Επισκέπτης
οργανώνει μια καταδρομική με τα συντρόφια από την Κόρινθο
Μην τα λες έτσι απότομα και μου φύγουνε τα τσίσα ρε..
οργανώνει μια καταδρομική με τα συντρόφια από την Κόρινθο
Που είναι ο κολασούλης ρε μόρτες??
γράψε τον πόνο σου εδώΜην τα λες έτσι απότομα και μου φύγουνε τα τσίσα ρε..
ποιο φασιστοπουστράκι είν' αυτό?
Ο χελίστας ρε.
Που περιμένω να μου στείλει την ΤΟ Κορίνθου να με δείρουνε
Ο Ναζισμός ήταν μία ενσάρκωση του Γερμανικού Εθνικοσοσιαλισμού.
Ο Εθνικοσοσιαλισμός, ακόμα και ο Γερμανικός, δεν πρέπει να ταυτίζεται, σε καμία περίπτωση, με τον Ναζισμό.
Η σχέση τους είναι αντίστοιχη με τη σχέση του Σταλινισμού με τον Κομμουνισμό.
Ο γνωστός Γάλλος Εθνικιστής Ζαν Μαρί Λεπέν είχε χαρακτηρίσει τον Ναζισμό ως μια "κακή" στιγμή του Εθνικοσοσιαλισμού.
τύπε,
επειδή η μαλακία (ακόμη και η δική σου) -πρέπει να- έχει όρια,
define διαφορά μεταξύ εθνικοσοσιαλισμού και ναζισμού...
Από αξιόπιστες πηγές αντιγράφεις, ρε Χαλβά.
Και αντιγράφεις αποσπασματικά (διάβασέ το όλο)...
Μας τάπωσες πάλι...
τελικά, χαλάνε με τη ζέστη αυτά...
Μην τα ρίχνουμε όλα στη ζέστη.
Χαλασμένα βγαίνουν απ'το μαιευτήριο..
ΑΛΛΟ ΝΑΖΙΣΜΟΣ κι ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ
σε τι διαφέρει ο ναζισμός από τον εθνικοσοσιαλισμό???
Έτσι. Αστοχία υλικού.
Ένας κόσμος χωρίς "μεταλλάξεις" θα ήταν θανάσιμα βαρετός...
Ή όχι;
Υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ Εθνικοσοσιαλισμού και Ναζισμού, τόσο στην ιδεολογική πλατφόρμα όσο και στην πολιτική έκφραση.
Θα δώσω ένα πολύ συνοπτικό περίγραμμα, καθότι έχουμε και δουλειές, ενώ εσύ, ως αργόσχολος, έχεις όλον τον χρόνο να μαλακίζεσαι εδώ μέσα...
Η βάση του Γερμανικού Εθνικοσοσιαλισμού είναι η ιδεολογία του Γερμανικού Εργατικού Κόμματος (DAP), πριν αυτό μετεξελιχθεί στο Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα (NSDAP), και φυσικά [size=20pt]ΠΡΙΝ[/size] εμφανιστεί ο Α. Χίτλερ.
Ο Εθνικοσοσιαλισμός ξεκίνησε από τη Γαλλία στα τέλη του 19ου αιώνα και είναι μια προσπάθεια ενσωμάτωσης, σε μια κοινή ιδεολογική βάση, σοσιαλιστικών και εθνικιστικών ιδεών.
Διακηρύσσει, μεταξύ άλλων, ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για το έθνος τους και θα πρέπει να ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ για την ευημερία και την πρόοδό του, ενώ έχει και πολλά σοσιαλιστικά χαρακτηριστικά.
ΔΕΝ διακηρύσσει, ΟΥΤΕ προβάλλει ως αναγκαιότητα, την ΕΠΙΒΟΛΗ ή την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ/τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ κ.λπ. ΚΑΝΕΝΟΣ.
Ο Χίτλερ δημιούργησε ένα πολιτικό παράγωγο του Γερμανικού Εθνικοσοσιαλισμού, τον Ναζισμό, που βασίζεται στην Ιεραρχία των Φυλών, όπου στην κορυφή της πυραμίδας βρίσκονται οι Άριοι και στη βάση της είναι οι Εβραίοι και οι Σλάβοι.
Παρότι αρχικά ο Ναζισμός είχε έντονο σοσιαλιστικό προσανατολισμό, αυτός "εξουδετερώθηκε" με την εκκαθάριση που έγινε τη "Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών". Επομένως, ο Ναζισμός ΔΕΝ εκφράστηκε με σοσιαλιστικά χαρακτηριστικά.
Βαρετός θα ήταν. Αλλά όπως βλέπετε ευγονική και εθνοκάθαρση δεν φέρνουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα.
πηγούλα???
Είσαι μέγιστο νούμερο.
Καραγκιόζης με Δίπλωμα.
Εγώ δεν βλέπω τπτ...
Εσείς που τα βλέπετε όλα από ψηλά, έχετε και το αλάθητο να υποθέσω, πείτε μας ποια θα ήταν τα "επιθυμητά" αποτελέσματα.
πηγούλα???