Επισκέπτης
βλέπω ξέρεις πολλά γι αυτόν θρασύδειλο κλωνοπουστράκι
τραβα να κανεις καμια τρακα εσυ με τον αλλο τον λεκε
βλέπω ξέρεις πολλά γι αυτόν θρασύδειλο κλωνοπουστράκι
Είναι ήδη ανοιχτός.Φρονείτε ότι αρκεί το σάλιο ως λίπανση για να μήν πονέσει;
αν σε φέρει ο δρόμος προς θεσ/νίκη, στείλε μου πιμι να σε τρατάρω να δεις οτι είμαι άπλαςτραβα να κανεις καμια τρακα εσυ με τον αλλο τον λεκε
αν σε φέρει ο δρόμος προς θεσ/νίκη, στείλε μου πιμι να σε τρατάρω να δεις οτι είμαι άπλας
από την ομορφότερη θα τον κρεμάσωΈχετε γέφυρες εκεί πάνω??
στην τρύπα σου θρασύδειλο κλωνοπουστράκισιγα μη σπασεις τα πληκτρολογια βλακα...
συνεχισε λιγο ακομα να κανεις τον μαγκα παπαροαριστερο απο το pc εχει πλακα..
Στην ούρα σου ψάρακα...προηγούνται τα παιδιά(που λέει ο λόγος) νάτσος κ πετράν.Θελω και εγω αυτογραφο απο Χελιστα
περίμενεΘελω και εγω αυτογραφο απο Χελιστα
στηθειτε εξω απο την ομονοια παρτε αγκαλια και απο ενα λαθροπακιστανο και κατεβαστε παντελονια και περιμενετε να φατε τα παλουκια
με τη σειρα σας...
Μην δίνετε λανθασμένες πληροφορίες.
Πήγα στην Πλ. Ομονοίας και δεν βρήκα κανέναν.
Άαα ρε καταραμένε Δένδια τι μας έκανες με τον "Ξένιο Δία", απήδηχτοι θα μείνουμε πάλι...
πηγαινετε να βρειτε τον πετρο κωνσταντινου... να σας κανει προξενειο..
στηθειτε εξω απο την ομονοια παρτε αγκαλια και απο ενα λαθροπακιστανο και κατεβαστε παντελονια και περιμενετε να φατε τα παλουκια
με τη σειρα σας...
Τωρα πλεον θα αρχισω να βριζω και εγω! Τερμα οι ευγενειες.ειναι πολυ δυσκολο να βαλεις μυαλο σε καποιουςανθρωπους. ποσο μαλλον οταν αυτη υποστηριζουν μια ναζιστικη οργανωση, και απο πανω μιλανε για σεβασμο σε θρησκειες ,σημαιες, και οτι αλλη παπαρια τους κατεβει. τερμα η ανοχη στα ζωα. το μονο που χρειαζονται ειναι μια χειρα βοηθειας για να πεσουν στο πατο του πηγαδιου.
ο επομενος θα καει μαζι με το μηχανακι του..στηθειτε εξω απο την ομονοια παρτε αγκαλια και απο ενα λαθροπακιστανο και κατεβαστε παντελονια και περιμενετε να φατε τα παλουκια
με τη σειρα σας...