Νέα

Ερχονται πρόστιμα μέσω TAXIS για ανασφάλιστα και χωρίς ΚΤΕΟ Αυτοκίνητα&Μηχανές..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 463
  • Εμφανίσεις 14K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εσενα τι σε πειραζει να εχω τις πινακιδες μου και να πληρωνω ασφαλεια μονο αν κυκλοφορω οπως ειναι και το απολυτα λογικο?
Ε ρε τι ακουω εδω μεσα.

μας πειραζει γιατι 1μυριο ανασφαλιστοι λενε τις ιδιες σαχλαμαρες - να εχω τις πινακιδες μου και σας υποσχομαι οτι δεν θα το κυκλοφορω εκτος και αν τους πιασουν στο δρομο οποτε αλλαζει το τροπαρι και γινεται αχ κυρ αστυνομε μια βολτα το εβγαλα να μην χαλασει η μπαταρια

ρε χασοδικη μπας και χανεις πελατες ανασφαλιστους και καβλωνεις με τις πινακιδες ?

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
στα 10ανασφαλιστα οχηματα το ενα ειναι παρκαρισμενο μονιμα,ο ιδιοκτητης πληρωσε τα τελη και παλευει να το ασφαλισει καθως το οχημα ειδικα σε οποιον εχει οικογενεια ειναι απαραιτητο.
τα υπολοιπα 9 ανασφαλιστα κυκλοφορουν κανονικα στην υγεια του κοροιδου,προκαλουν ατυχηματα ειτε με εγκαταλειψη ειτε βασανιζοντας το αλλο οχημα παλευοντας να αποζημιωθει απο το επικουρικο...
αραγε εχετε αναρωτηθει γιατι υπαρχουν τροχαια σοβαρα και μη με εγκαταλειψη;;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Εγω θα αποδειξω χριστιανέ μου οτι ειναι ακινητο???
Το κρατος να αποδειξει οτι κινειται. Ρε αντε παρατατε με πια.

Η ιδέα είχε ξεκινήσει πάντως από την εποχή Προδότη & Αλήτη.
Δεν είναι τωρινή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
στα 10ανασφαλιστα οχηματα το ενα ειναι παρκαρισμενο μονιμα,ο ιδιοκτητης πληρωσε τα τελη και παλευει να το ασφαλισει καθως το οχημα ειδικα σε οποιον εχει οικογενεια ειναι απαραιτητο.
τα υπολοιπα 9 ανασφαλιστα κυκλοφορουν κανονικα στην υγεια του κοροιδου,προκαλουν ατυχηματα ειτε με εγκαταλειψη ειτε βασανιζοντας το αλλο οχημα παλευοντας να αποζημιωθει απο το επικουρικο...
αραγε εχετε αναρωτηθει γιατι υπαρχουν τροχαια σοβαρα και μη με εγκαταλειψη;;

παίκτη μου τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους ... αν έχεις όχημα και παλεύεις να πληρώσεις τα 190 ευρώ που είναι η ασφάλεια τον χρόνο καλύτερα να το στείλεις στην πρέσσα και να πηγαίνεις με τα πόδια...

γιατί αμα ζορίζεσαι με τα 190 με τι θα γεμίσεις το ρεζερβουάρ που θέλει το λίγο λίγο ένα πενηντάρι ? θα κατουρήσεις μέσα ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η ιδέα είχε ξεκινήσει πάντως από την εποχή Προδότη & Αλήτη.
Δεν είναι τωρινή.
Α τωρα θα κατηγορουμε και τον Σαμαρα επειδη ειχε την "ιδεα" αλλά οχι τον Τσιπρα που το υλοποιει. Καλο.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Άλλο αυτο. Ας μπει ενα τσιπακι σε καθε οχημα, που να πιστοποιει οτι κινεισαι. Ας βρουν μια αλλη λυση. Μην ξεχναμε οτι η ασφαλιση της αστικης ευθυνης στα οχηματα ειναι υποχρεωτικη και μαλιστα ειναι και ποινικο αδικημα. Αλλά μονο εφοσον ΚΙΝΕΙΣ το οχημα. Εγω θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο του 1950 και να το καμαρωνω στον κηπο μου. Θα πληρωσω ασφαλιση????

Υπάρχει η δυνατότητα να μπει συσκευή τύπου black box συνδεδεμένη με δείκτη GPS.

Στην περίπτωση αυτή μπορεί να εξατομικευθεί όχι μόνον η ασφάλιση αλλά και τα τέλη κυκλοφορίας.

Δηλαδή τα ασφάλιστρα θα προσαρμόζονται ανάλογα με το οδηγικό προφίλ δηλαδή οδηγείς, γρήγορα, επικίνδυνα κλπ πληρώνεις μεγαλύτερα ασφάλιστρα. Κινείσαι σαν κότα πληρώνεις λιγότερα.

Το ίδιο και για τα τέλη κυκλοφορίας που προσαρμόζονται ανάλογα με το χρονικά διάστημα που κυκλοφορεί το όχημα, αν κινείται σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας ή στο επαρχιακό δίκτυο ή αν κινείται εκτός ωρών αιχμής.

Βέβαια όταν άρχισε να γίνεται μία τέτοια συζήτηση στην Αγγλία πετάχθηκαν οι προασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άρχισαν να διαμαρτύρονται για τον Μεγάλο Αδελφό που θα ξέρει ανά πάσα στιγμή που είσαι. Οπότε δεν προχώρησε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
μας πειραζει γιατι 1μυριο ανασφαλιστοι λενε τις ιδιες σαχλαμαρες - να εχω τις πινακιδες μου και σας υποσχομαι οτι δεν θα το κυκλοφορω εκτος και αν τους πιασουν στο δρομο οποτε αλλαζει το τροπαρι και γινεται αχ κυρ αστυνομε μια βολτα το εβγαλα να μην χαλασει η μπαταρια

ρε χασοδικη μπας και χανεις πελατες ανασφαλιστους και καβλωνεις με τις πινακιδες ?
Οποιος ανασφαλιστος πελατης μου φαει προστιμο, την αλλη μερα εχω κάνει προσφυγη στα διοικητικα δικαστηρια.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
παίκτη μου τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους ... αν έχεις όχημα και παλεύεις να πληρώσεις τα 190 ευρώ που είναι η ασφάλεια τον χρόνο καλύτερα να το στείλεις στην πρέσσα και να πηγαίνεις με τα πόδια...

γιατί αμα ζορίζεσαι με τα 190 με τι θα γεμίσεις το ρεζερβουάρ που θέλει το λίγο λίγο ένα πενηντάρι ? θα κατουρήσεις μέσα ?

δεν διαφωνω μαζι σου,οι τιμες ειναι χαμηλες πλεον και με δοσεις,υπαρχει κοσμος που ζοριζεται αλλα το εχει αναγκη το αμαξι,ξαναλεω 9στα 10 ανασφαλιστα κυκλοφορουν κανονικα και κανεις το σταυρο σου αν τρακαρεις να μην σου κατσει περιπτωση ανασφαλιστου ή πακιστανου ....την πουτσισες...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Υπάρχει η δυνατότητα να μπει συσκευή τύπου black box συνδεδεμένη με δείκτη GPS.

Στην περίπτωση αυτή μπορεί να εξατομικευθεί όχι μόνον η ασφάλιση αλλά και τα τέλη κυκλοφορίας.

Δηλαδή τα ασφάλιστρα θα προσαρμόζονται ανάλογα με το οδηγικό προφίλ δηλαδή οδηγείς, γρήγορα, επικίνδυνα κλπ πληρώνεις μεγαλύτερα ασφάλιστρα. Κινείσαι σαν κότα πληρώνεις λιγότερα.

Το ίδιο και για τα τέλη κυκλοφορίας που προσαρμόζονται ανάλογα με το χρονικά διάστημα που κυκλοφορεί το όχημα, αν κινείται σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας ή στο επαρχιακό δίκτυο ή αν κινείται εκτός ωρών αιχμής.

Βέβαια όταν άρχισε να γίνεται μία τέτοια συζήτηση στην Αγγλία πετάχθηκαν οι προασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άρχισαν να διαμαρτύρονται για τον Μεγάλο Αδελφό που θα ξέρει ανά πάσα στιγμή που είσαι. Οπότε δεν προχώρησε.
Ε φυσικα δεν προχωρησε, οπως δεν προχωρανε ποτέ οι ιδεες που εχουν ως οραμα να κανονιζουν και πότε θα κατουράμε. Ενα απλο πραγμα πρεπει να γινει, να μην παιρνει το αυτοκινητο μπροστα αν ειναι ανασφαλιστο. Τα υπολοιπα, gps, γρηγορη οδηγηση, αργη οδηγηση, πού εισαι, πόσο τρεχεις, αν οδηγεις με τεταρτη ή με τριτη, ειναι μαλακίες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

εεε όχι μαλάκα δεν είμαι διατεθιμένος να πληρώσω τζερεμέδες άλλου... να μην αποζημιωθεί ο παθών και το επικουρικό να μείνει μόνο για περιπτώσεις ασφαλιστικών που βαράνε κανόνι...

και τότε να δούμε τι θα λετε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εεε όχι μαλάκα δεν είμαι διατεθιμένος να πληρώσω τζερεμέδες άλλου... να μην αποζημιωθεί ο παθών και το επικουρικό να μείνει μόνο για περιπτώσεις ασφαλιστικών που βαράνε κανόνι...

και τότε να δούμε τι θα λετε...
Εσυ μην ακουσεις οτι θα πληρωσεις κατι, να βγαλεις σπυρια αμεσως  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom