Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Du weisst nicth αλλα μονο πακια κυνηγατε...ιχ βάις νιχτ!
Τα αλμπανια και τα Γεωργιανα στο απυροβλητο...???
Du weisst nicth αλλα μονο πακια κυνηγατε...ιχ βάις νιχτ!
καταρχήν καθαρίζει η χώρα απ τα εγκληματικά στοιχεία!Du weisst nicth αλλα μονο πακια κυνηγατε...
Σωστα τα μεγαλυτερα εγκληματικα στοιχεια ειναι τα πακια που καθαριζουν τα παρ-μπριζ στα φαναρια,οχι οι αλβανοΡουμανοΓεωργιανοι που μπουκαρουν στα σπιτια με ροπαλα μαχααιρια και καλασνικοφ...καταρχήν καθαρίζει η χώρα απ τα εγκληματικά στοιχεία!
σιγά σιγά!
άντε βοηθάτε, αν θέλετε να το παίζετε αντισυστημικοί! ;)
καλά τώρα σοβαρά μιλάς?Σωστα τα μεγαλυτερα εγκληματικα στοιχεια ειναι τα πακια που καθαριζουν τα παρ-μπριζ στα φαναρια,οχι οι αλβανοΡουμανοΓεωργιανοι που μπουκαρουν στα σπιτια με ροπαλα μαχααιρια και καλασνικοφ...
Οι μαυροι νταβατζηδες προφανως και δεν ειναι πακια,Σομαλοι ή Νιγηριανοι ειναι συνηθως,αλλα εκει δεν πλησιαζουμε γιατι παιζουν ματσετες...καλά τώρα σοβαρά μιλάς?
τους μαύρους νταβαντζήδες των μαύρων πουτάνων δεν τους έχεις ακούσει?
τον φουκαρά που τον μαχαίρωσαν οι αράπηδες όταν πήγε να πάρει απ το αυτοκίνητο την κάμερα για τη γυναίκα του που γεννούσε δεν έχεις ακούσει?
και στην τελική το θέμα σου είναι τι εθνικότητας είναι ο εγκληματίας?
Πάκης,αλβανός,γεωργιανός το ίδιο μου κάνει!
Είναι παράνομος, εγκληματίας και επικίνδυνος!
διαφωνείς?
τι δεν είδες ρε μαλέα?Οι μαυροι νταβατζηδες προφανως και δεν ειναι πακια,Σομαλοι ή Νιγηριανοι ειναι συνηθως,αλλα εκει δεν πλησιαζουμε γιατι παιζουν ματσετες...
Ουτε πεσιματα σε Αλβανους ή Γεωργιανους ειδα,εκει παζουν καλασνικοφ...
Αλλα λογια ν'αγαπιομαστε...τι δεν είδες ρε μαλέα?
στη χώρα αυτή ότι θέλει βλέπει ο καθένας!
πάντως σοβαρά και χωρίς να θέλω να σε φοβίσω....όταν τελειώσουν όλοι αυτοί έρχεται η σειρά σας!
οι εποχές είναι πολύ άγριες!
φυλάξου....
αν και δεν έκανες ερώτηση (γιατί στην ελληνική η ερώτηση συνοδεύεται με ερωτηματικό ) σου απάντησα ήδη!Αλλα λογια ν'αγαπιομαστε...
Στην ερωτηση που σου εκανα μοκο...
Ποιοι ειμαστε "εμεις" για να καταλαβω δηλαδη...
δηλ αν "έβλεπες" (γιατί απλά δεν τα βλέπεις) θα ερχόσουν μαζί μας?Ουτε πεσιματα σε Αλβανους ή Γεωργιανους ειδα,εκει παζουν καλασνικοφ...
Το να μου λες οτι δεν σε απασχολει αν ειναι Αλβανος,Γεωργιανος,ή Πακιστανος σου κανει το ιδιο δεν μου λεει κατι...αν και δεν έκανες ερώτηση (γιατί στην ελληνική η ερώτηση συνοδεύεται με ερωτηματικό ) σου απάντησα ήδη!
στο "εμείς" τι να σου απαντήσω?
δες σε ποιο θρεντ είσαι...
Δεν ειμαι φασιστας/ναζι...οποτε ΔΕΝ!!!δηλ αν "έβλεπες" (γιατί απλά δεν τα βλέπεις) θα ερχόσουν μαζί μας?
Υ.Γ. Άντε ρε Πετραν και σου εξασφάλισα και τον προπονητή σου στη μεταγραφή!
χαχαχαχαχαχαχα
οπότε αποδεικνύεις και συ ότι δεν είσαι αντικειμενικός!Δεν ειμαι φασιστας/ναζι...οποτε ΔΕΝ!!!
