Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.093
- Πόντοι
- 1.686
ονειρώξεις πάλι έχεις?
Θα κεράσεις μασατζίδικο
πριν τις εκλογες ?
Αυτή η Τριγώνη ,
μου τον καβλώνει !
ονειρώξεις πάλι έχεις?
ωρα να βγουν τυπεΜπορεί να έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διψήφιο ποσοστό;
Ο προσεκτικός παρατηρητής των δημοσκοπήσεων όλων των εταιρειών, εύκολα μπορεί να διακρίνει ορισμένα σταθερά, τα οποία διατηρούνται σχεδόν σε κάθε δημοσκόπηση. Αρχίζοντας από τα δυο «μεγάλα» κόμματα εξουσίας και όχι από το κόμμα που άμεσα μας ενδιαφέρει, δηλαδή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, διακρίνουμε με απλά μαθηματικά τα παρακάτω:
• Η ΝΔ σχεδόν σε κάθε δημοσκόπηση συγκεντρώνει ποσοστά από 20% έως 25% περίπου.
• Το ΠΑΣΟΚ σχεδόν σε κάθε δημοσκόπηση συγκεντρώνει από 15% έως 20% περίπου.
• Πρώτο κρατούμενο ότι ο «δικομματισμός» συγκεντρώνει μ.ο 40% και περισσεύει ένα 60% περίπου.
• Το ΚΚΕ σχεδόν σε κάθε δημοσκόπηση συγκεντρώνει από 10% έως 12% περίπου.
• Ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν σε κάθε δημοσκόπηση συγκεντρώνει από 8% έως 10% περίπου.
• Η ΔΗΜΑΡ σχεδόν σε κάθε δημοσκόπηση συγκεντρώνει από 8% έως 10% περίπου.
• Δεύτερο κρατούμενο ότι τα κόμματα της αριστεράς συγκεντρώνουν μ.ο 30% και περισσεύει ένα 30%.
Σε περίπτωση ακόμη και 8κομματικης βουλής και υποθέτοντας ότι τα 3 επόμενα κόμματα θα είναι οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Καμένου, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ένας εκ των Καρατζαφέρη, Οικολόγων ή Ντόρας, θα πρέπει να «μοιραστούν» ένα ποσοστό της τάξεως του 30% περίπου. Έχουμε και λέμε: Ας υποθέσουμε ότι ο Καμένος θα κάνει την έκπληξη και θα πάρει το ανώτερο ποσοστό που του δίνουν, περίπου στο 10%. Τι μένει για να μοιραστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με το επόμενο κόμμα, ας πούμε ότι είναι ο Καρατζαφέρης; Ένα 20% περίπου. Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι και να μπει στην βουλή ο Καρατζαφέρης (ή η Ντόρα ή οι οικολόγοι), θα συγκεντρώσουν περισσότερο από 3%-5%;
• Τρίτο κρατούμενο: Το κομπιουτεράκι μου λέει ότι περισσεύει ένα καθαρό 15% περίπου! Συμπέρασμα;
Υ.Γ: Ακόμα και να «σπάσουν» αυτό το περίπου 15% με ένα 9ο (!) κόμμα στην βουλή, ή να υπάρξει αυξημένο ποσοστό άλλου κόμματος, πάλι το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα είναι πολύ υψηλό.
ετσι ειναι η αρια φυλη τυπεNα πω οτι δεν κάβλωσα με την γερμανιδα, θα πω ψέμα.
Λετε ναμαι ναζιστης;;;;;;;;;; και να μην το ξέρω
Γύρω στο 10 με 12%.Τα οποία είναι όλα μαζί πόσο ;;;
1,5% ;;;;;;
μουναρος η τυπα και πολυ καυλωνωετσι ειναι η αρια φυλη τυπε
ετσι ειναι η αρια φυλη τυπε
Τα οποία είναι όλα μαζί πόσο ;;;
1,5% ;;;;;;
2 να μείνουν οριακά εκτός Βουλής πάει να πει περίπου 4-6%. Τρία, πάει να πει 8-12% και ούτω κάθε εξής.
Τα ποσοστά των εκτός Βουλής κομμάτων παραμένουν. Απλά δεν εκπροσωπούνται στη Βουλή και τις έδρες που θα έπαιρναν, τις παίρνουν όλα τα υπόλοιπα κόμματα που εκπροσωπούνται.
Για να δείχνει πάντως επανειλημμένως τη Χ.Α εντός Βουλής πάει να πει ότι αυτή θα εκπροσωπηθεί.
Όπως και να έχει, επειδή είναι ένα κόμμα καθαρά διαμαρτυρίας και δεν έχει ιδεολογικό πυρήνα αρκετά μεγάλο να την κάνει υπολογίσιμη δύναμη δεν ξέρεις το πώς θα κινηθούν τελευταία στιγμή οι ψηφοφόροι.
Επίσης είναι αστάθμητος ΤΕΛΕΙΩΣ παράγων το τί βγαίνει στις δημοσκοπήσεις. Κάποιοι μπορεί να ντρέπονται να μιλήσουν (λόγω της ιδεολογίας που εκπροσωπεί) και να δούμε καμμία έκπληξη στην κάλπη και κάποιοι μπορεί να αντιδρούν αυθόρμητα στις δημοσκοπήσεις (λόγω διαμαρτυρίας) και να κινηθούν αλλιώς στην κάλπη ξεφουσκώνοντας τα προβλεπόμενα ποσοστά.
Οψόμεθα. 19 και σήμερα...
πατατάκια, ποπ κορν, πορτοκαλάδες, λεμονάδεεεεεεες.......!!!
Πολύ φοβάμαι ότι θα χαμογελάσεις εσύ αγκάπημο.
Θα διαβάσεις σε λίγο το γιατί...
ρε άντε αφήστε τις κερκιδες και κατεβείτε στο στίβο...
Και ποιός σου είπε ότι κάθομαι;
Από αύριο ξεκινάω αφισοκόλληση και διανομή φυλλαδίων. Κατεβάζουμε tramountana στη Β' Αθηνών
ποιο κώμα?
ετεροπροσδιορισμό διακρινω?
Τ'αρχιδια μου τα δυο θα παρει:Tα διαφορα μαλακισμενα της ΧΑ το ριξαν στην"παρασταση νικης"(το ιδιο κολπο που κανει πχ ο Στεκας με τα"εγκυρα γκαλοπ")και πατε και τσιμπατε.1,5% μαζεύει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μόνο.
Η Χ.Α. θα πάρει 3-5%.-
Τ'αρχιδια μου τα δυο θα παρει:Tα διαφορα μαλακισμενα της ΧΑ το ριξαν στην"παρασταση νικης"(το ιδιο κολπο που κανει πχ ο Στεκας με τα"εγκυρα γκαλοπ")και πατε και τσιμπατε.
Γραφτε τους στ'αρχιδια σας,αξια τους δινετε.
Τ'αρχιδια μου τα δυο θα παρει:Tα διαφορα μαλακισμενα της ΧΑ το ριξαν στην"παρασταση νικης"(το ιδιο κολπο που κανει πχ ο Στεκας με τα"εγκυρα γκαλοπ")και πατε και τσιμπατε.
Γραφτε τους στ'αρχιδια σας,αξια τους δινετε.
Πολλοι εχουν ακουσει διαφορα...αραχτοι στα προαστια μπροστα στο χαζοκουτι.Το τί έχω ακούσει τελευταία δεν περιγράφεται.