kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 641
- Πόντοι
- 376
Πρέπει νὰ ἀρχίσητε νὰ κυνηγᾶτε καὶ καμμίαν γυναίκα.
Εμεις ειμαστε καλυμμενοι κυριε. Ο Χαρος εφτασε ή ακομα παρεπιπτοντως?
Πρέπει νὰ ἀρχίσητε νὰ κυνηγᾶτε καὶ καμμίαν γυναίκα.
δουλευει εδω μεσα για το κομμααυτό πάλι πως το ξέρεις?? σάμπως και δούλεψες ποτέ ??
Δεν το ξέρω εικάζω...οι περισσότεροι άλλωστε ''μαζί δεν τα φάγαμε'';;;αυτό πάλι πως το ξέρεις?? σάμπως και δούλεψες ποτέ ??
δουλευει εδω μεσα για το κομμα
Εμεις ειμαστε καλυμμενοι κυριε.
Δεν το ξέρω εικάζω...οι περισσότεροι άλλωστε ''μαζί δεν τα φάγαμε'';;;
Σάμπως αν ήταν κλεμμένα θα το λέγες;;;
Τον άγιο δεν θα παρίστανες;;;;
Θα πήγαινες να παραδοθείς μήπως;;;
δεν βαραμε γυναικες, οπως εκανε βουλευτης αλλου κομματοςΠρέπει νὰ ἀρχίσητε νὰ κυνηγᾶτε καὶ καμμίαν γυναίκα.
Πόθεν; Ἐκ τῶν γυναικῶν τῶν ἀκουόντων μεταλλικὴν μουσικήν;
εγώ τα μισά μου φροντιστήρια στα αγγλικά και το φροντιστήριο μαζί με το πτυχίο στα γερμανικά από την τσέπη μου τα έχω πληρώσει.Καλά....ας τα πούμε σε 20-30 χρονάκια πάλι...να δούμε αν θα έχεις βγάλει 4 διαμερίσματα κ καταθέσεις στο εξωτερικό εσύ ο παραγωγικός,οκ???
δεν βαραμε γυναικες, οπως εκανε βουλευτης αλλου κομματος
Ρε μαλάκα εγώ απολυμένος του 902 θες...αργόσχολος αιώνιος φοιτητής θες...μια φορά εργαζόμενος δεν είμαι,εσύ που είσαι χτυπάς 4-5 ωρίτσες εργασιακού ωραρίου φουλ παρουσίας εδώ.αααα μάλιστα ... αντελήφθην τον λόγο γιατί όσο πάει και φυραίνει.. από τους απολυμένους του 902 θα είναι
Ναι...αλίμονο...κάθε μέρα...τα τελευταία 30 χρόνια...τους ενόχους τους πιάνουν οι διωκτικές αρχές...
εδώ είμαι περάστε...
Yep
Ειναι ειδος εν επαρκεια θα ελεγα.
Δεν είπαμε αν δουλεύεις...είπαμε αν θα βγάλεις 4-5 διαμερίσματα κ καταθέσεις στο εξωτερικό με τον τίμιο ιδρώτα σου σε 20-30 χρονάκια όπως ο ''αδιάφθορος'' γεροτράμυ...αν είσαι σίγουρος οκ.εγώ τα μισά μου φροντιστήρια στα αγγλικά και το φροντιστήριο μαζί με το πτυχίο στα γερμανικά από την τσέπη μου τα έχω πληρώσει.
και τώρα που ασχολείται με αγροτικές εργασίες ο πατέρας μου, κάθε πρωί για άρμεγμα και βοσκή ήμουνα.
το χειμώνα θα δουλεύω στα γεωπληροφοριακά συστήματα της εγνατίας, περιμένω να ιδιωτικοποιηθεί το έργο.
Ἔ, ὅλα εἶναι σχετικὰ πρὸς τὰς προσλαμβάνουσας παραστάσεις τοῦ βίου ἑκάστου.
Πόθεν; Ἐκ τῶν γυναικῶν τῶν ἀκουόντων μεταλλικὴν μουσικήν;
Ρε μαλάκα εγώ απολυμένος του 902 θες...αργόσχολος αιώνιος φοιτητής θες...μια φορά εργαζόμενος δεν είμαι,εσύ που είσαι χτυπάς 4-5 ωρίτσες εργασιακού ωραρίου φουλ παρουσίας εδώ.
Τις γαμησαμεΕτσι τα μουνια τους λιθουανους
Να μην πουλήσουμε κ λίγο μούρη στο διαδίκτυο;;;σου πα ρε μπακαλόγατε. δεν το χεις με τ' αρχαία!!!
γράφε νέα ελληνικά!
σου 'πα ρε μπακαλόγατε. δεν το χεις με τ' αρχαία!!!
γράφε νεοελληνικά!