Kynhgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
έθνος ανάδελφον... κουράγιο υπάρχουν και οι ελ........
Δεν ξέρω για ελ αλλά ξέρω ότι ο Έλληνας θα σηκώσει κεφάλι σύντομα και θα τους γαμήσει το χριστό και την παναγία όλους μαζί.
έθνος ανάδελφον... κουράγιο υπάρχουν και οι ελ........
Πολύ στημενη φωτογραφια για να ειναι αληθινή
πάπας λαδάκης ο Α'
Είδες όμως... Για ψάξτο καλύτερα λές να είναι photoshop?
Το αυτοκινητο της Λιανας Κανελλη ειναι
πιο φτωχικό ,νομίζεις ?
Δεν ξέρω για ελ αλλά ξέρω ότι ο Έλληνας θα σηκώσει κεφάλι σύντομα και θα τους γαμήσει το χριστό και την παναγία όλους μαζί.
Σε αφησαν σημερα απο το ψυχιατρείο Πορνοπαπιουλα ?
Πηρες τα φαρμακακια σου ?
Πηγαινε τωρα νανακια ,αγκαλια με πανινο Πακη !
ποιος είναι ο έλληνας και ποιους ακριβώς θα γαμήσει?
και πως το ξέρεις?
Θα δείς μετά τα νέα μέτρα.. ΑΟΖ δεν αποκτήσαμε λαθρομετανάστες δεν έφυγαν. Ο κόσμος πεινάει και φοβάται. Και η κυβέρνηση παίζει με την ανοχή του.
Εσύ που ποντάρεις? Να σκύψει ο κόσμος το κεφάλι και να πεί γαμήστε με? αχαχαχαχαχαχαχαχα
Η Λιανα Κανελλη ...ΚΚΕ !
Γι' αυτό από 8% πηρε 4,5 % !
Και μετα λιγα χρόνια ,εκτος βουλής !
Δεν προκειται ν' απολογηθω σε κανεναν φασιστα, που μ' αποκαλει "ψευτοεπαναστατη του καναπε"..
Οσοι εχουν κατεβει εστω κ μια φορα σε συγκεντρωση ή διαδηλωση, ξερει οτι η αριστερα ειναι παντα μπροστα στους αγωνες κ διπλα στο λαο που αγωνιζεται, οταν οι φασιστες ειναι απ' τη μερια των ΜΑΤ κ του παρακρατους...
Απαντηστε ομως σε μια πολυ καιρια ερωτηση, ολοι οσοι ειστε οπαδοι της Χρυσης Αυγης..
Ο Ηλιας Ηλιαδης ειναι ελληνας..; Κι αν ναι, σε τι διαφερει απ' τους υπολοιπους μεταναστες που ζουν εδω κ χρονια στη χωρα μας, κ θελουν ν' αποκτησουν την ελληνικη ιθαγενεια..;
Καθεσαι και επιχειρηματολογεις
με την τρελλο-λουγκρα την παπιούλα ?
Δεν προκειται ν' απολογηθω σε κανεναν φασιστα, που μ' αποκαλει "ψευτοεπαναστατη του καναπε"..
Οσοι εχουν κατεβει εστω κ μια φορα σε συγκεντρωση ή διαδηλωση, ξερει οτι η αριστερα ειναι παντα μπροστα στους αγωνες κ διπλα στο λαο που αγωνιζεται, οταν οι φασιστες ειναι απ' τη μερια των ΜΑΤ κ του παρακρατους...
Απαντηστε ομως σε μια πολυ καιρια ερωτηση, ολοι οσοι ειστε οπαδοι της Χρυσης Αυγης..
Ο Ηλιας Ηλιαδης ειναι ελληνας..; Κι αν ναι, σε τι διαφερει απ' τους υπολοιπους μεταναστες που ζουν εδω κ χρονια στη χωρα μας, κ θελουν ν' αποκτησουν την ελληνικη ιθαγενεια..;
Τι να πω αυτα τα αποφασιζει ο Ελληνικός λαός
Ειδες και το ΛΑΟΣ ποιος το περίμενε πέρσι τετοια μέρα, οτι θα ηταν εκτος βουλής
Αγνωστε αι βουλε του λαού
Απαντηση δε βλεπω να παιρνω παντως..
Ο Ηλίας Ηλιάδης, που πριν λεγοταν Τζαρτζίλ Ζβιανταουρί, ειναι ελληνας ή ου...;
Κι αν ναι, γιατι λετε οτι "ελληνας γεννιεσαι, δε γινεσαι"..!