και για να μην ξεχνιομαστε....
ΤΙΜΗ στον συναγωνιστη ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΛΕΝΤΖΗ!!!
ΣΚΑΤΑ στον κωστα πλευρη. . . .
Εν κατακλείδει, επειδή παραασχολήθηκα με κάποιον που στην χειρότερη περίπτωση είναι αναρχοάπλυτος κλώνος και στην καλύτερη όψιμος και γιαλατζί εθνικιστής και επειδή αρχίζει και η Εθνική Ελλάδος, έχω να δηλώσω τα εξής:
1) Τα βιβλία του Καλεντζη και του Τράγκα δεν αποτελούν τεκμήρια. Τέτοια βιβλία μπορώ να σου γράψω εγώ 100 για όποιον θέλεις. Σημασία έχουν οι δικαστικές αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων και εκεί σε όλες τις δίκες με τέτοιου είδους κατηγορίες ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο θεωρητικός και δάσκαλος έχει αθωωθεί. Άλλοι υπήρξαν υπόδικοι και καταδικασθέντες.
2) Ένας πραγματικός δεξιός πατριώτης δεν κοιτάει να βγάλει τα μάτια του διπλανού ακόμα κι αν ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικούς φορείς (πολλώ μάλλον με συκοφαντίες) αλλά συμπαρατίθεται στην μάχη κατά του κοινού ιδεολογικού εχθρού που έχει εξουδετερώσει και εξευτελίσει τη χώρα μας 40 χρόνια τώρα. Γι' αυτό και ο μεγάλος δάσκαλος το μόνο που προσάπτει στους κατηγόρους του είναι "Πού ήσασταν όλοι όταν με έσερναν οι μασωνοεβραίοι στα δικαστήρια;". Και πίστεψέ με αν θέλει έχει πράγματα να πει. Όπως κι εγώ αλλά βλέπεις εγώ ποστάρω μόνο εναντίον των αναρχοάπλυτων ΚΚΕδων εγκληματιών. Γιατί είμαι πραγματικός πατριώτης δεξιός.
3) Όταν θέλεις να συμμετάσχεις σε ιδεολογικοπολιτική συζήτηση, καλό είναι να είσαι διαβασμένος. Και να μιλάς με επιχειρήματα. Ούτε συνθήματα, ούτε γιαλατζί ντοκουμέντα, ούτε αηδίες και ξεράσματα. Και ο ιντερνετογαμισμός ("θα γαμήσουμε όποιον κουρεύεται σε Πάκη") και οι μαγκιές του πληκτρολογίου είναι ίδιον ανωριμότητος και νηπιακής πολιτικής σκέψης.
4) Ελπίζω να βάλεις μυαλό και ως νεόκοπος εκπρόσωπος του εθνικισμού στο site (3 μήνες) να πάψεις να αποτελείς δυσφήμιση και όνειδος για το χώρο. Ο Θεός να μας φιλάει από τους "φίλους".