Temaxistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το 10% δε μεταφράζεται σε ένα 4% στις βουλευτικές;;;
7%+4%=11% η Χρυσή Αυγή,από δεξιά έχει κ άλλο να πάρει.
Πήγαινε, ρε, να διαβάσεις, και άσε τις προσθέσεις.
Το 10% δε μεταφράζεται σε ένα 4% στις βουλευτικές;;;
7%+4%=11% η Χρυσή Αυγή,από δεξιά έχει κ άλλο να πάρει.
και ειναι ο μονος που συναγωνιζεται σε λαικισμο, δημαγωγια, ασχετοσυνη και γραφικοτητα τον συριζα.Είναι κ ο Καμμένος στο παιχνίδι...λιγότερα παραμάγαζα έχετε στην δεξιά αλλά πιο κεντρικά.
Mέχρι τις 20-30 ξεκούραση...κουράστηκα πολύ στην εξεταστική του Ιούνη...Πήγαινε, ρε, να διαβάσεις, και άσε τις προσθέσεις.
Να συμφωνήσω,ο Σύριζα πήρε 26%.ειναι ο μονος που συναγωνιεται σε λαικισμο ασχετοσυνη και γραφικοτητα τον συριζα.
τωρα αυτο για καλο το ειπες?Να συμφωνήσω,ο Σύριζα πήρε 26%.
Αν έγραφες με αυτό το πνεύμα για την παγκοσμιοποίηση φερ' ειπείν, οι κατ' επάγγελμα αριστεροί θα σε κατηγορούσαν για συνωμοσιολογία.
Αυτό που δεν θέλετε να καταλάβετε όλοι οι χρυσαυγίτες, είναι το γεγονός πως το ζήτημα των μεταναστών/ λαθρομεταναστών έχει ήδη δημιουργήσει, εδώ και πολλά χρόνια, ένα ιδιότυπο πολιτικό-οικονομικό status quo στην Ελλάδα.Οι λαθρομετανάστες αποτελούν πλέον ΜΕΙΖΟΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ για το ΕΘΝΟΣ.
Ειδικά οι ΜΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΙΜΟΙ μουσουλμάνοι οι οποίοι ΔΕΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ στις κοινωνίες στις οποίες μεταναστεύουν.
Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι και οι 2ης ακόμα και οι 3ης γενιάς μουσουλμάνοι είναι ξένα σώματα.
Πάρα πολλά τα παραδείγματα, χαρακτηριστικότερο όλων η περίπτωση του γνωστού Μοχάμεντ Άτα, ο οποίος, αν και δυτικοτραφής, ήταν από τους επικεφαλής τρομοκράτες της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους (9/11).
Ο αριθμός των (λαθρο)μεταναστών στην Ελλάδα πρέπει να μειωθεί στο 1/3 με 1/4 του σημερινού αριθμού, και οπωσδήποτε κάτω από τις 500 χιλ. Παράλληλα θα μειωθεί δραστικά η εγκληματικότητα και η ανεργία.
Μογγολα σαν εσενα
Παρε τον οποιοδηποτε μιχαλολιακο,μιχαλογιωργο μου ειναι αδιαφοροι εγω ,και με μενα μιλας τωρα<γραφω για την λευκη φυλη.
ΛΕΥΚΗ
ΚΙΤΡΙΝΗ
ΚΟΚΚΙΝΗ (ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ)
ΑΡΑΠΗΔΕΣ+ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
και σε σενα το λεω φιλε μου που αναπολεις τα ες ες! (ESESI) προσεχε τον ηλιο τωρα με το καυσωνα γιατι αμα μαυρησεις μπορει τα αδερφια σου καραφλοξυρισμενα να σε μαχαιρωσουν κατα λαθος αφιερωμενο για σενα απ τη δραση των ες εςΠαρε τον οποιοδηποτε μιχαλολιακο,μιχαλογιωργο μου ειναι αδιαφοροι εγω ,και με μενα μιλας τωρα<γραφω για την λευκη φυλη.
