Heinz W Guderian
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ντάξει ρε πατριώτη!Το απολυτο δεκσο αποβρασμα σε μορφη φυλλαδας...εγγυημενος εμετος.
κάποιοι ξερνάνε με ριζοσπάστη, Αυγή και ιντυ!
πώς θα γίνει δηλ?
ντάξει ρε πατριώτη!Το απολυτο δεκσο αποβρασμα σε μορφη φυλλαδας...εγγυημενος εμετος.
ΙΜΟ στην κλιμακα εμετιλας η"Δημοκρατια"ειναι πολυ μπροστα,πολυ πιο πουστικη περιπτωση...
το ότι είστε όλοι μπάσταρδα εγγόνια των γερμανών είναι γνωστό, το ότι έχετε μυαλό αμοιβάδος μάλλον προσβάλλει τις αμοιβάδες, να μείνουμε στα πατημένα σκατά που έχετε για μυαλό λοιπόν.
Ευχή κ κατάρα μην πέσετε ποτέ σε γκόμενα που την βρίσκει κ τα πιστεύει αυτά.γιατί ρε, δε σε φτιάχνουν οι προφητείες του πατροπαϊσιου?
Τρελη καλτιλα,αλλα δεν...εχει παντως Χιδιρογλου στην τελευταια σελιδα,εγγυημενη λιγδοινη ποιοτητας...γιατί ρε, δε σε φτιάχνουν οι προφητείες του πατροπαϊσιου?
ΙΜΟ στην κλιμακα εμετιλας η"Δημοκρατια"ειναι πολυ μπροστα,πολυ πιο πουστικη περιπτωση...
Τρελη καλτιλα,αλλα δεν...εχει παντως Χιδιρογλου στην τελευταια σελιδα,εγγυημενη λιγδοινη ποιοτητας...
Πείτε μου ότι έχετε διαβάσει έστω μία φορά την Δημοκρατία...όπως ο γερο τράμυ ξεσκονίζει το indymedia.Χαλλλλλλλλλλλλλλλλαρά..
Ε όχι δα.Πείτε μου ότι έχετε διαβάσει έστω μία φορά την Δημοκρατία
Αυτα ειναι καλτ εντυπα...Αλλο πραμα η λιγδα,μην μπερδευεσαι...Είναι και ο Ελεύθερος Κόσμος. Πώς σας ξέφυγε;
Δε μιλάμε για ΣΤΟΧΟ, ε; Αν και έχει ξεφτίσει μετά το θάνατο του Καψάλη...
Κοιτα,το τοπ ειναι η"Δημοκρατια"ΙΜΟ...ακολουθει"Εστια"(παλια την ειχα νο1),"Καθημερινη","Ελευθερος Τυπος"και τα υπολοιπα σε τυχαια σειρα...Τωρα,κατι"Στοχοι","ΕΩ"κλπ.,εχουν την πλακα τους,ενιοτε και κατι πολυ περιποιημενα λιγδικα,αλλα χανουν στο αμπαλαζ που λεμε...με νιωθεις?Πείτε μου ότι έχετε διαβάσει έστω μία φορά την Δημοκρατία...όπως ο γερο τράμυ ξεσκονίζει το indymedia.
Αχαχαχαχαχαχαχα,πρεζακι!Ε όχι δα.
Μόνο μία φορά??
Ε όχι δα.
Μόνο μία φορά??
Μετά την χρησιμοποιείτε όπως την ελληνική σημαία για ιδίαν χρήση;;;Αχαχαχαχαχαχαχα,πρεζακι!
