Επισκέπτης
Δεν ξερεις τιποτε για το 1916 λοιπον?ΕΣΕΝΑ 1936 μετα 20 χρονια??
Ρε τους ξεφτιλες τους σιστες...ουτε για τα ειδωλα τους δεν διαβαζουν.
Δεν ξερεις τιποτε για το 1916 λοιπον?ΕΣΕΝΑ 1936 μετα 20 χρονια??
Φρεσκοτατο για την εποχη της βιομηχανικης επαναστασης οτι πρεπει για την εποχη τωνΚομμουνιστικο μανιφεστο λεγεται,ειναι και μικροτερο απο το"αγων μου"δεν θα σε κουρασει.
αυτη ειναι μαλακισμενο η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ...και να την ειχα(μακρια απο μενα)ποτε δε θα στην επεβαλλα...οξω μισανθρωπε!
Ενω το Μακρονησι,τα τσουβαλια με τις γατες,και οι"συνηθεις τοποι εκτελεσεων"τι ειναι?
αυτη ειναι μαλακισμενο η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ...και να την ειχα(μακρια απο μενα)ποτε δε θα στην επεβαλλα...οξω μισανθρωπε!
Μακρονησι,509/47 κλπ.,κλπ....η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχει κανόνες οι οποίοι εξελίσσονται μέσα από την εφαρμογή τους με συναίνεση και συζήτηση ...
Πάλι ονειρώξεις,αχ αχ....Και εχουν ετοιμα κατι ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ μουρλια 5*
φουλ πανσιον.
Φρεσκοτατο για την εποχη της βιομηχανικης επαναστασης οτι πρεπει για την εποχη των
ρομποτ,μπραβο ρε πιασαν τοπο τα λεφτα του μπαμπα για σπουδες.
Πάλι ονειρώξεις,αχ αχ....![]()
![]()
![]()
Ο ΠΠ με το"καλο"το νικ ποσταρει,κατι αλλοι σα και λογου σου στηνουν κλωνους επι κλωνων...Καλύτερα έτσι, παρά κάτι κοκκινορόζ φλωροπουστράκια τύπου ΠΠ.
Μακρονησι,509/47 κλπ.,κλπ....
Αλλα ενταξει,ω γεγονε γεγονε,τωρα"παραδεχομαστε τα λαθη μας"και ολα πανε καλα,ας ασχοληθουμε με τους επομενους"περιορισμους της Δημοκρατιας"...για να μην αδικηθουνε τα χρυσαυγουλα καλε,κριμα ειναι...
Ο ΠΠ με το"καλο"το νικ ποσταρει,κατι αλλοι σα και λογου σου στηνουν κλωνους επι κλωνων...
Τοσο κοτοπουλα ειστε,ουτε πισω απο το πισι λεμε...
Γραψε και"της φαπας"και στειλε γραμμα στον Μανο...δηλαδή θεωρείς περιορισμό την απαγόρευση του γιαουρτώματος, της ροχάλας της εξύβρισης του ξυλοδαρμού???
Μπας και πειραματιζεται κανεις με"περιορισμους στην Δημοκρατια"?Λες?τι να κάνουμε ρε?? δεν έχουμε όλοι κολλητούς τους μοντεράτορες οι οποίοι μπανάρουν όσους δεν συμφωούν με τους κολλητούς τους...
Γραψε και"της φαπας"και στειλε γραμμα στον Μανο...
By any means necessary...απλη απαντηση,ειδικα οταν οι φαν των"περιορισμων στην Δημοκρατια"δεν λενε λεξη για τον φωτορεπορτερ που κοντεψε να μεινει φυτο...εγώ δεν έχω να στείλω γράμμα σε κανέναν.. εσύ συμφωνείς με τους περιορισμούς που ανέφερα ΝΑΙ ή ΟΧΙ???
απλή απάντηση θέλω και όχι αφορισμούς ή κωλοτούμπες...
By any means necessary...απλη απαντηση,ειδικα οταν οι φαν των"περιορισμων στην Δημοκρατια"δεν λενε λεξη για τον φωτορεπορτερ που κοντεψε να μεινει φυτο...
Μακρονησι,509/47 κλπ.,κλπ....
Αλλα ενταξει,ω γεγονε γεγονε,τωρα"παραδεχομαστε τα λαθη μας"και ολα πανε καλα,ας ασχοληθουμε με τους επομενους"περιορισμους της Δημοκρατιας"...για να μην αδικηθουνε τα χρυσαυγουλα καλε,κριμα ειναι...
τι είναι τούτο πάλι.. δεν είδα εφημερίδες δεν άκουσα τηλεόραση από χτές το απόγεμα... ????
εντιτ... μαλιστα μόλις τώρα το είδα