pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Πολύ καθαροί ρε συ άσε...δεν έχει ενδιαφέρον. :-Eσεις εκει πανω τι λεει ? Καθαροι νταξει? Κινδυνευεται απο τπτ σλαβο-εαμο-βουλγαρους?
Πολύ καθαροί ρε συ άσε...δεν έχει ενδιαφέρον. :-Eσεις εκει πανω τι λεει ? Καθαροι νταξει? Κινδυνευεται απο τπτ σλαβο-εαμο-βουλγαρους?
Οχι, εδω εισαι εντελώς λάθος. Εχουν καθαρίσει πόλεις και χωριά, μπορώ να το πω σαν συμμετέχων στα γεγονότα. Στις μεγάλες πόλεις εχει γίνει επίσης πολύ δουλειά και κυρίως κατοχή χώρου, καθάρισμα χώρων, τους περιορίζουμε αρχικά για να ζούμε πιο άνετα και αργότερα θα τους διώξουμε απο τη χώρα και θα ησυχάσουμε. Ακόμα και αριστεροί καλλιτέχνες εχουν παραδεχτεί οτι η Χρυσή Αυγή κάνει αυτά ππου λέει και ειναι απόλυτα συνεπής.
Δεν μου λες;
Έκανες κι εσύ παρέα με το Μπαρμπαρούση τα κοντάρια της Σημαίας στυλιάρια για να δέρνεις;
Θες να πάμε παρέα να γραφτούμε στο κόμμα;;;Δεν μου λες;
Έκανες κι εσύ παρέα με το Μπαρμπαρούση τα κοντάρια της Σημαίας στυλιάρια για να δέρνεις;
Να ρωτήσω κάτι πρακτικό,πόσο έχετε τις συνδρομές μελών στο κόμμα;Οχι, έχουμε άλλες τακτικές.
Θες να πάμε παρέα να γραφτούμε στο κόμμα;;;
Να ρωτήσω κάτι πρακτικό,πόσο έχετε τις συνδρομές μελών στο κόμμα;
Να ρωτήσω κάτι πρακτικό,πόσο έχετε τις συνδρομές μελών στο κόμμα;
Οχι, έχουμε άλλες τακτικές.
Μην μου πεις ότι δεν έχετε συνδρομές αύριο έξω από τα γραφεία σας θα μαι για εγγραφή πριν ανοίξουν...????χαχαχαχαχαχχα, τι είπες τώρα....
Μην μου πεις ότι δεν έχετε συνδρομές αύριο έξω από τα γραφεία σας θα μαι για εγγραφή πριν ανοίξουν...
Στην κνε κουπονάκια,οδηγητή,μαλακίες,ήθελες κανά 20e τον μήνα να καταθέτεις στο κόμμα.
Μην μου πεις ότι δεν έχετε συνδρομές αύριο έξω από τα γραφεία σας θα μαι για εγγραφή πριν ανοίξουν...
Στην κνε κουπονάκια,οδηγητή,μαλακίες,ήθελες κανά 20e τον μήνα να καταθέτεις στο κόμμα.
Άρα μοντάζ θα ήταν αυτό που είδα με κοντάρια που έφεραν τη γαλανόλευκη να ανεβοκατεβαίνουν σε πλάτες λαθρομεταναστών σε κάποιο πανηγύρι...
3e ο οδηγητής(μία φορά τον μήνα),3-4 φορές ριζοσπάστη χ 1.80-2e,κουπονάκια...άστα να πάνε...????σοβαρά μιλας τώρα για την κνε ή μου κάνεις πλάκα? 20 ευρώ το μήνα???
Η αταξική και χωρίς χρήμα κοινωνία που λέγαμε. Σε κάνουν να συνηθίζεις χωρίς χρήμα όντως!!!
τοτε γιατι δεν μαζευονται να παρουν απο κοινου ενα δανειο κτλ να ανοιξουν ενα εργοστασιο απο μονοι τους οι εργατες?Τόσο ο Έλληνας εργάτης όσο ο Μακεδόνας κ Βούλγαρος έχουν ως κοινό συμφέρον να καταργήσουν την εργοδοσία κ να πάρουν τα εργοστάσια στα χέρια τους...
3e ο οδηγητής(μία φορά τον μήνα),3-4 φορές ριζοσπάστη χ 1.80-2e,κουπονάκια...άστα να πάνε...
Εσείς στο τζάμπα;;;
γιατι αυτα ειναι ετοιμα ρε τυπετοτε γιατι δεν μαζευονται να παρουν απο κοινου ενα δανειο κτλ να ανοιξουν ενα εργοστασιο απο μονοι τους οι εργατες?
γιατι πρεπει να παρουν τα εργοστασια του εργοδοτη τους?
3e ο οδηγητής(μία φορά τον μήνα),3-4 φορές ριζοσπάστη χ 1.80-2e,κουπονάκια...άστα να πάνε...
Εσείς στο τζάμπα;;;
Κάθε πυρήνας εχει αυτονομία στις τακτικές, εξαρτάται απο διάφορα πράγματα. Δεν ηταν μοντάζ, πραγματικό ηταν αυτό που είδες. Ηταν συμβολικό, σα να τους βαράει η Ελλάς!
Κάθε πυρήνας εχει αυτονομία στις τακτικές, εξαρτάται απο διάφορα πράγματα. Δεν ηταν μοντάζ, πραγματικό ηταν αυτό που είδες. Ηταν συμβολικό, σα να τους βαράει η Ελλάς!