ΛΕΥΚΗ
ΚΙΤΡΙΝΗ
ΚΟΚΚΙΝΗ (ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ)
ΑΡΑΠΗΔΕΣ+ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
Mια άτελειωτη σκεψη μου έμεινε πνιγμένη σε μερικά ποτήρια άλκοολ,καλημερα φασιστακια-ρατσιστακια να βαζετε πολυ αντηλιακο αυτες τις μερες, με το καυσωνα γιατι θα μου "αρπαξετε" απ τον ηλιο και θα μοιαζετε με "πακια" Ω τι ντροπη για την "ανωτερη λευκη" φυλη σας
Μην υπερεκτιμας την απηχηση του Ψωμιαδη στον κοσμο της ΝΔ.
Περιφερειαρχης βγηκε με το στανιο και στην αρχηγικη εκλογη με το ζορι πηρε ενα 10%.
να γυρισουν ολοι οι ελληνες μεταναστες στην ελλαδα και να φυγουν ολοι οι ξενοιΡε καλά λένε, κακά λένε, μια φορά το λένε.
Η εν Ελλάδι αδερφή παράταξη ρωτάω τι γνώμη έχει..
τις θεωριες σας τις καταριψαμε ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ολοι ξερουν πλεον οτι ειστε ΝΕΟΝΑΖΙ, ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ, ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ απευθηνομαι στα νεα παιδια που απο "μοδα" ακολουθησαν τη χρυση αυγη χωρις να ξερουν με ποιους μπλεκουν φυγετε μακρια απ αυτους τους φασιστες και τους ρατσιστες! ψηφιστε οτι θελετε απο νδ-λαος-ανεξ.ελληνες-συριζα αλλα οχι τους φασιστες μακρια και απο τα αλλα ακρα τα αριστερα (ανταρσυα-αντιφα εννοειτε ) η ελλαδα θα ανακαμψει δημοκρατικα!
ωραια ιδεα μου εδωσες φιλε εκλεισα να βρεθω το βραδακι με μια πρωην που με βρηκε απ το φεισμπουκ, της αρεσανε οι δυνατες σφαλιαρες στο κωλο και το βρισιδι, παω να τυπωσω μια μπλουζα με "χρυση αυγη" στη πλατη, θα τη βαλω να την φορεσει και θα την βαλω στα τεσσερα ω ρε τι εχει να γινει φευγω παω για ψωνια, και να τυπωσω τη μπλουζα, το βραδακι θα σας "γαμησω" (μεσω της γκομενας) κανονικα αχαχαχαααααχαχαχαχαχαχπηγαινε απο τα γραφεια να παρεις 20 ευρω να πας να γαμησεις, εχω μιλησει για σενα θα αντιμετωπιστεις με κατανοηση..
βγαινω σημερα απ το γραφειο να παρω ενα σαντουιτς και πετυχαινω ενα γνωστο 60αρη που σας ψηφισε και τις 2 φορες γιατι τον ειχαν ληστεψει μια φορα (και σεις θα τον σωζατε ) και γιατι θα μπαινατε στη βουλη και θα τους πλακωνατε ολους τους αλλους στις μαπες
ωραια ιδεα μου εδωσες φιλε εκλεισα να βρεθω το βραδακι με μια πρωην που με βρηκε απ το φεισμπουκ, της αρεσανε οι δυνατες σφαλιαρες στο κωλο και το βρισιδι, παω να τυπωσω μια μπλουζα με "χρυση αυγη" στη πλατη, θα τη βαλω να την φορεσει και θα την βαλω στα τεσσερα ω ρε τι εχει να γινει φευγω παω για ψωνια, και να τυπωσω τη μπλουζα, το βραδακι θα σας "γαμησω" (μεσω της γκομενας) κανονικα αχαχαχαααααχαχαχαχαχαχ
κιτρινιαρα η πρωην τυπε?ωραια ιδεα μου εδωσες φιλε εκλεισα να βρεθω το βραδακι με μια πρωην που με βρηκε απ το φεισμπουκ, της αρεσανε οι δυνατες σφαλιαρες στο κωλο και το βρισιδι, παω να τυπωσω μια μπλουζα με "χρυση αυγη" στη πλατη, θα τη βαλω να την φορεσει και θα την βαλω στα τεσσερα ω ρε τι εχει να γινει φευγω παω για ψωνια, και να τυπωσω τη μπλουζα, το βραδακι θα σας "γαμησω" (μεσω της γκομενας) κανονικα αχαχαχαααααχαχαχαχαχαχ