Επισκέπτης
Μονο που,ξερεις,οταν λεει καποιος"αυτος δεν εχει φιλοτιμο",η το υπονοει,ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ οτι εχει ο ιδιος πολυ η λιγο....ελα ντε γιατι να εχουν... ?
Στο δικο μου χωριο ετσι το λεμε δηλαδη,δεν ξερω στο χωριο των καραφλων.
Μονο που,ξερεις,οταν λεει καποιος"αυτος δεν εχει φιλοτιμο",η το υπονοει,ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ οτι εχει ο ιδιος πολυ η λιγο....ελα ντε γιατι να εχουν... ?
Σαλτα γαμησου ρε κακομοιρη που παριστανεις και τον ανηξερο...Ο"Ξενιος Διας",την ευθυνη για τον οποιο εχουν δημοκρατουληδες σα τα μουτρα σου,εφτιαξε και αβανταρισε τους Ναζι,ο ιδιος ο αστικος τυπος το παραδεχεται...
Αιντε τωρα να παραπονεθεις γιατι οι κκεδες και οι συριζαιοι δεν χωθηκαν στα σκατα προχθες.
Τα γραφομενα ποιανου?Οχι της"Καθημερινης" παντως.μάλλον κατά την προσφιλή σου τακτική παραποιείς τα γραφόμενα... η έλλειψη του Ξένιου Δία αβαντάρισε τους ναζί...
μάλλον κατά την προσφιλή σου τακτική παραποιείς τα γραφόμενα... η έλλειψη του Ξένιου Δία αβαντάρισε τους ναζί...
τους ναζί τους αβάνταρε πάντα και τους αβαντάρει η εξαθλίωση λαϊκών μαζών...
έλειπε ο ξένιος δίας στη Βαϊμάρη?
για να μη στραφούν ενάντια στ' αφεντικά, βρίσκονται άλλοι αποδιοπομπαίοι τράγοι...
...ειμαι εκ φυσεως καραφλος κι οχι απο ιδεολογια ,θεωρω οτι εχω φιλοτιμο ως ενα βαθμο ,αλλωστε δεν ειμαι πρεζονι...Μονο που,ξερεις,οταν λεει καποιος"αυτος δεν εχει φιλοτιμο",η το υπονοει,ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ οτι εχει ο ιδιος πολυ η λιγο.
Στο δικο μου χωριο ετσι το λεμε δηλαδη,δεν ξερω στο χωριο των καραφλων.
Αντισημιτισμος υπηρχε αλλα δε νομιζω οτι οι κυβερνωντες ρητορευαν μερα νυχτα για το"προβλημα".Η οτι εξαπελυαν τους μπατσους για πογκρομ και μαζικες συλληψεις.Η οτι ψηφιζαν νομους τυπου Νυρεμβεργης.τους ναζί τους αβάνταρε πάντα και τους αβαντάρει η εξαθλίωση λαϊκών μαζών...
έλειπε ο ξένιος δίας στη Βαϊμάρη?
για να μη στραφούν ενάντια στ' αφεντικά, βρίσκονται άλλοι αποδιοπομπαίοι τράγοι...
τζάμπα μάγκας ως συνήθως ...
συντονηστητε στην νετ για να ακουσετε τον ηγετη.
Δεν την είδα....νομίζω ότι έκανε πρωθυπουργική ομιλία!!!
όχι η παράσταση της Κιτσοπούλου δεν κρίθηκε αντισυνταγματική και δεν δικάζεται.. την δικάσανε και την καταδικάσανε οι θεατές και την τιμωρήσανε με την αποχή τους..
άπατη πάει η παράσταση...
Ειχες παει και σ'αυτη;η παρασταση παιχτηκε για λιγες μερες τον Ιουλιο και ηταν φισκα το θεατρο...αυτα τα συμπερασματα δεν ξερω πώς ακριβως τα εβγαλες
εχω και την εντυπωση οτι ειχε παρει πολυ καλες κριτικες γενικοτερα
Ειχες παει και σ'αυτη;
Μα ποσο γαμάτη προσωπικοτητα εισαι τελικα...;
Τυπε μην την κοροιδευεις.αργοσχολη ειναι
κ παιρνει τσαμπα προσκλησεις απο το κομμα λογω δημοσιου
παλια πηγαινε κ στην δωρα στρατου κ εβλεπε τις καραγκουνες
τους παρατάς στα Ιμια...
μετά υπα΄ρχουν και τα ιμια.. ας τους αφήσει εκεί.. έτσι και αλλιώς οι απέναντι το θεωρών δικό τους..