Νέα

Ερχονται πρόστιμα μέσω TAXIS για ανασφάλιστα και χωρίς ΚΤΕΟ Αυτοκίνητα&Μηχανές..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 463
  • Εμφανίσεις 14K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Δεν φταίει κανείς να πηγαίνει τσάμπα σαν το σκυλί στο αμπέλι, από ανασφάλιστα μπουρδέλα.

Αν υπήρχε κράτος, να μπορεί να σφραγίζει με μπάρες ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, στα γκαραζ των ιδιωτών , τότε ίσως να ήταν εντάξει. Αλλά ξέρουμε ότι αυτό δεν γίνεται. Οπότε καλά κάνουν και γαμάνε όσους δεν έχουν ασφάλεια.
Και μικρά είναι τα πρόστιμα.
Κανονικά θα έπρεπε να είναι 10πλασιο.
Να είναι 2500 ευρώ. Απλά να υπήρχε μία ενημέρωση για όσους πιθανόν το έχουν ξεχάσει στα αλήθεια, χωρίς δόλο.

Τώρα αν θέλει να ψαχτεί κανείς, υπάρχουν ευκαιρίες στις ασφάλειες.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ 12ΜΗΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 6ΜΗΝΗ.
Η επιβάρυνση για τη 12μηνη είναι +25% στην ... 6μηνη.

Αν ψάξετε σε αλυσίδα ιδιωτικού κτέο , έχουν πράκτορα που συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές και σου βρίσκουν την καλύτερη προσφορά.

Μου έχουν βγάλει ασφάλεια για 1800 κυβικά , με 190 ευρώ 12μηνη
(χωρίς εξτρά, κλοπή, οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων κτλ)
και για 2000 κυβικά με 250 12μηνη. Σε γνωστές ασφαλιστικές, όπως εθνική, aig κτλ .

Αν εχεις 2 αυτοκινητα και γουσταρεις 6 μηνες να κινείς το ένα και 6 μήνες το άλλο... Γιατι να σου επιβάλλουν να χεις και τα 2 ασφαλισμένα ολο το χρόνο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
γυρνώντας από το μπυράκι μου από τα εξάρχεια να και ένα ευχάριστο νέο
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ όσοι έχουν αυτοκίνητα η 2 με 3 μηχανές ας πληρώσουν επιτέλους
για όποιους δεν τα χρησιμοποιούν η τα χρησιμοποιούν 2 με 3 μήνες το χρόνο μπορούν να παραδώσουν πινακίδες
έτσι κι αλλιώς τα τέλη κυκλοφορίας πλέον πληρώνονται με το μήνα
π.χ αν παραδώσεις πινακίδες το δεκέμβριο έχεις χρόνο μέχρι τον επόμενο δεκέμβριο για να τις παραλάβεις χωρίς να ξαναπληρώσεις τέλη ταξινόμησης πάς τον αύγουστο και πέρνεις πινακίδες πληρώνεις μόνο για αυγουστο σεπτέμβριο οκτώμβριο νοέμβριο δεκέμβριο όπως επίσης και την αντίστοιχη ασφάλεια
Τωρα, να σε ρωτησω γιατι πρεπει να πληρωσει ασφαλιστηριο ενα ακινητο οχημα, υπαρχει νοημα ή θα χασω το χρονο μου?

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Αν καποιος εχει να μηχανακι στο χωριο του που παει καθε καλοκαιρι γιατι να πληρώνει 12μηνη ασφάλεια και οχι 3μηνη;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αν εχεις 2 αυτοκινητα και γουσταρεις 6 μηνες να κινείς το ένα και 6 μήνες το άλλο... Γιατι να σου επιβάλλουν να χεις και τα 2 ασφαλισμένα ολο το χρόνο;

Αν δεν το κινείς, καταθέτεις πινακίδες και δεν πληρώνεις ασφάλεια.
Ακίνητο με πινακίδες, δεν έχει νόημα.
Αν υπήρχε μηχανισμός που να εξασφάλιζε την ακινητοποίηση ... να γινόταν αυτό που λες.

Είναι μεγάλη τραγωδία ένας μαλάκας με ανασφάλιστο να χτυπήσει κάποιον
και να μην μπορούν να πληρωθούν έξοδα νοσηλείας, αποκατάστασης κτλ
επειδή το μπουρδέλο του μαλάκα ήταν ανασφάλιστο.
Η ασφάλεια όπως είπα πλέον , αν το ψάξει κανείς έξυπνα,
είναι τα μισά των τελών κυκλοφορίας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γιατι ετσι λεει ο πνευματικος καρκινος της αριστερας. Αν εχεις εσυ και δεν εχω εγω πρεπει να τιμωρηθεις. Γιατι ετσι. Γιατι πρεπει ολοι να ειμαστε το ιδιο, μάζα.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τωρα, να σε ρωτησω γιατι πρεπει να πληρωσει ασφαλιστηριο ενα ακινητο οχημα, υπαρχει νοημα ή θα χασω το χρονο μου?

