Επισκέπτης
Και πως δεν το ανοιξες ακομη νημα?Γενικά η Αριστερά δεν ευθύνεται για το παραμικρό. Έχει το ακαταλόγιστο.
Για την πρόσφατη πρόσληψη μετακλητού πήρε κάτι το αυτάκι σου ή να σε πληροφορήσω?
Να υποθεσω οτι το καρπουζι ειναι μαπα?
Και πως δεν το ανοιξες ακομη νημα?Γενικά η Αριστερά δεν ευθύνεται για το παραμικρό. Έχει το ακαταλόγιστο.
Για την πρόσφατη πρόσληψη μετακλητού πήρε κάτι το αυτάκι σου ή να σε πληροφορήσω?
Ε,ναι,μαζι με τον μοντερατορα προβληματιζεστε αν θα το ριξετε ΧΑ η ΣΥΡΙΖΑ...Oύτως ή άλλως αυτό ακριβώς είναι και το ιδεολογικό δίλημμα σήμερα.
Άντε ρε παιδιά γερά η πρώτη θέση είναι κοντά. Όσοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία από φόβο μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα έχουν καταλάβει ότι η μόνη σωτηρία είναι η Χρυσή Αυγή. Δεν δικαιολογείται λάθος ψήφος ξανά. Και φυσικά αυτοί που ψήφιισαν ΛΑΟΣ ή Ανεξάρτητους Έλληνες έχουν ήδη καταλάβει τη βλακεία τους. Στις επόμενες εκλογές το δίλημμα θα είναι Χρυσή Αυγή ή ΣΥΡΙΖΑ. Με άλλα λόγια Έλληνες Χρυσαυγίτες ή ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ προδότες τοποτηρητές ξένων συμφερόντων.
Αχ,ειστε τοσο κρυπτικος...και 'γω που νομιζα οτι θα μας φερετε κανα ΦΕΚ οπου θα εμφανιζεται να διοριζει ο Τσιπρας,η Παπαρηγα,ξεχασα(ο βλαξ...)οτι τα παραληρηματα που βριθουν,δηθεν,νοηματων ειναι ειδικοτης των φασιστοειδων...Πες μας μια για τον Τόλη88, τα λες τόσο ωραία!
ποντικαρα ποντικαρα θα σου την φαω την ουραΑχ,ειστε τοσο κρυπτικος...και 'γω που νομιζα οτι θα μας φερετε κανα ΦΕΚ οπου θα εμφανιζεται να διοριζει ο Τσιπρας,η Παπαρηγα,ξεχασα(ο βλαξ...)οτι τα παραληρηματα που βριθουν,δηθεν,νοηματων ειναι ειδικοτης των φασιστοειδων...
Αχ,ειστε τοσο κρυπτικος...και 'γω που νομιζα οτι θα μας φερετε κανα ΦΕΚ οπου θα εμφανιζεται να διοριζει ο Τσιπρας,η Παπαρηγα,ξεχασα(ο βλαξ...)οτι τα παραληρηματα που βριθουν,δηθεν,νοηματων ειναι ειδικοτης των φασιστοειδων...
Βρε,βρε τον Τσιπρα...Αυτο τωρα τι σημαινει ομως?www.parapolitiki.com/2012/09/blog-post_4713.html]Τον πρώην πρόεδρο της Νεολαίας Συνασπισμού διόρισε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας[/url]
Οτι αφου τα κανει ολα αυτα ο ΣΥΡΙΖΑ,αρα δικαιου και η"αντισυστημικη"ΧΑ να τσιμπα το κατι τις της?
Βρε,βρε τον Τσιπρα...Αυτο τωρα τι σημαινει ομως?
Οτι αφου τα κανει ολα αυτα ο ΣΥΡΙΖΑ,αρα δικαιου και η"αντισυστημικη"ΧΑ να τσιμπα το κατι τις της?
Εγω,επειδη κανεις πως δεν καταλαβες,δεν καλυπτω πολιτικα το Τσιπρειο ΦΕΚ.Το αντιθετο.Τπτ δεν σημαίνει. Εσύ μας ζήταγες απεγνωσμένα ΦΕΚ κ στο δώσαμε.
Φετούλα?
Ολο και καποιον ΔΥ θα εβρισκαν δικο τους να τον στειλουνε στη Βουλη.το αυγο εχει το αλλοθι οτι οι κανονικοι υπαλληλοι της βουλης αρνουνται να εργαστουν γι' αυτους. Η κατι τετοιο τελως παντων λενε
Και μη μου πεις δεν εισαι ΧΑ,γιατι ουτε και εγω ειμαι ΣΥΡΙΖΑ.
Τα σπάει το σχόλιο...οι κουφάλες στο parapolitiki δεν μπορούν να μην καρφώνονται πως είναι [size=30pt]κομματικοί υπάλληλοι[/size].www.parapolitiki.com/2012/09/blog-post_4713.html]Τον πρώην πρόεδρο της Νεολαίας Συνασπισμού διόρισε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας[/url]
Ανώνυμος5 Σεπτεμβρίου 2012 8:26 μ.μ.
Αντε παραπολιτικε και στα δικα σου!
Απάντηση
Απαντήσεις
Παραπολιτική5 Σεπτεμβρίου 2012 8:28 μ.μ.
Λες να μην με ξεχάσει ο Αλέξης;
Ανώνυμος5 Σεπτεμβρίου 2012 8:58 μ.μ.
Για τον Αλεξη δεν ξερω [size=20pt]για κανενα αλλο [/size]μπορει. Τοση προσπάθεια, τοσο τρεξιμο, τοσος αγωνας!!!!!!
Μουγκα για τα μιχαλοβλακεια ΦΕΚ...I rest my case...Εγώ δεν δήλωσα ποτέ ότι ψήφισα Χ.Α σε αντίθεση με σένα που έχεις πάρει θέση.
Πέραν αυτού καταλαβαίνω την δυσχερή σου θέση διότι η σημερινή συγκυρία ήταν κάπως περίεργη.
Μουγκα για τα μιχαλοβλακεια ΦΕΚ...I rest my case...
Πολύ δημοκρατικό.ελεος ρε παιδια με τη χρυση αυγη ακομα και αυτοι που διαφωνειτε απλα καταλαβετε το
η χρυση αυγη δεν εχει τιποτα μα τιποτα να πει εκτος απο τους μεταναστες
οικονομικο προγραμμα δεν εχει ουτε θα ασχοληθει ας το πουμε με το προβλημα των αυθαιρετων κτισματων το μονο που θα ασχοληθει ειναι οι μεταναστες και τελος
επισης καταλαβετε το απλα θα ξεφουσκωσει σαν κομμα απως ξεφουσκωσε και η μαλακια του καρατζαφερη και τελειωσε και πολιτικα μαλιστα ο καρατζαφερης
οποτε τι καθεστε και ασχολειστε ετσι εμενα 4-5 φιλοι μου ψηφισαν χρυση αυγη οταν τους ρωτησα γιατι ρε παιδια μου ειπαν και 5[size=20pt] απλα θελω να μπει καποιος στη βουλη και να τους σπασει στο ξυλο και κατα προτιμηση ολους οσους ψηφησαν ναι στο μνημονιο
[/size]
δειτε το σαν ενα κομμα που θα περασει και θα εξαφανιστει οπως το δηκκι η πολ.αν το λαος και αλλα κομματα που εκαναν ενα μπαμ και μετα τελος απο δω παν κι αλλοι
Πολύ δημοκρατικό.