόνια. Βόθρο δε λέω καθόλου διαβολέα, λεω επιχειρήματα, παραθέτω και αναλύω την ιδεολογία μου και δεν εχει βρεθεί ουτε ενας εδ ωμέσα ν αμου πει μια κουβέντα για την ιδεολογία μου. Ουτε ενας, ουτε μια κουβέντα. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Οτι δε ξέρετε και δεν εχετε συνειδητοποιήσει σε τι πιστεύετε, ποιά ειναι η ιδεολογία σας, σε τι διαφέρει απο τη δική μας, δε μπορείτε να αρθρώσετε λόγο, δε μπορείτε να στοιχειοθετήσετε έννοιες και φυσικά μπερδεύεστε με περίπλοκες λέξεις!
Μόνο λάσπη, σκανδαλάκια φτιαχτά, κάθε γεγονός το βλέπετε αρνητικά κλπ. Αφου θέλετε να μας κατηγοράτε, οτι και να κάνουμε αυτό θα κάνετε εσεις. Αλλα αυτό σας θάβει και μας ανεβάζει! Αλλα πίσω εχει η αχλάδα την ουρα.
Και ποιος είσαι εσύ να κρίνεις τι είναι βλακεία και τι δεν είναι; Μήπως είσαι ο ίδιος βλάκας; Συνέχεια βρίζεις, χυδαιολογείς, προσβάλλεις και μόνο επιχειρήματα δε λες. Σου έβαλα το περιοδικό χρυσή αυγή με το αφιέρωμα στον χίτλερ και μου απάντησες ότι είναι φτιαχτά. Η φωτογραφία του μπάτσου με τα SS και αυτή λες φτιαχτή. Ε, τράβα κλάσε μας ρε φίλε. Και επειδή αμολάς μια παπάρα με βρισιές σε όποιον σου μιλάει νομίζεις ότι του κάνεις τη μούρη κρέας. Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να μη σε θεωρεί γελοίο..