Επισκέπτης
Εχετε υπ οψιν σας οτι το avatar που χρησιμοποιειτε ειναι για οπαδους των ΚΑΠΗ υποθετω.
Μετα ακολουθει ο Χαρος.
Φιλικα
Δηλ. δὲν πρέπει νὰ ἀκούωμεν π.χ. Bach;
Εχετε υπ οψιν σας οτι το avatar που χρησιμοποιειτε ειναι για οπαδους των ΚΑΠΗ υποθετω.
Μετα ακολουθει ο Χαρος.
Φιλικα
Δηλ. δὲν πρέπει νὰ ἀκούωμεν π.χ. Bach;
Απο την παρεα της χουφτας σου ειναι σιγουρα προτιμοτερες ;)
Mε τα "Capiche" και τα "αντε μπράβο" τα ρίχνεις τα γκομενάκια ;
Αν μάθω να τα λέω λες να έχω μεγαλύτερη επιτυχία;
Η ατάκες του στυλ "Το Χέβι Μέταλ είναι επανάσταση" καλύτερα?
Μέλλον εγώ κανένα, βλέπεις δεν παίρνω θέση όπως εσείς ο υπάλληλος.
Χαίρομαι που σας προσφέρω τον γέλωτα διότι αποτελεί υγεία, και σίγουρα την έχετε ανάγκη.
Διοτι η πρόσφατη ανάκαλυψη της Εθνικής Ανεξαρτησίας σας από το πρόσφατα κόμμα σας, μάλλον σας συγκλόνισε λιγουλάκι και είστε ταραγμένος τελευταία.
Για αυτό παρά την παράκληση μου ουδεμία δήλωση δεν βρήκατε να κάνετε.
Έυχομαι να ξεπεράσετε και αυτόν τον σκόπελο σύντομα με την γνωστή ικανότητα στην κωλοτούμπα που διακρίνει κάθε συνεπή Αριστερό, όπως η Δαμανάκη, ο Κουβέλης, ο Ανδρουλάκης, ο Μπίστης και τόσοι άλλοι κατά το παρελθόν. Μεγάλη η λίστα. Η μισή Ελλάδα από εκεί πέρασε πριν αρχίσει να εξαργυρώνει με μια θεσούλα σε κάποιον κρατικό φορέα ή κεφαλαιοκράτη .
Σιγά μην φορτώσω με τον παπατρόλη χεβιμεταλα
αγαπητέ υπερόπτα, μην χάνετε την ψυχραιμία σας...
σε ό,τι με αφορά, ουδεμία ταραχή.
αν εσάς ταράζει η άνοδος του συριζα, υπάρχουν και τα ηρεμιστικά...
Τυπική αριστερή συμπεριφορά. Καταδικάζουμε τη βια όταν προέρχεται από τη δεξιά. Η αριστερή βία είναι πολιτικός αγώνας. Καταδικάζουμε τις απολύσεις όταν προέρχονται από δεξιούς εργοδότες. Οι απολύσεις στον 902 είναι απότοκο του καπιταλισμού. Καταδικάζουμε την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών. Η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων δε μας αφορά.μου αρέσει ότι κάποιοι σκούζουν όταν βγάζει η αστυνομία κατόπιν εισαγγελικής εντολής φυσικά πρόσωπα συλληφθέντων στην φόρα..
τι κλάμα έχει πέσει για τις καημένες τις ιερόδουλες φορείς του aids, τις πρεζούδες κλπ κλπ κλπ.. γιαυτό φυσικά μούγκα στην στρούγκα...
ααα ναι να μην ξεχάσω είναι και ανήλικος...
Αδυνατείτε να με κάνετε να χάσω την ψυχραιμία μου. Και εσείς και διάφοροι άλλοι. Καμμία ταραχή, για την άνοδο του Σύριζα. Δεν βλέπω δε την ώρα να κυβερνήσει . Τόσο πολύ που σκέφτομαι να τον ψηφίσω στις επόμενες εκλογές.
Ο Περίανδρος δεν είναι πλέον μέλος της Χρυσής Αυγής οπότε...
στο πληκτρολόγιο καθείς λέει ό,τι θέλει, ανέξοδα.
Τυπική αριστερή συμπεριφορά. Καταδικάζουμε τη βια όταν προέρχεται από τη δεξιά. Η αριστερή βία είναι πολιτικός αγώνας. Καταδικάζουμε τις απολύσεις όταν προέρχονται από δεξιούς εργοδότες. Οι απολύσεις στον 902 είναι απότοκο του καπιταλισμού. Καταδικάζουμε την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών. Η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων δε μας αφορά.
δε θέλουμε δυ, αλλά, όταν πρόκειται για παπάδες, τους θέλουμε...
τυπική δεξιά συμπεριφορά!
δε θέλουμε δυ, αλλά, όταν πρόκειται για παπάδες, τους θέλουμε...
Δεν είπα εγώ δε θέλουμε ΔΥ. Εγώ είπα δε θέλουμε 1.000.000 ΔΥ.δε θέλουμε δυ, αλλά, όταν πρόκειται για παπάδες, τους θέλουμε...
είδες να γράψω πουθενά ότι τους θέλω??
απλά ζήτησα να ξεκινήσουμε από τους μουφτήδες.. και όταν με το καλό επιστραφούν τα ακίνητα της εκκλησίας να διώξουν και τους παπάδες...
δεν είσαι ο μόνος δεκσός....