alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μην λες μεγαλη κουβεντα...ψήφος και πατάτα, α ρε λαϊκισμός σ' όλο το μεγαλείο... που να ψόφαγα της πείνας, δεν θα άπλωνα χέρι σ' αυτούς
Μην λες μεγαλη κουβεντα...ψήφος και πατάτα, α ρε λαϊκισμός σ' όλο το μεγαλείο... που να ψόφαγα της πείνας, δεν θα άπλωνα χέρι σ' αυτούς
εχω βυσματυπε αν πας φανταρος τωρα (ας κλαινε οι γκομενες) και δεν εχεις βυσμα μια χαρα ειναι στρατονομια.πηγα και περασα ζαχαρη.ασε τους αλλους να βαρανε προσοχες παντου.
Ούτε εγώ θα τους ψήφιζα για πατάτες...για καμιά δουλίτσα αν μου βρούνε παίζει...Μην λες μεγαλη κουβεντα...
Ο lion7 εκεί πήγε,ρώτα να σου πει.εχω βυσμα
θελει να με στειλει διαβιβασεις
ειναι καλα μου πε
εχω βυσμα
θελει να με στειλει διαβιβασεις
ειναι καλα μου πε
ψήφος και πατάτα, α ρε λαϊκισμός σ' όλο το μεγαλείο...
ναι, εκεί που μας καταντούν σιγά σιγά τα καθίκια δεν ξέρεις που μπορεί να ξεπέσουμε γιατί ξεπεσμός είναι, προσωπικά θα έψαχνα στα σκουπίδια όχι να ζητήσω από τα ``σκουπίδια``Μην λες μεγαλη κουβεντα...
για ασσυροαμα μπορει να σπρωξει και μετα........ειδικοτητα δε λεει τπτ.διαβιβασεις μπορει και να πας αρχες αλλαχ και να βαρας σκοπιες ολη μερα.
ψήφος και πατάτα, α ρε λαϊκισμός σ' όλο το μεγαλείο... που να ψόφαγα της πείνας, δεν θα άπλωνα χέρι σ' αυτούς
ναι, και γι αυτό είμαι διορισμένος...Προφανώς, εσύ προτιμάς το "ψήφος και διορισμός στο Δημόσιο".
Γι' αυτό ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ.
για ασσυρο
ειναι καλη μοναδα μεχρι τωρα τους πηγαινε 1-4 και δεν ηταν και καθολου προβλεπε
τωρα βεβαια δεν ξερω πως θα ναι οταν θα μπω...
εγω το 12μηνο θελω να γλυτωσω
προπαγάνδα είναι αυτό που κάνουν αυτοί...Και να ψοφαγες της πεινας δε θα σου δινανε ρε. Ρε φιλε γιατι τοσο μισος και τοση προπαγανδα? Σου κανανε τιποτα οι ανθρωποι? Ισα ισα δινουν μια μπουκια φαι στον λαουτζικο, που στο κατω κατω αυτο θα επρεπε να το κανει καποιο κομμα της αριστερας..
ναι, και γι αυτό είμαι διορισμένος...
εσείς τι τάζετε τις μαλακισμένες που μοιράζουν πατάτες με μαυρο μπλουζάκι; πούτσα;
Και να ψοφαγες της πεινας δε θα σου δινανε ρε. Ρε φιλε γιατι τοσο μισος και τοση προπαγανδα? Σου κανανε τιποτα οι ανθρωποι? Ισα ισα δινουν μια μπουκια φαι στον λαουτζικο, που στο κατω κατω αυτο θα επρεπε να το κανει καποιο κομμα της αριστερας..
Ασε μην απαντησεις.. Ειμαι αμορφωτος, βλακας, φασιστας, χουντικος και οπαδος του Χιτλερ. Μονο τετοια ξερετε να λετε. Δεν μπορειτε να συζητησετε σαν ανθρωποι.
Αυτά τα κάνουν οι αριστεροί.
Στη Χ.Α. όσες έρχονται, έρχονται για καθαρά ιδεολογικούς λόγους.
ναι αυτές οι αγάμητες εχουν ιδεολογία, την εθνικοσοσιαλιστική...Αυτά τα κάνουν οι αριστεροί.
Στη Χ.Α. όσες έρχονται, έρχονται για καθαρά ιδεολογικούς λόγους.
προπαγάνδα είναι αυτό που κάνουν αυτοί...
καλα μην ορκιζεσαι.....οταν λες εξω οι ξενοι και να αρχισει η πρωτογενης παραγωγη ετσι απο περιεργεια ρωτα ενα τη δουλεια θελει να κανει
Και να ψοφαγες της πεινας δε θα σου δινανε ρε. Ρε φιλε γιατι τοσο μισος και τοση προπαγανδα? Σου κανανε τιποτα οι ανθρωποι? Ισα ισα δινουν μια μπουκια φαι στον λαουτζικο, που στο κατω κατω αυτο θα επρεπε να το κανει καποιο κομμα της αριστερας..
Ασε μην απαντησεις.. Ειμαι αμορφωτος, βλακας, φασιστας, χουντικος και οπαδος του Χιτλερ. Μονο τετοια ξερετε να λετε. Δεν μπορειτε να συζητησετε σαν ανθρωποι.
καλα κανουν αλλα και αυτο προπαγανδα ειναι......αντι για αφισες δινουν πχ πατατες.
εξυπνο παντως οπως και διαφορες αλλες κοινωνικες εκδηλωσεις.