treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σκασεπροφανως και εχω....ειμαι κοινωνικη λειτουργος αλλωστε συμφωνα με τον κοσνικ μην ξεχνας....
σκασεπροφανως και εχω....ειμαι κοινωνικη λειτουργος αλλωστε συμφωνα με τον κοσνικ μην ξεχνας....
αν εσύ είσαι έλληνας 1 φορά, εγώ είμαι 1000, ανοητόπουλε!!!
Εννοεις ότι σε έχουν "παρει" 1000 Ελληνες ?
Εχει σημασία όμως και πόσα πάκια έχεις ρουφήξει Πορνοπαπιούλα !
Σίγουρα υπάρχουν και ομοφυλόφιλοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής ,αλλά δεν νομίζω
να σε έχουν πιπώσει ,γιατί τότε θα μίλαγες με ενθουσιασμό για την ΧΑ ,Πιπούλα !
αν για σένα "μέτρον χρημάτων πάντων πίπα" δε σου φταίνε οι άλλοι....
...εχεις λυσαξει να με βγαλεις χρυσαυγουλο πορνοπαπε αλλα ευτυχως δεν την εχω τη μυγα...λαδάκη, ο χρυσαύγουλος σε περιμένει να "μιλήσετε για διατροφή"...
Αντε και στο γεροδιαολο χρυσαυγοπουλα...
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΥ
Η είδηση έχει ως εξής:
Ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρ. Παππάς, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή ζητώντας να επέμβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να «κατέβει» σελίδα στο Facebook με τίτλο... «Γέροντας Παστίστιος» που σατιρίζει τον γέροντα Παϊσιο. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής επιτίθεται -με την ευκαιρία- και κατά του Athens Indymedia.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ:...
σαφεστατα και θα επεμβει η διωξη
και εχουν γινει και ενα σωρο καταγγελιες στο facebook
θεμα χρονου να κατεβει η σελιδα αυτου του ψυχανωμαλου
Του ψυχανώμαλου του δκού σου να δούμε και τον 9χιλ φανς :S
σαφεστατα και θα επεμβει η διωξη
Η ελπιδα για τη μεταθανατο ζωη, ειναι το μεγαλυτερο εμποριο εδω και αιωνες.
Το θεμα που λες δεν φτουραει οταν εχει ερχεται η ωρα της λυτρωσης και της αφεσης αμαρτιων.το θεμα ειναι οτι οσοι ακολουθουν οσα ειπε ο χριστος και τα μυστηρια του περνανε πολυ καλα και σ αυτη την ζωη και δεν τους αγγιζει τπτ οπως πριν
καρατσεκαρισμενο αυτο, σιγουρο οσο και ο θανατος
Το θεμα που λες δεν φτουραει οταν εχει ερχεται η ωρα της λυτρωσης και της αφεσης αμαρτιων.
Το παιχνιδι του μαρκετινγκ το παιζει τελεια το παπαδαριο και η Εκκλησια αιωνες τωρα.
Ρωτα τον πνευματικο σου αφου ακομα δεν εχεις βρει απαντησεις.και στην τελικη ποιοι ειναι αυτοι που επωφελουνται απ αυτο το ''εμποριο'' για την αλλη ζωη;;;
οι παπαδες των 1000 e;;
οι παπαδες που σου ζητανε λεφτα για να παντρευτεiς;;;
οι ανθρωποι που πριν 2000, 1500, 1000, 500 χρονια που με κινδυνο την ζωη τους πιστευαν στον χριστο:;
οι αρχιμανδριτες του 2012 που παιρνουν 1500 ευρω:;;
ποιοι ειναι ολοι αυτοι που εχουν στησει αυτη την ''επιχειρηση με τα ψεμματα'' για να επωφελουνται σημαντικα:;
οι ασκητες στο αγιο ορος που ζουν σε σπηλιες;;
να δουμε ποιοι επωφελουνται απο αυτο το μαρκετινγκ
ναι ρε εχει 9 δισ ο ζουκερμπερκ και θα κλεισει ετσι ευκολα το σκατοσαιτ...σαφεστατα και θα επεμβει η διωξη
όχι το σάιτ ρε μαν ο συγκεκριμένος λογαριασμόςναι ρε εχει 9 δισ ο ζουκερμπερκ και θα κλεισει ετσι ευκολα το σκατοσαιτ...
αυτο εγινε και θα παραμεινει σαν το τηλεφωνο ,ολοι με το φαισ στο "χερι"..
δεν το προσεξαόχι το σάιτ ρε μαν ο συγκεκριμένος λογαριασμός