Η Λυση για μενα παικτη δεν ειναι να μαχαιρωνω αφγανοπακια οπου τα πετυχαινω...οπότε αποδεικνύεις και συ ότι δεν είσαι αντικειμενικός!
δεν σ ενδιαφέρει δηλ το πόσο σωστή είναι μια οργάνωση ή ένα κόμμα, απλά ελέγχεις το πού τοποθετείται πολιτικά και ψάχνεις να βρεις ψεγάδια!
Συνεπώς, άσε τα περί αλβανών και σομαλών!
το γιατί αυτούς και όχι τους άλλους είναι ωραίο παιχνίδι, αλλά ποιος θα παίξει τη μάνα δεν βλέπω...
πού τα είδες εσύ αυτά ρε μόρτη?Η Λυση για μενα παικτη δεν ειναι να μαχαιρωνω αφγανοπακια οπου τα πετυχαινω...
Το "παιχνιδι γιατι αυτους και οχι τους αλλους" σου το χτυπαω τοση ωρα για να σου δειξω οτι πατε και τα βαζετε μονο με τα πακια που ειναι σαν κακομοιρα και σας παιρνει,εκει που σφιγγουν τα γαλατα κανετε τις παπιες...
Να ενας Σομαλος νταβας...πού τα είδες εσύ αυτά ρε μόρτη?
τα ίδια μου έλεγε κι ένας φίλος!
χτυπάτε λέει τους κακόμοιρους!
Γιατί δεν πάτε εκεί που είναι οι μαφιόζοι?
Μα ρε μεγάλε, η ΧΑ στο κέντρο της Αθήνας δρα κυρίως!
εκεί που είναι οι σομαλοί νταβάδες, οι νιγηριανοί δολοφόνοι, οι κενυάτες μαφιόζοι κοκ
εκεί είναι η δράση της κι όποιον πάρει ο χάρος!
Τώρα, αν θες και συ όπως κι ο φίλος μου (παρεπιπτόντως άπλυτος κι αυτός, κι έτσι τον φωνάζω, τον σκίζω όμως στο πινγκ πονγκ) να σας απαλλάξουμε απ όλη τη σάρα και το κακό συναπάντημα, δώστε οδηγίες και ελάτε για βοήθεια!
έξω απ το χορό πολύ ωραίες οδηγίες δίνουν όλοι!
Γιατί χτυπάτε αυτούς κι όχι τους άλλους!
Όλους τους βαράμε και προσπαθούμε να προστατέψουμε τον έλληνα πολίτη απ τον κάθε εγκληματία!
Αλλά είμαστε λίγοι ακόμα...
κάνε υπομονή.
Εσείς εκεί στην χρυσαυγούλα μαζεύετε σπίτια σας άστεγους έλληνες;;;και κάτι άλλο ταύρε!
ο ανθρωπισμός δεν είναι στα λόγια μόνο, όπως κάνουν οι θωλοκουλτουριάρηδες οι αριστεροί!
αν αγαπάς τόσο πολύ τους μετανάστες γιατί δεν παίρνεις έναν σπίτι σου?
αν όλοι όσοι ψήφισαν σίριζα έπαιρναν από έναν, θα είχε λυθεί το πρόβλημα της εγκληματικότητας!
λόγια όμως και μόνο!
μόνο η ΧΑ έκανε πράξη τις υποσχέσεις και στηρίζει τους έλληνες που υποφέρουν!
ποιο άλλο πολιτικό κόμμα το έκανε ξανά αυτό????
Δωρεάν τρόφιμα σε Έλληνες απο την Χρυσή Αυγή
Ρε παικτη φυσικα και εχει παραγινει το κακο με τους λαθρομεταναστες,αλλα δεν φταινε αυτοι γι'αυτο,ουτε ειχαν σαν ονειρο να ερθουν στην Ελλαδα τον επιγειο παραδεισο...και κάτι άλλο ταύρε!
ο ανθρωπισμός δεν είναι στα λόγια μόνο, όπως κάνουν οι θωλοκουλτουριάρηδες οι αριστεροί!
αν αγαπάς τόσο πολύ τους μετανάστες γιατί δεν παίρνεις έναν σπίτι σου?
αν όλοι όσοι ψήφισαν σίριζα έπαιρναν από έναν, θα είχε λυθεί το πρόβλημα της εγκληματικότητας!
λόγια όμως και μόνο!
μόνο η ΧΑ έκανε πράξη τις υποσχέσεις και στηρίζει τους έλληνες που υποφέρουν!
ποιο άλλο πολιτικό κόμμα το έκανε ξανά αυτό????
Δωρεάν τρόφιμα σε Έλληνες απο την Χρυσή Αυγή