Οι Αριστεροι μια χαρά ζούνε πάντως στο σήμερα. Με όσα κλέβανε χθες κ προχθές. Όσό τους διόριζε το αριστερό Πασοκ κ η Ν.Δ. Τώρα που κόπηκε λιγάκι η μάσα γίνανε αντιστασιακοί του κώλου και ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Ενδιαφέρονται μάλιστα ακόμη και για την Εθνική Ανεξαρτησία. Το πιο σύντομο ανέκδοτο. Διεθνιστής να ενδιαφέρεται για την Εθνική Ανεξαρτησία. Πολλά ψυχολογικά οι τύποι.
Από την μια να υπερασπίζονται τις ρουσφετολογικές προσλήψεις του Πασοκ από την άλλη την έρμη την Εθνική Ανεξαρτησία και την Κρατική Περιουσία. Και ταυτόχρονα να πρέπει να είναι και αντιιμπεριαλιστές,αντικαπιταλιστές και διεθνιστες. Κάποιοι έχετε χάσει απλά την μπάλλα.
Οχι φιλαρακο. Καμια μπαλα δεν εχω χασει. Απλα βρισκω θλιβερο καποιος να φανατιζεται χωρις λογο για καποιους οι οποιοι τον εχουν γραμμενο εκει που δεν πιανει μελανι. Υποστηριζεις ενα πολιτικο κομμα λες και ειναι ποδοσφαιρικη ομαδα.
Τον Συριζα ετυχε και τον ψηφισαν σε αυτες τις εκλογες πασοκοι, νεοδημοκρατες, κομμουνιστες. Γιατι? Επειδη ολοι αυτοι ξαφνικα ειδαν το φως το αληθινο και τον ....μεγαλο ηγετη τσιπρα?
Οχι φιλε μου. Δεν ειναι και τοσο δα μαλακες(οχι ολοι τουλαχιστον).
Απλουστατα για μια φορα θελησαν να ψηφισουν κατι αλλο. Να μην ψηφισουν παλι τους ιδιους.
Αντιστοιχως αυτο που υποστηριζεις εσυ(ΧΑ) πηρε και αυτο ενα σωρο ψηφους απο ατομα που δεν ανηκουν στον ακροδεξιο χωρο. Εκτος αν νομιζεις οτι μισο εκατομμυριο ελληνες ξαφνικα εγιναν χρυσαυγιτες. Οχι μεγαλε. Απλα ο κοσμος ηθελε να αντιδρασει.
Δεν με ενδιαφερει αν ψηφισε συριζα, Χρυση Αυγη ή Οικολογους.Προσπαθησε να αντιδρασει. Και μεχρι ενος σημειου τα καταφερε. Το εκλογικο αποτελεσμα κριθηκε απο τους πολιτες μεγαλης ηλικιας, οι οποιοι καλως ή κακως δεν προκειται να αλλαξουν στα γεραματα.
Και απο την στιγμη που αλλο ενα 40% προτιμησε τις παραλιες εκεινη την μερα, εγινε οτι εγινε.
Τωρα για ολα αυτα που γραφεις για αριστερους, δεξιους συνδικαλιστες κλπ κλπ....φιλε δεν μου καιγεται καρφι. Ποτε δεν ασχοληθηκα με αυτα και ποτε δεν θα ασχοληθω.
Απο το πανεπιστημιο ακομα δεν υπηρχε τιποτα πιο γελοιο απ το να βλεπω 18χρονα και 20χρονα παιδια να στρατολογουνται στην νεολαια του καθε λουλη.
Εχω την αποψη μου η οποια συμμεριζεται τοποθετησεις και ιδεες απο ολους σχεδον τους πολιτικους χωρους και αναλογα με αυτην, ζω και σκεφτομαι.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ποτε δεν θα ακολουθω ενα κομμα λες και ειναι η...μπαρτσελονα να πουμε και πρεπει ναμαι αιωνια...πιστος.