tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Σε πρωτη φαση. Σε δευτερη φαση τα ζηταει απο τον υπαιτιο.
και αν ο υπαίτιος δεν έχει περιουσία τι γίνεται ? τον τρώνε στον κώλο οι άλλοι ασφαλισμένοι ?
Σε πρωτη φαση. Σε δευτερη φαση τα ζηταει απο τον υπαιτιο.
Τα τελη ειναι φορος υπερ του Δημοσιου.
Εσενα τι σε πειραζει να εχω τις πινακιδες μου και να πληρωνω ασφαλεια μονο αν κυκλοφορω οπως ειναι και το απολυτα λογικο?
Ε ρε τι ακουω εδω μεσα.
Εγω θα αποδειξω χριστιανέ μου οτι ειναι ακινητο???
Το κρατος να αποδειξει οτι κινειται. Ρε αντε παρατατε με πια.
Α αυτο σκεφθηκαν δηλαδη στο Υπουργειο.Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να προκαλέσει ατύχημα, π.χ. να λυθεί το χειρόφρενο και να τσουλήσει.
Σπάνιο αλλά όχι απίθανο.
στα 10ανασφαλιστα οχηματα το ενα ειναι παρκαρισμενο μονιμα,ο ιδιοκτητης πληρωσε τα τελη και παλευει να το ασφαλισει καθως το οχημα ειδικα σε οποιον εχει οικογενεια ειναι απαραιτητο.
τα υπολοιπα 9 ανασφαλιστα κυκλοφορουν κανονικα στην υγεια του κοροιδου,προκαλουν ατυχηματα ειτε με εγκαταλειψη ειτε βασανιζοντας το αλλο οχημα παλευοντας να αποζημιωθει απο το επικουρικο...
αραγε εχετε αναρωτηθει γιατι υπαρχουν τροχαια σοβαρα και μη με εγκαταλειψη;;
Ναι.και αν ο υπαίτιος δεν έχει περιουσία τι γίνεται ? τον τρώνε στον κώλο οι άλλοι ασφαλισμένοι ?
Α τωρα θα κατηγορουμε και τον Σαμαρα επειδη ειχε την "ιδεα" αλλά οχι τον Τσιπρα που το υλοποιει. Καλο.Η ιδέα είχε ξεκινήσει πάντως από την εποχή Προδότη & Αλήτη.
Δεν είναι τωρινή.
Άλλο αυτο. Ας μπει ενα τσιπακι σε καθε οχημα, που να πιστοποιει οτι κινεισαι. Ας βρουν μια αλλη λυση. Μην ξεχναμε οτι η ασφαλιση της αστικης ευθυνης στα οχηματα ειναι υποχρεωτικη και μαλιστα ειναι και ποινικο αδικημα. Αλλά μονο εφοσον ΚΙΝΕΙΣ το οχημα. Εγω θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο του 1950 και να το καμαρωνω στον κηπο μου. Θα πληρωσω ασφαλιση????
Οποιος ανασφαλιστος πελατης μου φαει προστιμο, την αλλη μερα εχω κάνει προσφυγη στα διοικητικα δικαστηρια.μας πειραζει γιατι 1μυριο ανασφαλιστοι λενε τις ιδιες σαχλαμαρες - να εχω τις πινακιδες μου και σας υποσχομαι οτι δεν θα το κυκλοφορω εκτος και αν τους πιασουν στο δρομο οποτε αλλαζει το τροπαρι και γινεται αχ κυρ αστυνομε μια βολτα το εβγαλα να μην χαλασει η μπαταρια
ρε χασοδικη μπας και χανεις πελατες ανασφαλιστους και καβλωνεις με τις πινακιδες ?
Φόρος κατοχής αυτοκινητου ειναι ουσιαστικα.Φόρος απο αυτοκίνητα που κυκλοφορούν.
Όχι από αυτοκίνητα που είναι στο σκρίνιο .
Οποιος ανασφαλιστος πελατης μου φαει προστιμο, την αλλη μερα εχω κάνει προσφυγη στα διοικητικα δικαστηρια.
παίκτη μου τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους ... αν έχεις όχημα και παλεύεις να πληρώσεις τα 190 ευρώ που είναι η ασφάλεια τον χρόνο καλύτερα να το στείλεις στην πρέσσα και να πηγαίνεις με τα πόδια...
γιατί αμα ζορίζεσαι με τα 190 με τι θα γεμίσεις το ρεζερβουάρ που θέλει το λίγο λίγο ένα πενηντάρι ? θα κατουρήσεις μέσα ?
Ε φυσικα δεν προχωρησε, οπως δεν προχωρανε ποτέ οι ιδεες που εχουν ως οραμα να κανονιζουν και πότε θα κατουράμε. Ενα απλο πραγμα πρεπει να γινει, να μην παιρνει το αυτοκινητο μπροστα αν ειναι ανασφαλιστο. Τα υπολοιπα, gps, γρηγορη οδηγηση, αργη οδηγηση, πού εισαι, πόσο τρεχεις, αν οδηγεις με τεταρτη ή με τριτη, ειναι μαλακίες.Υπάρχει η δυνατότητα να μπει συσκευή τύπου black box συνδεδεμένη με δείκτη GPS.
Στην περίπτωση αυτή μπορεί να εξατομικευθεί όχι μόνον η ασφάλιση αλλά και τα τέλη κυκλοφορίας.
Δηλαδή τα ασφάλιστρα θα προσαρμόζονται ανάλογα με το οδηγικό προφίλ δηλαδή οδηγείς, γρήγορα, επικίνδυνα κλπ πληρώνεις μεγαλύτερα ασφάλιστρα. Κινείσαι σαν κότα πληρώνεις λιγότερα.
Το ίδιο και για τα τέλη κυκλοφορίας που προσαρμόζονται ανάλογα με το χρονικά διάστημα που κυκλοφορεί το όχημα, αν κινείται σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας ή στο επαρχιακό δίκτυο ή αν κινείται εκτός ωρών αιχμής.
Βέβαια όταν άρχισε να γίνεται μία τέτοια συζήτηση στην Αγγλία πετάχθηκαν οι προασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άρχισαν να διαμαρτύρονται για τον Μεγάλο Αδελφό που θα ξέρει ανά πάσα στιγμή που είσαι. Οπότε δεν προχώρησε.
Τι λεω τοσην ωρα?απο την τροχαια ή απο το νεο συστημα ?
Εσυ μην ακουσεις οτι θα πληρωσεις κατι, να βγαλεις σπυρια αμεσωςεεε όχι μαλάκα δεν είμαι διατεθιμένος να πληρώσω τζερεμέδες άλλου... να μην αποζημιωθεί ο παθών και το επικουρικό να μείνει μόνο για περιπτώσεις ασφαλιστικών που βαράνε κανόνι...
και τότε να δούμε τι θα λετε...
Εσυ μην ακουσεις οτι θα πληρωσεις κατι, να βγαλεις σπυρια αμεσως
Τι λεω τοσην ωρα?