Νέα

Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Συμφωνείς με τη καταδίκη της Χρυσής Αυγής;

  • Ναι

    Ψήφοι: 289 72,4%
  • Οχι

    Ψήφοι: 85 21,3%
  • ΔΞ

    Ψήφοι: 25 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    399

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Χ.Α NA ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
 
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Μηνύματα
135
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Χ.Α NA ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
Μάλλον Χ.Α. ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ Ο ...ΓΚΛΕΤΣΟΣ (και άλλα τρια αυγά) είναι το καταλληλότερο!
Διαβαστε την ειδηση που ακολουθει:

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Χρυσή Αυγή, όπως λέμε Χρυσή Ευκαιρία: Οι καλοκαιρινοί διορισμοί χρυσαυγιτών στη Βουλή


Τελικά δεν "επιστρέφουν στον λαό όλα τα λεφτά από τις κρατικές επιχορηγήσεις", όπως διατείνονται στις πολυδιαφημισμένες "αγαθοεργίες" τους... Αναδημοσιεύουμε στη συνέχεια το διαφωτιστικό σχόλιο του/της subutai red (από εδώ) για τους 4 πρώτους χρυσαυγίτες που διορίστηκαν, μες στο κατακαλόκαιρο, στο γραφείο του προέδρου τους στη Βουλή:


Οι νεοναζί ενάντια στο διεφθαρμένο σύστημα, τάχα μου τάχα μου



Το μέτρο της εφεδρείας είναι η τελική κατάληξη ενός ξεπεσμένου δημοσίου τομέα που βασίστηκε στην αργομισθία και την αναξιοκρατία. Όχι στην εφεδρεία, ναι στην παραγωγική εργασία. ()


Και την ίδια στιγμή που τα λένε αυτά, διορίζουν νομότυπα στη Βουλή, δηλαδή στο «ξεπεσμένο δημόσιο», 3 αποτυχόντες πολιτευτές και έναν παραιτημένο βουλευτή ως μετακλητούς υπαλλήλους. Οι διορισμοί γίνανε στο γραφείο του Μιχαλολιάκου στη Βουλή καλοκαιριάτικα και στα μουλωχτά. Ενώ οι κυβέρνηση ετοιμάζει να βγάλει χιλιάδες υπαλλήλους σε εφεδρεία-απόλυση και στα σχολεία και νοσοκομεία δεν προσλαμβάνει ούτε για τα απαραίτητα, οι φασίστες προχωρούν σε 4 νέες προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων, όπως τους δίνει το δικαίωμα ο νόμος κι ο Μεϊμαράκης. Προσοχή, δεν είναι αποσπάσεις ήδη υπηρετούντων αλλού δημοσίων υπαλλήλων, αλλά εντελώς νέες προσλήψεις 4 ανθρώπων στο ελληνικό δημόσιο της «αργομισθίας» και «αναξιοκρατίας». Και η ΧΑ να μην μπει κάποτε στη Βουλή, αυτοί οι 4 και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι, θα συνεχίσουν να είναι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι σε κάποια άλλη υπηρεσία. Επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό επιπλέον, και για 4 φασίστες που διορίζονται πολύ περισσότεροι δ.υ. θα απολυθούν για να βγει η μνημονιακή ανισότητα απολύσεων-προσλήψεων.

Με το ΦΕΚ (τεύχος ΥΟΔΔ) 355/26-07-2012, διορίζονται σε κενές οργανικές θέσεις οι:

• Απόστολος Γκλέτσος του Κων/νου (ΑΔΤ Χ482350), ΔΕ κατηγορίας. Ο ξάδελφος του γνωστού Γκλέτσου, από Φθιώτιδα, γνωστός και σαν Τόλης88, που δεν εκλέχθηκε στις εκλογές του Ιούνη. Δηλώνει αγρότης και εκτροφέας σαλιγκαριών, αλλά φαίνεται είναι ζόρικη η δουλειά στα χωράφια για ένα ροκά, το δημόσιο του ταιριάζει καλύτερα. Για τα χωράφια που αφήνει πίσω, ας είναι καλά οι Πακιστανοί. ( και )

• Ανδρόνικος Σίμος του Νικολάου (ΑΔΤ ΑΗ634166), ΔΕ κατηγορίας. Από Α’ Αθήνας, δεν εκλέχθηκε και δηλώνει βιοτέχνης. Τώρα πως αφήνει μια παραγωγική εργασία για να μπει στο «ξεπεσμένο δημόσιο», ένας Πακιστανός το ξέρει. ()

Με το ΦΕΚ (τεύχος ΥΟΔΔ) 390/14-08-2012, διορίζονται σε κενές οργανικές θέσεις οι:

• Νικήτας Σιώης του Γεωργίου (ΑΔΤ ΑΕ868048), ΔΕ κατηγορίας. Από Σέρρες αυτός, βγήκε βουλευτής στις εκλογές του Ιούνη και παραιτήθηκε αμέσως μετά επικαλούμενος φόρτο εργασίας, αν και άνεργος κατά δήλωσή του. Προφανώς προτίμησε της σίγουρη αγκαλιά του ελληνικού δημοσίου από την εφήμερη δόξα του κοινοβουλίου. ()

• Γεώργιος Μισιάκας του Χρήστου (ΑΔΤ ΑΙ294905), ΔΕ κατηγορίας. Από Τρίκαλα αυτός, δεν εκλέχθηκε βουλευτής, δηλώνει οικοδόμος. Εμ βέβαια, αφού η οικοδομική δραστηριότητα κατέρρευσε, κάπως πρέπει να προσποριστεί και αυτή η ροκάδικη φασιστική ψυχή. Πού καλύτερα από την αγκάλη του ελληνικού δημοσίου; ( και )

Αυτά είναι τα πρώτα ρουσφετάκια του αρχηγού στα πρωτοπαλίκαρά του. Πιθανώς να υπάρχουν κι άλλα που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Ο φασισμός φασισμός, η ιδεολογία ιδεολογία, αλλά η μάσα πάντα μάσα. Γιατί ο φασισμός είναι μάσα. Ειδικά αν προέρχεται από τα δημόσια ταμεία και είναι αναξιοκρατική, ακόμα καλύτερα. Γιατί πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι από τους 4 νεοδιοριζόμενους στο γραφείου του προέδρου του κόμματος στη Βουλή, όπου υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις και ειδικά προσόντα, και οι 4 είναι ΔΕ, δηλαδή απόφοιτοι λυκείου; Λαϊκισμός; Ίσως, αλλά εάν πηγαίνανε μέσω ΑΣΕΠ οι ως άνω, μόνο για ΔΕ εργατών θα μπορούσαν να διαγωνιστούν και όχι για υπάλληλοι γραφείων της Βουλής με ειδικά μισθολόγια και υπερωρίες.

Κατά τα άλλα, οι ξένοι μας παίρνουν τις δουλειές, ενώ οι νεοναζί αρχηγοί βολεύονται μια χαρά απ’ το δημόσιο κορβανά. Και διάφοροι ανεγκέφαλοι άνεργοι και μεροκαματιάρηδες τους ψηφίζουν τάχα μου για να ξεβρομίσει ο τόπος, γεμίζοντας τον κόσμο μίσος και σκατοψυχίαση.

Πηγή:Κατάληψη ΕΣΗΕΑ
 

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Μηνύματα
6.882
Κριτικές
28
Like
2.817
Πόντοι
6.265
Γιατι δεν εχει μπει ο τιτλος "ΣΥΡΙΖΑ συμμορια η κομμα?""
απο την στιγμη που αρκετοι ομοφυλοφιλοι πουτανας γιοι αναρχικοι σαν τον πουστρακο της παρου εχουν δηλωσει δημοσια την στηριξη στο κομμα του αλεξη με τα ροζ πουκαμισακια(που του εχουν κανει ταληρο την σουφριτσα  τα πακια που συναναστρεφεται

ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΕ ΣΚΕΤΟ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"
και το "συμμορια' να μπει στα ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΖ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙΑ
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.794
Κριτικές
183
Like
3.241
Πόντοι
8.535
καλημερα.............. :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:




φρεσκο,φρεσκο.....
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.794
Κριτικές
183
Like
3.241
Πόντοι
8.535
αλα mortal kombat χωρις fatality.... :2funny:


:rockon: :rockon:
 

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
916
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6


«Μία μικρόσωμη κοπέλα αφρικανικής καταγωγής βρέθηκε μαχαιρωμένη σήμερα κοντά σε αιθιοπικό εστιατόριο των Πατησίων. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, η βαριά τραυματισμένη γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της.

Η ταυτότητά της ήταν αδιευκρίνιστη, μέχρι που την αναγνώρισαν το πρωί οι Ελληνες συγγενείς της που την αναζητούσαν απεγνωσμένα. Σύμφωνα με την εξαδέλφη του θύματος, η άγνωστη κοπέλα ονομάζεται Μ.Ντ. και είναι αθλήτρια από την Αιθιοπία. Κατέκτησε μάλιστα χρυσό μετάλλιο στο δρόμο των 5000μ στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αλλά και το 2004 στην Αθήνα.

Η Μ.Ντ. ερχόταν συχνά στην Ελλάδα, όχι μόνο για προετοιμασία, αλλά και για να δει τους συγγενείς της. Η πρώτη εξαδέλφη της είναι παντρεμένη με συμπατριώτη μας από τη Δωρίδα. Η άτυχη αθλήτρια χαρακτήριζε τη χώρα μας «δεύτερο σπίτι» της, παραθέριζε κάθε καλοκαίρι στη Ναύπακτο και ήταν ορθόδοξη χριστιανή, όπως χιλιάδες συμπατριώτες της.

Περίοικος που παρακολούθησε τρομαγμένος το στυγερό έγκλημα πίσω από τα κλειστά παραθυρόφυλλα του σπιτιού του αλλά επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του καταθέτει ότι η κοπέλα δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τέσσερις άνδρες με μαύρες μπλούζες, ξυρισμένα κεφάλια, στιλέτα και σιδερογροθιές.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, αλλά δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο. Οι κακές γλώσσες λένε ότι ένας τουλάχιστον από τους κακοποιούς έμοιαζε καταπληκτικά με ένστολο που υπηρετεί στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Hυπόθεση πέρασε γενικά απαρατήρητη από τα Μέσα Ενημέρωσης, ιδίως τα ηλεκτρονικά. "Το δέρμα του θύματος έχει λάθος χρώμα", παρατήρησε σαρκαστικά δημοσιογράφος μεγάλου ιδιωτικού καναλιού. "Το ίδιο και το δέρμα των δραστών".

Η κατάσταση της Μ.Ντ. παραμένει κρίσιμη».

                                                **********

Η είδηση είναι φυσικά φανταστική. Η Μεσερέτ Ντεφάρ ζει και βασιλεύει και -χωρίς υπερβολή- τον κόσμο κυριεύει.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αφαιρέστε καλύτερα τη λέξη «φυσικά». Το μακάβριο σενάριο –ζητώ συγγνώμη απ’όσους τρόμαξαν χωρίς λόγο- θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα ανά πάσα στιγμή στους δρόμους της παραδομένης στους κάθε λογής κακοποιούς Αθήνας.

Ποιος θα σώσει την Ολυμπιονίκη, αν της τύχει το κακό το συναπάντημα, τη βραδιά που θα βγουν παγανιά οι εκ πεποιθήσεως εγκληματίες της νεοναζιστικής λαίλαπας; Τα χρυσά της μετάλλια, μήπως; Η ανύπαρκτη αστυνομία; Τα κούφια ευχολόγια του Τσίπρα; Τα κανάλια της ανυπέρβλητης υποκρισίας; Ποιος;

Όταν είδα στην τηλεόραση την γλυκύτατη Ντεφάρ να αφιερώνει το χρυσό Ολυμπιακό της μετάλλιο στην Ελλάδα κρατώντας σφιχτά στα σχεδόν καχεκτικά χεράκια της μία εικόνα της Παναγίας και του Θείου Βρέφους, προσευχήθηκα μέσα μου –εγώ ο άθεος- να προστατεύουν αυτήν και τους ομοίους της η Παναγία, το Θείο Βρέφος και όποιος άλλος Θεός καταδέχεται να κοιτάξει της Ελλάδας τους κολασμένους.

Ξένους και Έλληνες, λαθραίους και λιγότερο λαθραίους, αθώους και λιγότερο αθώους. Η ζωή είναι πια λαχείο στην ψωροκώσταινα του 2012. Η μικροσκοπική Ντεφάρ, που μοιάζει με ατάιστο ζητιανάκι των φαναριών, θα ήταν ένα πολύ εύκολο θύμα.

Χρήσιμο είναι να θυμόμαστε, ότι μερικές φορές ο εγκληματίας γίνεται εγκληματίας από τη φτώχεια και από την πείνα. Τέτοιους είχαμε πάντα και θα αποκτήσουμε ακόμα περισσότερους όσο δεν μπορούμε να βρούμε λύση στο βασανιστικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Για τους εγκληματίες εκ πεποιθήσεως, όμως, δεν υπάρχει δικαιολογία ούτε άλλοθι. Η ανοχή της κοινωνίας μας προς τους «άριους» μαχαιροβγάλτες της νύχτας και οι τετρακόσιες χιλιάδες ψήφοι στην κοινοβουλευτική έκφραση της πιο ακραίας Δεξιάς είναι η μεγαλύτερη ντροπή σε έναν τόπο που έφτασε, πια, στον πάτο του βαρελιού. Ενα έγκλημα εκ πεποιθήσεως.

 

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Μηνύματα
1.572
Like
0
Πόντοι
16
την παπαριά αυτή την έγραψε ο παπαδογιάννης, γνωστός αολητικός δημοσιοκάφρος, γλύφτης και ρουφιάνος.

τέλη δεκαετίας '80 για τις μαλακίες που έλεγε ξυλοκοπήθηκε από τον Χρήστο Χριστοδούλου, τον αδελφό του Φάνη στο γήπεδο του σπόρτινγκ

να αγιάσει το χέρι του
 

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
916
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
την παπαριά αυτή την έγραψε ο παπαδογιάννης, γνωστός αολητικός δημοσιοκάφρος, γλύφτης και ρουφιάνος.

τέλη δεκαετίας '80 για τις μαλακίες που έλεγε ξυλοκοπήθηκε από τον Χρήστο Χριστοδούλου, τον αδελφό του Φάνη στο γήπεδο του σπόρτινγκ

να αγιάσει το χέρι του

Δηλαδή αν την έγραφε κάποιος άλλος θα συμφωνούσες?
 

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Μηνύματα
1.572
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή αν την έγραφε κάποιος άλλος θα συμφωνούσες?

Εννοείται πως όχι αλλά άμα το έγραφε κάποιος που σεβόμουν μπορεί να του έστελνα ένα email και να το συζητούσα μαζί του.

Με λαμόγια από την στιγμή που δεν μου κάνουν ζημιά δεν ασχολούμαι …
 

Επισκέπτης
Προσοχη,δεν ειναι φωτοσοπια.
XA-4.jpg

Ετσι μπραβο παλουκαρια της ΧΑ...Δυνατα κι Αντισυστημικα...

 

Επισκέπτης
Εαν εφαρμοζοταν στην ελλαδα ο απλος αστικος νομος. Αυτος που στο κατω κατω ψηφιζεται απο την πλειοψηφια στη βουλη που αναδεικνυεται στις εκλογες. Δε θα υπηρχε καν χωρος για καμια ακροδεξια. Θα ηταν υποθεση μερικων δεκαδων μαστουρηδων γραφικων καραφλων με τατουαζ κλπ.
Αν πω οτι τετοιες θεωριες της πλακας σπανε ηδη τα μουτρα τους θα ειναι λιγο.

Οχι μονο ο"ξενιος Ζευς"δεν ειχε το παραμικρο πολιτικο κοστος για την ΧΑ...οχι μονο η βιαια(κυριολεκτικα)μετατοπιση της πολιτικης ατζεντας προς τα ακρα δεξια μπας και γυρισουν στο γαλαζιο μαντρι(η και στο πρασινο,γιατι οχι) τιποτε ταχαμου απογοητευμενοι απο το κρατος που"δεν κανει τιποτε"αποτυγχανει παταγωδως...αλλα ακομη και μετριοπαθεις γαλαζιοι αστοδημοκρατες τυπου γιανεβαν το στριβουν 90 μοιρες δεκσα πετωντας με πανηγυρικους τονους οτι τους ειχε απομεινει απο αυτο ονομαζουμε"μεταπολιτευση"...Κατα τα αλλα"εαν εφαρμοζοταν ο νομος"η ακροδεξια θα χανοταν.

Παει πολυ να ζητησω αυτοκριτικη,οποτε προς γνωσην και συμμορφωσην.

ΥΓ Φασιστακια και σια,μην ξαναπεσει κουβεντα για αλητες προδοτες πολιτικους και τα ρεστα...εκτος αν θελετε να αποστηθισετε το ΦΕΚ διορισμου του τολης88 και λοιπων"ελληνοψυχων αγωνιστων".
 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.263
Like
20
Πόντοι
366
για να ανέβεις στην ιεραρχία του συστήματος θα πρέπει αναγκαστικά να γίνεις μέρος του, το ίδιο είχε συμβεί και με το καρατζαφέρη που αρχικά έκανε τον κομπάρσο παλεύοντας μόνος του ώσπου τελικά αποφάσισε να πουλήσει την ψυχή του στον διάολο καταφέρνοντας να μπει στην βουλή (ξαφνικά άρχισαν να τον παίζουν τα κανάλια ενώ έτυχε να αφαιρέσει από την ρητορική του τους μύδρους που μέχρι τότε εξαπέλυε ονομαστικά σε μεγαλοεργολάβους, εκδότες και καναλάρχες)

έτσι και η ΧΑ χρωστάει σε κάποιους ανθρώπους την άνοδό της και την είσοδο στην βουλή και κοιτάει να τους ξεπληρώσει, μαλακία, δε λέω, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα

όμως αν υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις όπου δεν απαιτείται προκήρυξη αλλά απευθείας ανάθεση, όπως φαίνεται από την ανάρτηση, δεν είναι ούτε παράνομο ούτε και ανήθικο να τις στελεχώσει με άτομα της εμπιστοσύνης του ή που τους χρωστάει χάρη, δεν νομίζω ότι κανείς μας στην θέση του θα έκανε το αντίθετο, μην τρελαθούμε
 

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.204
Like
2
Πόντοι
16
Aκόμη μερικές ΜΗ φωτοσοπιες.

http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/resources/images/preview/1978/korinthos2__article.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/resources/images/news/korinthos.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/resources/images/news/korinthos-vasiki.jpg[/img[/URL]]
 

Επισκέπτης
όμως αν υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις όπου δεν απαιτείται προκήρυξη αλλά απευθείας ανάθεση, όπως φαίνεται από την ανάρτηση, δεν είναι ούτε παράνομο ούτε και ανήθικο να τις στελεχώσει με άτομα της εμπιστοσύνης του ή που τους χρωστάει χάρη, δεν νομίζω ότι κανείς μας στην θέση του θα έκανε το αντίθετο, μην τρελαθούμε
Μαχαιρωματα,τραμπουκισμοι,απειλες για ανελεητηλικια και ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΜΟΣ...Ενταξει,αφου μπηκε το κομμα στη βουλη ας βολεψει τα"δικα του παιδια"...

Δυνατα κι αντισυστημικα λεμε...
 

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.204
Like
2
Πόντοι
16
Για το ΦΕΚ δεν επεσε ακομη γραμμη?

Εσυ με ΦΕΚ να ασχολείσαι και θα πας μπροστά τέκνο μου. Μας έπεισες ότι είναι συστημική η Χ.Α με ένα ΦΕΚ. Συστημική θα γίνει όταν αρχίσουν να την στηρίζουν τα κανάλια της διαπλοκής και
οι πρεσβείες. Αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Προς το παρόν, συστημικοί είναι οι φονιάδες πρόσφατου τύπου. Με τον Σύριζα για την Ανατροπή!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom