apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μας εφτιαξες τωρα δικε μουΕμείς θα παραμείνουμε απλά Έλληνες Εθνικιστές..."ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ"...
εμπρος να υπερασπισουμε τα πατρια εδαφη
μας εφτιαξες τωρα δικε μουΕμείς θα παραμείνουμε απλά Έλληνες Εθνικιστές..."ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ"...
Αυτός σε ποιό κόμμα είναι φέτος;Εξαιρετικό, κατά την γνώμη μου, άρθρο του αριστερού Μπίστη περί κόκκινης & μαύρης ανομίας ...
Του ποιανου?του αριστερού Μπίστη
Του ποιανου?
Γνωρίζεις κάτι που δεν γνωρίζει ο ίδιος - ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ώς αριστερός!?
Αυτός σε ποιό κόμμα είναι φέτος;
Με εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης, σε διαθεσιμότητα τέθηκεοη διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ραφήνας
Ο Μπιστης δηλαδη δεν σας βγηκε ΠΑΣΟΚος?Τι σας βγηκε?Εδώ ο Ανδρουλάκης και ο Ανδριανόπουλος μας βγήκαν ΠΑΣΟΚοι, για τον Μπίστη θα συζητάμε τώρα?
Καλό πράγματι.Εξαιρετικό, κατά την γνώμη μου, άρθρο του αριστερού Μπίστη περί κόκκινης & μαύρης ανομίας ...
Εν τω μεταξυ το αρθρο ειναι μια απιστευτη μαλακια,τρικυμια στο κρανιο κυριολεκτικα...Τσιπρας,Παπαρηγα και Λαζοπουλος πακετο...
Μονο καμμενες φιλελευθερατζες θα το επαιρναν σοβαρα,και το παιρνουν πραγματι.
αντε να σε πηδηξει καμια κινκυ αγορακι μουκαλυτερα σκατοχρωμοι παρα σκατοψυχοι σαν κι εσενα
Δεν μου ελυσες την απορια τι σου βγηκε ο Μπιστης ομως.Έχεις ένα ζήτημα με την κατανόηση αφηρημένων εννοιών, την αίσθηση των αναλογιών και τις λογικές αναγωγές ετσι?
Ο Δενδιας παντως τους απεσυρε τους μπατσους που συνοδευαν τους βουλευτες της ΧΑ.Πέραν του νόμου επικρατεί η "αυτορύθμιση" του χάους και το δίκαιο του ισχυροτέρου.
Δεν μου ελυσες την απορια τι σου βγηκε ο Μπιστης ομως.
Δεν σου βγηκε ΠΑΣΟΚος,και αν οχι γιατι?
Τα αρχικα ΠΑΣΟΚ θα τα γραψεις η προτιμας να χρεωνεις τις Μπιστειες παπαριες αριστερα?Δεν με αφορά ο Μπίστης ώς πρόσωπο. Με αφορά ότι ένα αναγνωρίσιμο ενεργό πολιτικό στέλεχος με αριστερό ιδεολογικό βίο και πολιτεία προσεγγίζει το θέμα της ανομικής ιδεολογικής/πολιτικής βίας χωρίς αριστερίστκες και θολοκουλτουριάρικες παρωπίδες.
Απο τον Μπιστη?Ανετα!Ένα τέτοιο άρθρο - που εν ολίγοις εξισώνει τον μαύρο με τον κόκκινο αυταρχισμό και μιλάει ανοιχτά για τις ευθύνες όσων επικοινωνιακά υπέθαλψαν τους φθηνούς τσαμπουκάδες των πεζοδρομίων του παρελθόντος υπό το πρόσχημα της αυθεντικής έκφρασης οργής του "κυρίαρχου λαού" - θα ήταν αδιανόητο να γραφεί πριν 3 έστω χρόνια ... σημεία των καιρών ...