treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καλο το αρθρο αλλα πιθανον εχει ενα μικρο λαθακι. μετα τη μικρη περιοδο πρωθυπουργιας Τσιπρα,αναλαμβανει ο Ηλιας"Μια διαφορετική πολιτική ανάλυση" ή "Γιατί οι αριστεροί πρέπει στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουν μαζικά ΝΔ"
Μιχαλολιάκο πρωθυπουργό και τον Κασιδιάρη Υπουργό Δημοσίας Τάξης.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν την Ελλάδα και την έφεραν στη χρεωκοπία. Ειδικότερα όταν ανέλαβε ο απατεώνας Ανδρέας Παπανδρέου. Αλλά και η ΝΔ τα ίδια σκατά έκανε. ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ στηρίζουν τα δύο κόμματα και κυβέρνησαν μαζί τους. ΚΚΕ είαν θέσει ανθελληνικό και αντιπατριωτικό. Κομμουνισμός και Ελλάδα είναι έννοιες αντίθετες. Το 1946 οι κκεδες επιτέθηκαν εναντίον της Ελλάδος αλλά ευτυχώς ο στρατός τους κατέσφαξε. Δυστυχώς δεν τους σκότωσε όλους. Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ τι να πρωτοπώ: Έκαψε την Αθήνα παραπάνω από μία φορά και προσπαθεί να μας κάνει Αργεντινή. Το κόμμα είναι επικίνδυνο για τα εθνικά θέματα με τις φιλοσκοπιανές και φιλοτουρκικές του θέσεις. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα συνονθύλευμα ξοφλημένων πολιτικών που φέρουν ευθύνες για την κατάντια της χώρας. Ποιος μένει; Η Χρυσή Αυγή, ένα κόμμα άφθαρτο με ακτιβισμό που αγωνιά και μάχεται για τους φτωχούς Έλληνες. Οι βολεμένοι και οι έχοντες παρωπίδες το πολεμούν. Ο λαός το φέρνει ήδη στην τρίτη θέση και σύντομα ακόμα πιο ψηλά. Όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους βολεμένους εδώ μέσα, η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει και θα τη φάτε στη μάπα θέλετε δε θέλετε, όσες ανοησίες και προπαγάνδα να λέτε... Ο λάος είναι στο πλευρό της. Η ελίτ των βολεμένων δε θα σταθεί εμπόδιο στον ερχομό της...για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:
γιατί η ΧΑ είναι το "μόνο πατριωτικό κόμμα" ?
ας πούμε...
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν την Ελλάδα και την έφεραν στη χρεωκοπία. Ειδικότερα όταν ανέλαβε ο απατεώνας Ανδρέας Παπανδρέου. Αλλά και η ΝΔ τα ίδια σκατά έκανε. ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ στηρίζουν τα δύο κόμματα και κυβέρνησαν μαζί τους. ΚΚΕ είαν θέσει ανθελληνικό και αντιπατριωτικό. Κομμουνισμός και Ελλάδα είναι έννοιες αντίθετες. Το 1946 οι κκεδες επιτέθηκαν εναντίον της Ελλάδος αλλά ευτυχώς ο στρατός τους κατέσφαξε. Δυστυχώς δεν τους σκότωσε όλους. Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ τι να πρωτοπώ: Έκαψε την Αθήνα παραπάνω από μία φορά και προσπαθεί να μας κάνει Αργεντινή. Το κόμμα είναι επικίνδυνο για τα εθνικά θέματα με τις φιλοσκοπιανές και φιλοτουρκικές του θέσεις. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα συνονθύλευμα ξοφλημένων πολιτικών που φέρουν ευθύνες για την κατάντια της χώρας. Ποιος μένει; Η Χρυσή Αυγή, ένα κόμμα άφθαρτο με ακτιβισμό που αγωνιά και μάχεται για τους φτωχούς Έλληνες. Οι βολεμένοι και οι έχοντες παρωπίδες το πολεμούν. Ο λαός το φέρνει ήδη στην τρίτη θέση και σύντομα ακόμα πιο ψηλά. Όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους βολεμένους εδώ μέσα, η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει και θα τη φάτε στη μάπα θέλετε δε θέλετε, όσες ανοησίες και προπαγάνδα να λέτε... Ο λάος είναι στο πλευρό της. Η ελίτ των βολεμένων δε θα σταθεί εμπόδιο στον ερχομό της...
