CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.404
- Πόντοι
- 2.606
οχι πιθανον ,ετσι ειναι,τα δινουν βεβαια δε οποτε κανουν κεφι πλεον!πιθανόν να ξέρεις καλύτερα... δεν είμαι τρίτεκνος ;)
οχι πιθανον ,ετσι ειναι,τα δινουν βεβαια δε οποτε κανουν κεφι πλεον!πιθανόν να ξέρεις καλύτερα... δεν είμαι τρίτεκνος ;)
Εγω είμαι!
πιθανόν να ξέρεις καλύτερα... δεν είμαι τρίτεκνος ;)
Και η απάντηση του σεβαλιέ ήταν να μην τα παίρνουν αυτοί που τα παίρνουν και βλέπουμε.
Λες και δεν το ξέρουμε το "και βλέπουμε".
Δε γαμιέται? Τέτοια αρνιά τρώει ο λύκος..
Oκ επειδη ξερουμε πως ειναι το " και βλεπουμε" πρεπει να ταιζουμε καθε ακαλεστο αλλοδαπο εδω που μας εχει κατσικωθει μετο ετσι θελω?
Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Ουτε το παιζουμε μητερες τερεζες. Ουτε λιμουζινες στο χοντρο - μπενι. Βεβαια αν με ρωταγες προτιμουσα 1 φορα το ενα και 100 φορες το δευτερο σε προτεραιοτητα... ( αλλωστε και για την πρωτη σπαταλη ο δευτερος ευθυνεται)
Αλλα δε τιθεται θεμα διλληματος, οποτε γιατι να μπουμε στον κοπο?
Όσο ορισμένα sites κόπρων μεγαλοδημοσιογράφων και τα πορνοκάναλα εξαπολούν επιθέσεις, τόσο θα ανεβάζει τα ποσοστά της..θα ωθήσουν κόσμο να τους ψηφίσει μόνο και μόνο γι αυτό τον λόγο..επειδή ο κοσμάκις έχει σιχαθεί τους κονομημένους διαπλεκόμενους παπαγάλους και τα κανάλια τους..
γιατι εξαφανιστικαν τα ναζιστοπουστρακια μετα τη χτεσινη εξαγγελια δενδια οτι η υπηρεσια ηλεκτρονικου εγκληματος θα ψαχνει ολα τα μπλογκς που ασκουν την αθλια προπαγανδα τους
ειμαι υπερ της ελευθερης διακινησης ιδεων στα μπλογκ, αλλα τα νεοναζιστοπουλα το χαν παρακανει και δωστου σεντονια η χρυση αυγη εκανε αυτο, εχει εκδηλωση εκει, εβγαλε αυτη την ανακοινωση δεν εχω δει (αν και δε παρακολουθω σχεδον καθολου αλλα θρεντ) τους ακροαριστερους φερ ειπειν η τους κουκουεδες να ασκουν αναλογη προπαγανδα, με σεντονια και λινκς για το κομμα τους κανω λαθος?Eννοια σου και οπως τα κανουν τα καθικια που μπλεξαμε ολους ετσι θα μας κανουν
ειμαι υπερ της ελευθερης διακινησης ιδεων στα μπλογκ, αλλα τα νεοναζιστοπουλα το χαν παρακανει και δωστου σεντονια η χρυση αυγη εκανε αυτο, εχει εκδηλωση εκει, εβγαλε αυτη την ανακοινωση δεν εχω δει (αν και δε παρακολουθω σχεδον καθολου αλλα θρεντ) τους ακροαριστερους φερ ειπειν η τους κουκουεδες να ασκουν αναλογη προπαγανδα, με σεντονια και λινκς για το κομμα τους κανω λαθος?
το κανουν μεσα στο κοινοβουλιο απο την μεταπολιτευση κ μετα...δεν σου φτανει?δεν εχω δει τους ακροαριστερους φερ ειπειν η τους κουκουεδες να ασκουν αναλογη προπαγανδα, με σεντονια και λινκς για το κομμα τους κανω λαθος?
Βάζεις ένα κείμενο από αδελφό της χρυσής αυγής site και κάνεις και αυτό το σχόλιο. Επικίνδυνα χαϊδέματα στους νεοναζί είναι αυτά. >Καποιοι απο αυτους σιγουρα μας βριζουν κιολας. Θα μας κανουν ακροδεξιοτερους των ακροδεξιων αυτα τα καθικια που εχουμε μπλεξει.
η ρατσιστικη βια τους μαρανε μετα.
Oκ επειδη ξερουμε πως ειναι το " και βλεπουμε" πρεπει να ταιζουμε καθε ακαλεστο αλλοδαπο εδω που μας εχει κατσικωθει μετο ετσι θελω?
Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Ουτε το παιζουμε μητερες τερεζες. Ουτε λιμουζινες στο χοντρο - μπενι. Βεβαια αν με ρωταγες προτιμουσα 1 φορα το ενα και 100 φορες το δευτερο σε προτεραιοτητα... ( αλλωστε και για την πρωτη σπαταλη ο δευτερος ευθυνεται)
Αλλα δε τιθεται θεμα διλληματος, οποτε γιατι να μπουμε στον κοπο?
Βάζεις ένα κείμενο από αδελφό της χρυσής αυγής site και κάνεις και αυτό το σχόλιο. Επικίνδυνα χαϊδέματα στους νεοναζί είναι αυτά. >
Διάβασες προσεκτικά το άρθρο?
Διάβασες ποιοι και με ποιες προϋποθέσεις παίρνουν το επίδομα??
Θα σε ρωτήσω κάτι απλό και θα παίξω με τους όρους σου/σας ..
Γαλλία: 43
Γερμανία: 171
ΗΠΑ: 31
Αγγλία: 161
Ολλανδία: 49
Σύνολο: 455/3103
Αλβανία: 1241/3103
Είσαι σίγουρος πως αυτοί ήρθαν ακάλεστοι??
Πρώην Γιουγκοσλαβία: 46
Χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης: 469
Πολωνία: 155
Ρουμανία: 334
Πρώην Τσεχοσλοβακία: 30
Να πούμε 2 κουβέντες για τη βασική θεματολογία του σάιτ και το πως αυτή συνδέεται με αυτές τις χώρες??
ειμαι υπερ της ελευθερης διακινησης ιδεων στα μπλογκ, αλλα τα νεοναζιστοπουλα το χαν παρακανει και δωστου σεντονια η χρυση αυγη εκανε αυτο, εχει εκδηλωση εκει, εβγαλε αυτη την ανακοινωση δεν εχω δει (αν και δε παρακολουθω σχεδον καθολου αλλα θρεντ) τους ακροαριστερους φερ ειπειν η τους κουκουεδες να ασκουν αναλογη προπαγανδα, με σεντονια και λινκς για το κομμα τους κανω λαθος?
Φυσικά, να κόψουμε το επίδομα στον Αμερικάνο, αλλά να μη διαννοηθεί ο ομπάμιας να κόψει το αντίστοιχο επίδομα που δίνει στον υπερήφανο έλληνα της διασποράς κιετσ'..Oριστε ακουω. Επαναλαμβανω για επιδοματα στις χωρες τους.