Ρε Άλεξ ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ;;
Καταθέτεις πινακίδες και δεν πληρώνεις ούτε τέλη, ούτε ασφάλεια.
Όπως είπα , η ασφάλεια μπροστά στα τέλη, είναι μικρή δαπάνη.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Εγω δεν πιστευω οτι θα γινει κατι τετοιο.
Και αν γινει, θα πεσει στα δικαστηρια στην πρωτη προσφυγη.
Εφοσον το οχημα δεν κινειται, ουδεμια υποχρεωση εχω να το ασφαλισω.
Ας αλλαξουν τον νομο κι ας πουν οτι ειναι παρανομο να εχεις αυτοκινητο ανασφαλιστο.
Γιατι για την ωρα το παρανομο ειναι να το ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ανασφαλιστο.
Επιτελους αρκετα πλεον με τις νομοθεσιες-μαλακίες. Τα τελευταια χρονια μπουχτισαμε πλεον. Επιτελους στις νομοπαρασκευαστικες επιτροπες υπαρχει ενας ανθρωπος που εστω να εχει περασει εξω απο τα δικαστηρια? Ελεος.

μα όταν έχεις παραδώσει πινακίδες και το έχεις ακινητοποιημένο δεν είσαι υποχρεωμένος να το περάσεις και κτεο απλά μόλις ξαναπάρεις πινακίδες έχεις 5 εργάσιμες από την ημ παραλαβής των πινακίδων να το περάσεις κτεο χωρίς πρόστιμο
π.χ είναι να περάσεις κτεο φεβρουαριο του 2017 εσύ όμως από το δεκέμβριο του 2016 έχεις παραδώσει πινακίδες και τις ξαναπαίρνεις αύγουστο του 2017 μόλις παραλάβεις πινακίδες και αφού προηγουμένως το έχεις ασφαλίσει πας και το περνάς κτεο χωρίς πρόστιμο
φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα γίνεται και την ασφάλεια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Με εχετε πρηξει με τις πινακιδες. Η καταθεση πινακιδων κατ' αρχην εχει παραβολο. Δεν θελω να το δωσω. Και δεν θελω να στηθω σε ουρά να παραδιδω πινακιδες ρε παιδια. Ρε καημος με τις πινακιδες.
Γιατι δεν συμφωνουμε ολοι στο αυτονοητο οτι το να ζητας ασφαλιστηριο απο οχημα που δεν αποδεικνύνεται ότι κινειται ανασφαλιστο ειναι παρανομο και ανοητο να τελειωνουμε?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

αν έχεις παραδώσει πινακίδες ποιος ο λόγος να το έχεις ασφαλισμένο? δεν φαντάζομαι ο νόμος να είναι παράλογος και να υποχρεώνει ασφάλεια σε αυτοκίνητα που έχουν παραδώσει πινακίδες
έτσι κι αλλιώς τώρα όταν παραδώσεις πινακίδες και δεν έχει λήξη η ασφάλεια η ασφαλιστική σου επιστρέφει χρήματα

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ασφάλεια πρέπει να έχει το όχημα από πριν βγει από το γκαράζ.
Τα ανασφάλιστα ας κατάσχονται .
Δεν μπορεί ο κάθε καριόλης να σκοτώνει και να μην πληρώνει.

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Με εχετε πρηξει με τις πινακιδες. Η καταθεση πινακιδων κατ' αρχην εχει παραβολο. Δεν θελω να το δωσω. Και δεν θελω να στηθω σε ουρά να παραδιδω πινακιδες ρε παιδια. Ρε καημος με τις πινακιδες.
Γιατι δεν συμφωνουμε ολοι στο αυτονοητο οτι το να ζητας ασφαλιστηριο απο οχημα που δεν αποδεικνύνεται ότι κινειται ανασφαλιστο ειναι παρανομο και ανοητο να τελειωνουμε?

ουτε ομως και εσυ μπορεις να αποδειξεις οτι ειναι οντως ακινητο

(μην ξεχνας οτι ζεις στη χωρα που πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Με το ίδιο σκεπτικό αν δεν κινείται ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΛΗ;
Τα τέλη είναι τέλη κυκλοφορίας.

Από την άλλη όποιο δεν έχει πινακίδες και δεν πληρώνει τέλη
αν το βρίσκουν παρκαρισμένο στο δρόμο
να κατάσχεται ή να πηγαίνει για παλιοσίδερα.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

κατ αρχάς όταν παραδίδεις πινακίδες δεν πληρώνεις παράβολο
εγώ όταν τις παρέδωσα το 2013 δεν πλήρωσα κανένα παράβολο
απλά μπορείς να παραδώσεις πινακίδες για 12 μήνες μετά οι πινακίδες καταστρέφονται και ξαναπληρώνεις τέλη ταξινόμησης
επίσης γιατί να μην στηθείς στην ουρά?
αν δεν θες να πληρώσεις θα στηθείς στην ουρά
και για να ξαναπάρεις πινακίδες πρέπει πρώτα να ασφαλίσεις το όχημα και να προσκομίσεις ασφαλιστήριο στον έφορο για να ξαναπάρεις πινακίδες (αφού πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας φυσικά για το υπόλοιπο του έτους)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Με το ίδιο σκεπτικό αν δεν κινείται ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΛΗ;
Τα τέλη είναι τέλη κυκλοφορίας.