Ο φασιστας υπαλληλος της ΧΑ συμφωνει με τον"αντιφασισμο"του ΠΑΣΟΚ(και της ΝΔ,και της ΔΗΜΑΡ επισης).Ολα αυτα που αναφερει ο px75 ειναι ορθα
Τύπε μου θυμίζεις τον πλοίαρχο του Τιτανικού που έπεσε για ύπνο και τους βυζαντινούς στην Αγία Σοφία το 1453 που τσακώνονταν για το φύλο των αγγέλων με το Μωάμεθ στα τείχη. Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει τι έρχεται. Εγώ δεξιός είμαι θα τη γλιτώσω. Εσύ όμως όταν πάρεις χαμπάρι τι σου γίνεται θα είναι αργά.Κοινως ολα αυτα τα γκανγκστεριλικια με τις επιθεσεις κλπ, εναντιον σου ειναι, οχι υπερ σου. Αυτο δεν ξερω αν καταλαβαινεις.
Εγώ δεξιός είμαι θα τη γλιτώσω.
Ακομη ομως δεν μαθαμε γιατι το"χαλιναρι"που προτεινετε ειναι αποτελεσματικο.Oυτε το πως θα ειναι.η υπαρξη και η άνδρωση της ΧΑ την αριστερα και μόνο βολεύει...
και για τον λόγο αυτό αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια που κάνουν τα δημοκρατικά κόμματα να της θέσουν χαλινάρι...
Και γαμω λεμε...Αριστεροι,ψηφιστε ΝΔ για να μην καταληξετε Μακρονησο...κατα τα αλλα τα κυβερνωντα αστοδημοκρατικα κομματα δινουν τον υπερ παντων αγωνα κατα της ΧΑ αλλα τους εμποδιζουνε,λεει,οι κκεδες και οι συριζαιοι."Μια διαφορετική πολιτική ανάλυση" ή "Γιατί οι αριστεροί πρέπει στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουν μαζικά ΝΔ"
Και εξηγούμαι. Όπως η ιστορική πραγματικότητα έχει αποδείξει, όλες οι κοινωνίες που δέχτηκαν πίεση και έζησαν δύσκολα είχαν ευήκοα ώτα στη φασιστική ιδεολογία και στράφηκαν προς ακροδεξιές κατευθύνσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Δημοκρατία της Βαϊμάρης στη Γερμανία αλλά και άλλα παραδείγματα σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Λ. Αμερική. Στη σημερινή Ελλάδα που δέχεται πίεση λόγω της πτωχεύσεως που συνέβη το Μάιο του 2010 είχαμε έκρηξη κοινωνικής διαμαρτυρίας, είχαμε αγανακτισμένους και μιας μορφής νομιμοποίηση βίας (λεκτικής και φυσικής). Η κατάσταση αυτή βρήκε στις πρόσφατες εκλογές πολιτική έκφραση κυρίως μέσω του ΣΥΡΙΖΑ και δευτερευόντως μέσω των Ανεξ. Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο ήδη οι δύο πρώτοι κινούνται πτωτικά (ΣΥΡΙΖΑ -2% και Ανεξ. Έλληνες -5% σε δύο μήνες). Από την άλλη μεριά έχουμε το φαινόμενο Χρυσή Αυγή. Το 7% έγινε ήδη στις δημοσκοπήσεις 12 και 15%. Επιπλέον αυτό το κόμμα έχει εντάξει το πιο δυναμικό κομμάτι της διαμαρτυρίας στις τάξεις του, έχει ριζοσπαστική πολιτική δράση στα όρια της νομιμότητας και ένα ολόκληρο σύστημα να το καταγγέλει πετυχαίνοντας το ακριβώς αντίθετο, την αγιοποίησή του στα μάτια του εξοργισμένου και απελπισμένου κόσμου. Τόσο αυτά όσο και το ιστορικό προηγούμενο που προανέφερα μας οδηγούν σε ένα συμπέρασμα. Η πορεία της Χ.Α στην Ελλάδα είναι προδιαγεγραμμένη. Η αξιωματική αντιπολίτευση στις επόμενες εκλογές και η κυβέρνηση στις μεθεπόμενες είναι βέβαιη αν δεν αλλάξει κάτι. Και οι Χρυσαυγίτες μετά τους αλλοδαπούς θα στραφούν και εναντίον άλλων στόχων. Και τότε θέλω να δω πόσα απίδια πιάνει ο σάκος για τους κομμουνιστές, τους αναρχοάπλυτους και τους λαθρολάγνους με το Μιχαλολιάκο πρωθυπουργό και τον Κασιδιάρη Υπουργό Δημοσίας Τάξης. Αυτά δεν είναι εξωπραγματικά για όποιον έχει γνώση της ιστορίας και μπορεί να δει μπροστά. Αυτό που θα πρέπει να κάνουν λοιπόν όλοι οι αριστεροί ως κίνηση αυτοσυντήρησης, είναι να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την αστική δημοκρατία και την Ελλάδα της Ευρωπαικής Ένωσης. Άρα και τον κορμό αυτής της προσπάθειας που είναι το κόμμα της ΝΔ καθώς το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου είναι θνησιγενές και η ΔΗΜΑΡ θα χάσει και άλλο κόσμο από τα αριστερά της κατά τη διάρκεια της συγκυβέρνησης. Ο αριστερός που από δω και πέρα θα στηρίξει αστική δημοκρατία ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία δεν θα είναι προδότης αλλά θα το κάνει για να ζει σπίτι του και όχι στη Μακρόνησο του 2020.
Τύπε μου θυμίζεις τον πλοίαρχο του Τιτανικού που έπεσε για ύπνο και τους βυζαντινούς στην Αγία Σοφία το 1453 που τσακώνονταν για το φύλο των αγγέλων με το Μωάμεθ στα τοίχη. Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει τι έρχεται. Εγώ δεξιός είμαι θα τη γλιτώσω. Εσύ όμως όταν πάρεις χαμπάρι τι σου γίνεται θα είναι αργά.
Μα οι 10 μονάδες από τις 12 που έχει σήμερα η Χ.Α από τους ΚΚΕδες και τους Συριζαίους είναι. Ξύπνα.Ακομη ομως δεν μαθαμε γιατι το"χαλιναρι"που προτεινετε ειναι αποτελεσματικο.Oυτε το πως θα ειναι.Και γαμω λεμε...Αριστεροι,ψηφιστε ΝΔ για να μην καταληξετε Μακρονησο...κατα τα αλλα τα κυβερνωντα αστοδημοκρατικα κομματα δινουν τον υπερ παντων αγωνα κατα της ΧΑ αλλα τους εμποδιζουνε,λεει,οι κκεδες και οι συριζαιοι.
Καλά μην ορκίζεσαι. Καταλάβαμε...Μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει τι γινεται σε αυτην την χωρα οταν καποιος νομιζει οτι μπορει να επιβληθει με το ζορι πανω στους αλλους. Η ιστορια δειχνει πολλα. Εγω ουτε δεξιος ειμαι, ουτε κομμουνιστης, ουτε φασιστας, ουτε αναρχικος. Αυτους τους 'τιτλους' δεν τους γουσταρω και ουτε προκειται να τους ενστερνιστω και στο μελλον.
Ακομη ομως δεν μαθαμε γιατι το"χαλιναρι"που προτεινετε ειναι αποτελεσματικο.Oυτε το πως θα ειναι.Και γαμω λεμε...Αριστεροι,ψηφιστε ΝΔ για να μην καταληξετε Μακρονησο...κατα τα αλλα τα κυβερνωντα αστοδημοκρατικα κομματα δινουν τον υπερ παντων αγωνα κατα της ΧΑ αλλα τους εμποδιζουνε,λεει,οι κκεδες και οι συριζαιοι.
Και το δικό σας ποσοστό πού πήγε ρε παιχταρά μου;Μα οι 10 μονάδες από τις 12 που έχει σήμερα η Χ.Α από τους ΚΚΕδες και τους Συριζαίους είναι. Ξύπνα.
Προτιμάς μακρόνησο;Με λίγα λόγια, την αριστερά τη συμφέρει η άνοδος της χα, οι αριστεροί όμως θα πρέπει να ψηφίσουν νδ για ν'ανακόψουν την άνοδο της χα..
Τρικυμία??
Καλά μην ορκίζεσαι. Καταλάβαμε...
Και με ποιον θα τσακωνόσαστε παληκάρια μετα?Με λίγα λόγια, την αριστερά τη συμφέρει η άνοδος της χα, οι αριστεροί όμως θα πρέπει να ψηφίσουν νδ για ν'ανακόψουν την άνοδο της χα..
Τρικυμία??
Ακομη ομως δεν μαθαμε γιατι το"χαλιναρι"που προτεινετε ειναι αποτελεσματικο.Oυτε το πως θα ειναι.