Αν εισουν στην τουρκια θα τολμουσες να βαλεις μια τετοια φωτογραφια στο διαδυκτιο?Μετά την χρησιμοποιείτε όπως την ελληνική σημαία για ιδίαν χρήση;;;
σαν την Αυγή και το ρίζο ένα πράμα!Αυτα ειναι καλτ εντυπα...Αλλο πραμα η λιγδα,μην μπερδευεσαι...Κοιτα,το τοπ ειναι η"Δημοκρατια"ΙΜΟ...ακολουθει"Εστια"(παλια την ειχα νο1),"Καθημερινη","Ελευθερος Τυπος"και τα υπολοιπα σε τυχαια σειρα...Τωρα,κατι"Στοχοι","ΕΩ"κλπ.,εχουν την πλακα τους,ενιοτε και κατι πολυ περιποιημενα λιγδικα,αλλα χανουν στο αμπαλαζ που λεμε...με νιωθεις?
Γενικα,η λιγδα προυποθετει πουστια στο γενικο πακετο,οσο πιο πουστικα τοσο πιο λιγδικα.
σαν διδυμος αδερφος του "καιαδα" σας μου μοιαζει ο ενας, η ολοι οι καραφλοξουρισμενοι μου φαινονται το ιδιο σε ολη την ευρωπη ακροδεξιους και ακροαριστερους τους εχουν "μαντρωσει¨εδω και δεκαετιες και δεν κουνιουντε εμεις εν ετη 2012 τους μεν τους βαλαμε και στη βουλη δεν σας αρεσε το λαος? η δεν καταλαβατε τι ειναι η χρυση αυγη? το αντιστοιχο θα ηταν να βαζαμε στη βουλη τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ το πιο δεξια που μπορει να παει καποιος νορμαλ ελληνας ειναι το ΛΑΟΣ και το πιο αριστερα ειναι το ΣΥΡΙΖΑ αυτα τα κομματα ειναι νομιμοτατα χρυση αυγη (νεοναζι) και ανταρσυα (αναρχικοι) ειναι τα ακρα και ειναι επικυνδυνα στις τελευταιες εκλογες ψηφισα συριζα (το μαιο ειχα ψηφισει τη δραση του μανου) ο κυριοτερος λογος που το εκανα ειναι οτι ενω στα οικονομικα δεν εχω καμια σχεση με το συριζα (κεντρωος φιλελευθερος) η δικια σας καφριλα με τα εγερθητι και τις σφαλιαρες και τα μαχαιρωματα και το κωλορατσισμο σας, μου την εδωσε στο κρανιο αντοιστιχα αν στη θεση σας να μπει στη βουλη ενισχυμενος ηταν ο ανταρσυα, μπορει να ψηφιζα και το λαος (αν ηταν υποψηφιο κομμα εξουσιας στη θεση του συριζα) ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΑ ΑΚΡΑ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ) ειναι επικινδυνα και θα τα στηλιτευω και καθε τροπο
Αν εισουν στην τουρκια θα τολμουσες να βαλεις μια τετοια φωτογραφια στο διαδυκτιο?
Οχι βεβαια γιατι θα βρισκοσουν σε καποιο κελι να ανακρινεσαι για τους λογους που το εκανες αυτο.
Ουτε στην Αμερικη βεβαια. Μπορει να σε επισκεπτονταν τιποτε κυριοι της CIA.
Αλλα στην δημοκρατικη Ελλαδα μπορεις να προσβαλεις ανετα την σημαια του εθνους στο οποιο ζεις και θρεφεσαι.
Ελα, λιγο ντροπη...
Αισχος.
Αν εισουν στην τουρκια θα τολμουσες να βαλεις μια τετοια φωτογραφια στο διαδυκτιο?
Οχι βεβαια γιατι θα βρισκοσουν σε καποιο κελι να ανακρινεσαι για τους λογους που το εκανες αυτο.
Ουτε στην Αμερικη βεβαια. Μπορει να σε επισκεπτονταν τιποτε κυριοι της CIA.
Αλλα στην δημοκρατικη Ελλαδα μπορεις να προσβαλεις ανετα την σημαια του εθνους στο οποιο ζεις και θρεφεσαι.
Ελα, λιγο ντροπη...
Αισχος.