Από την άλλη όποιο δεν έχει πινακίδες και δεν πληρώνει τέλη
αν το βρίσκουν παρκαρισμένο στο δρόμο
να κατάσχεται ή να πηγαίνει για παλιοσίδερα.
Τα τελη ειναι φορος υπερ του Δημοσιου. Το ασφαλιστηριο ειναι υπερ ιδιωτη. Μην συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Αν καποιος εχει να μηχανακι στο χωριο του που παει καθε καλοκαιρι γιατι να πληρώνει 12μηνη ασφάλεια και οχι 3μηνη;

εμμονές έχεις απλά παρέδωσε πινακίδες στο μηχανάκι σου και παρέλαβε τες για 3 μήνες το καλοκαίρι τότε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
κατ αρχάς όταν παραδίδεις πινακίδες δεν πληρώνεις παράβολο
εγώ όταν τις παρέδωσα το 2013 δεν πλήρωσα κανένα παράβολο
απλά μπορείς να παραδώσεις πινακίδες για 12 μήνες μετά οι πινακίδες καταστρέφονται και ξαναπληρώνεις τέλη ταξινόμησης
επίσης γιατί να μην στηθείς στην ουρά?
αν δεν θες να πληρώσεις θα στηθείς στην ουρά
και για να ξαναπάρεις πινακίδες πρέπει πρώτα να ασφαλίσεις το όχημα και να προσκομίσεις ασφαλιστήριο στον έφορο για να ξαναπάρεις πινακίδες (αφού πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας φυσικά για το υπόλοιπο του έτους)
Εσενα τι σε πειραζει να εχω τις πινακιδες μου και να πληρωνω ασφαλεια μονο αν κυκλοφορω οπως ειναι και το απολυτα λογικο?
Ε ρε τι ακουω εδω μεσα.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Λετε ολοι να καταθεσει πινακιδες. Με ρωτησε εμενα  αν θελω να χανω την ωρα μου στην εφορια ( ασε που δεν μπορεις να πας ολες τις μερες και ωρες ) και βαλε βγαλε πινακιδες απο το αυτοκινητο? Θελω να το εχω ανα πασα στιγμη ετοιμο και με ενα τηλεφωνο στον ασφαλιστη μου να μπορω να το κυκλοφορησω. Η λογικη οτι δεν μπορει το κρατος να βρει πια κινουνται ανασφαλιστα άρα τιμωρή τους παντες ειναι απαράδεκτη και για μενα παράνομη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Λετε ολοι να καταθεσει πινακιδες. Με ρωτησε εμενα  αν θελω να χανω την ωρα μου στην εφορια ( ασε που δεν μπορεις να πας ολες τις μερες και ωρες ) και βαλε βγαλε πινακιδες απο το αυτοκινητο? Θελω να το εχω ανα πασα στιγμη ετοιμο και με ενα τηλεφωνο στον ασφαλιστη μου να μπορω να το κυκλοφορησω. Η λογικη οτι δεν μπορει το κρατος να βρει πια κινουνται ανασφαλιστα άρα τιμωρή τους παντες ειναι απαράδεκτη και για μενα παράνομη
Φίλε μην ασχολεισαι. Καποια πραγματα ειναι αυτονοητα. Ενα και ενα κανουν δυο, οσο κι αν το αναλυσουμε. Ποτέ δεν θα κανουν τεσσερα. Αστους να λενε. Εδω βγηκε ο νικολιός να μιλησει για...εμμονές. Ποιος, ο νικολιός τωρα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μην πεταχτει κανενας να πει τι γινεται αν προκαλεσει ατυχημα παρανομως σταθμευμενο ΑΚΙΝΗΤΟ οχημα, γιατι τοτε το ατυχημα δεν εχει προκληθει απο την ακινησια, αλλά απο την ΚΙΝΗΣΗ να παει να παρκαρει παρανομα και να εμποδιζει.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να προκαλέσει ατύχημα, π.χ. να λυθεί το χειρόφρενο και να τσουλήσει.

Σπάνιο αλλά όχι απίθανο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ουτε ομως και εσυ μπορεις να αποδειξεις οτι ειναι οντως ακινητο

(μην ξεχνας οτι ζεις στη χωρα που πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας)
Εγω θα αποδειξω χριστιανέ μου οτι ειναι ακινητο???
Το κρατος να αποδειξει οτι κινειται. Ρε αντε παρατατε με πια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom