pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Η φυλή των εργατών,η φυλή των βιομηχάνων,η φυλή των τραπεζίτων κτλ.....ΣΕ ΦΥΛΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Η φυλή των εργατών,η φυλή των βιομηχάνων,η φυλή των τραπεζίτων κτλ.....ΣΕ ΦΥΛΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξεκαρφωμα δηλαδη...γατονια αυτοι οι φριτσηδες λεμε.
Η φυλή των εργατών,η φυλή των βιομηχάνων,η φυλή των τραπεζίτων κτλ.....
Δηλαδη να το συζητησουμε"μεχρι που μπορει να φτασει ο ανακριτης"...δηλαδη ποσο βασανιστηρια.
Αυτα ειναι.
ΣΕ ΦΥΛΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ερυθρά θάλασσα;;;Παλι βλακας και αδιαβαστος
ΛΕΥΚΗ κιτρινη ερυθρα και σκουρα
Ερυθρά θάλασσα;;;
Ινδιάνοι απ'όσο ξέρω ο ταπεινός δεν υπάρχουν σήμερις,τους καθάρισαν όλους τα λευκά αδέρφια σου.
κάθε νεοναζιστάκος να δίνει και το στίγμα του "χώρου" του παρακαλώ.
ΧΑ είναι αυτή η "θέση" ???
Κλπ.,κλπ.,κλπ....πολυ νοημα...Αμα ανοιξει σου λεει ο"διαλογος",ε,ολο και κατι θα τσιμπησουμε...δεν είναι αυτά γκαιμπελάκο..
μέχρι που μπορεί να φτάσει η ανάκριση περιέχει και άλλα πράγματα
όπως
- χρήση ποινικού μητρώου
- υποχρεωτική λήψη αποτυπωμάτων και γεννετικού υλικού
- χρήση φαρμακευτικών ουσιών
- απομόνωση
κλπ κλπ κλπ
Εσύ πάντως αν κ λευκός το πουτανάκι της Μέρκελ κ του ΔΝΤ έχεις γίνει και γουστάρεις.Υπαρχουν αλλα λιγοι ηταν ενα λαθος αλλου επρεπε να γινει καθαρση
αλλα μετα ποιος θα δουλευε στα ορυχεια κλπ κλπ
Εσύ πάντως αν κ λευκός το πουτανάκι της Μέρκελ κ του ΔΝΤ έχεις γίνει και γουστάρεις.
Ααα ναι ξέρω,αυτό θα αλλάξει μόλις έρθετε στα πράγματα χάρη στο ''πατριωτικό κεφάλαιο''.
Εσύ πάντως αν κ λευκός το πουτανάκι της Μέρκελ κ του ΔΝΤ έχεις γίνει και γουστάρεις.
Ααα ναι ξέρω,αυτό θα αλλάξει μόλις έρθετε στα πράγματα χάρη στο ''πατριωτικό κεφάλαιο''.
πηγούλα για τις φυλές και τη διάκριση αυτών????
Δεν γράφεται με -ω ώρε έλληνα.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ Σ[size=20pt]Ω[/size]ΡΟΣ
Δεν γράφεται με -ω ώρε έλληνα.
Kαι ο Στεκουλης συμφωνει στην υπαρξη του"πατριωτικου κεφαλαιου"...Μια η πολυκατοικια,πολλα τα διαμερισματα,και υπαρχει και υπογειο...Ααα ναι ξέρω,αυτό θα αλλάξει μόλις έρθετε στα πράγματα χάρη στο ''πατριωτικό κεφάλαιο''.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ
]
Μπαγασακο,μολις διαβασες για βασανιστηρια θυμηθηκες τους αλεξιπτωτιστες του Μασυ στο Αλγερι...
Kαι ο Στεκουλης συμφωνει στην υπαρξη του"πατριωτικου κεφαλαιου"...Μια η πολυκατοικια,πολλα τα διαμερισματα,και υπαρχει και υπογειο... Μπαγασακο,μολις διαβασες για βασανιστηρια θυμηθηκες τους αλεξιπτωτιστες του Μασυ στο Αλγερι...
ζαγορι υας βικος οτι γουστααρεις
αλλα δεν θα δεις γιατρια αρχιμαλακας θα μεινεις.
ρε πούτη μου, υπάρχει ιατρική εξήγηση γιατί όλα τα ακρομεσοδεξιά έχετε iq μαρουλιού???
πες μας, ό,τι θες "ελληνόψυχε" βλάκα!!!
πες ένα ποίημα...
αρνάκι, άσπρο και παχύ....