Επισκέπτης
εθνικομαλακες ελληναρες ειστε....ζα χωρις βοσκο
πετρακη μην αρχίζεις και συ τα υποκριτικά!δεν μπορώ να μιλήσω γι αυτόν
μπορώ όμως να μιλήσω για μένα. Ναι εννοείται πως έχω κάνει πολλούς συμβιβασμούς, άλλους του έχω καταπιεί αβάδιστα και άλλου με τυραννάνε και θα συνεχίζουν να με τυραννάνε.
Και ναι με ενοχλεί που είμαι στο μαντρί με τους υπόλοιπους ελληναράδες που λέει και ο γεροταρνανάς αλλά είναι μια συνειδητή επιλογή απ' τη στιγμή που δεν έχω μόνο το σαρκείο μου να φροντίσω.
Σιχαίνομαι το αστικό κράτος αν και έχω αφομοιωθεί παντελώς. Ή θα ρουφήξω τη μύξα μου μέχρι τέλους ή θα βάλω καμιά γραβάτα ανάποδα κάποια στιγμή, θα δείξει.
Απεχθάνομαι την έννοια των συνόρων, τα συρματοπλέγματα και τα μαντριά είναι για τα πρόβατα. Σέβομαι το γεγονός ότι πολλοί χάσανε τη ζωή τους για το κωλόπανο. Σκέψου όμως τι καλά που θα ζούσανε αν δεν υπήρχαν εξαρχής πανιά και σύνορα.
δεν μπορώ να μιλήσω γι αυτόν
και βέβαια ποστάρω. Είναι γνωστό σε ποια μεριά θα είμαι όταν αρχίσουν τα γούστα. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με αυτά που έγραψα?πετρακη μην αρχίζεις και συ τα υποκριτικά!
η ιστορία εδώ μέσα έχει δείξει ότι εσύ και οι υπόλοιποι που έχετε τις ίδιες ιδέες, ποστάρετε κονσερβοκούτια και μελιγαλάδες σε όποια συζήτητση για τον εμφύλιο!
και μη μου πεις ότι το κάνεις για πλάκα!
θα μπορούσες να κάνεις την ίδια πλάκα ανάποδα! ;)
εξήγησέ μου λοιπόν γιατί εσύ ένας αναρχικός, αντιεξουσιαστής, παίρνεις το μέρος της μιας πλευράς, τη στιγμή που υποστηρίζεις ότι δεν σε εκφράζει.και βέβαια ποστάρω. Είναι γνωστό σε ποια μεριά θα είμαι όταν αρχίσουν τα γούστα. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με αυτά που έγραψα?
πρώτον για να μην μας πάρουν με τις λεμονόκουπες, δεν λέω πως είμαι αναρχικός. Ένας συμβιβασμένος μικροαστός είμαι που ονειρεύεται επαναστάσειςεξήγησέ μου λοιπόν γιατί εσύ ένας αναρχικός, αντιεξουσιαστής, παίρνεις το μέρος της μιας πλευράς, τη στιγμή που υποστηρίζεις ότι δεν σε εκφράζει.
δε στέκει
διπλωματική απάντηση!πρώτον για να μην μας πάρουν με τις λεμονόκουπες, δεν λέω πως είμαι αναρχικός. Ένας συμβιβασμένος μικροαστός είμαι που ονειρεύεται επαναστάσεις
Αν τώρα το ότι θέλω να εξαφανιστούν απο το πρόσωπο της όλοι οι εθνικοφασίστες με κάνει κομμουνι, ας είναι. Πες με κομμούνι
που σαι, για να μην μπερδεύεσαι και για να τελειώνει το παραμύθι.διπλωματική απάντηση!
κοιτα
δεν γουστάρεις όπως λες σημαίες, σύμβολα,σύνορα κτλ
" Απεχθάνομαι την έννοια των συνόρων, τα συρματοπλέγματα και τα μαντριά είναι για τα πρόβατα. Σέβομαι το γεγονός ότι πολλοί χάσανε τη ζωή τους για το κωλόπανο. Σκέψου όμως τι καλά που θα ζούσανε αν δεν υπήρχαν εξαρχής πανιά και σύνορα. "
Στον εμφύλιο όμως δεν πολέμησαν εθνικοφασίστες με αναρχικούς ή "αναρχικούς"
αλλά με κουκουέδες!
Δηλ ανθρώπους που είχαν αντίστοιχες ιδέες!
Πίστευαν στη δική τους σημαία (κόκκινο πανί)
στη δική τους ιδεολογία (όπως εκφράστηκε στα ανατολικά κράτη)
και σε όλα όσα λες ότι απεχθάνεσαι
Δεν διαφοροποιήθηκαν δηλ απ τα εθνικοφασιστόμουτρα
Απλά ήθελαν ένα άλλο κράτος, ίσως πολύ χειρότερο απ αυτό που είχαμε (βλ ανατολικά κράτη)
Άλλο ένα σαν κι αυτά που απεχθάνεσαι!!!!
Ποιος ο λόγος λοιπόν να παίρνεις το μέρος τους?
ηρθαν η εξωγηινοι στην πατριδα μαςΗ μόνη ταμπέλα που θα δεχτώ αδιαμαρτύρητα είναι του ΑΡΕΙΑΝΟΥ
και μάλλον πάνε προς επαρχία χαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααηρθαν η εξωγηινοι στην πατριδα μας
οκ ρε φίλε!που σαι, για να μην μπερδεύεσαι και για να τελειώνει το παραμύθι.
Και τα εθνίκια σιχαίνομαι και τους κουκουέδες
μην μου ξαναβάλεις ταμπέλες. Η μόνη ταμπέλα που θα δεχτώ αδιαμαρτύρητα είναι του ΑΡΕΙΑΝΟΥ
ναι μόνο που εσύ ονειρεύεσαι επανάσταση με εθνοκάθαρσηοκ ρε φίλε!
σόρι αν σε έφερα σε δύσκολη θέση!
και γω προσπαθώ να κάνω τη δική μου "αναρχική" επανάσταση απέναντι σ αυτούς που πραγματικά μας εξουσιάζουν! Και δεν είναι οι εθνικοφασίστες! ;)
Υ.Γ. Όσο για τον Άρη....και τα μυαλά στα κάγγελα!
Το ωραιο ειναι πως το Συνταγμα προβλεπει και ποινες γιαυτους που δεν σεβονται τους νομους και τα ψηφισματα αυτου του κρατους. Φυσικα δεν εφαρμοζονται ποτε. Βλεπω ομως πως με πολυ ευκολια βριζουμε την Ελλαδιτσα, τη σημαια της, τη θρησκεια της και τους Ελληνες γενικως...επειδή όμως τυχαίνει να ζείς στην χώρα μου θα μάθεις να ζείς σύμφωνα με τους νόμους μου και να σέβεσαι αυτά που ορίζω ..
και αμα δεν γουστάρεις στο καλό.. μπαμπάκι ο δρόμος σου..
κι αυτό είναι μέρος του κόλπου των τραπεζιτών!ναι μόνο που εσύ ονειρεύεσαι επανάσταση με εθνοκάθαρση
με τετοια μυαλα που κουβαλατε για τα καγγελα ειστεΥ.Γ. Όσο για τον Άρη....και τα μυαλά στα κάγγελα!
επειδή όμως τυχαίνει να ζείς στην χώρα μου θα μάθεις να ζείς σύμφωνα με τους νόμους μου και να σέβεσαι αυτά που ορίζω ..
και αμα δεν γουστάρεις στο καλό.. μπαμπάκι ο δρόμος σου..
γκιούφτο γκιούφτο?με τετοια μυαλα που κουβαλατε για τα καγγελα ειστε