Νέα

Ερχονται πρόστιμα μέσω TAXIS για ανασφάλιστα και χωρίς ΚΤΕΟ Αυτοκίνητα&Μηχανές..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 463
  • Εμφανίσεις 14K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
συγνωμη αλλα εισαι μαλακας ? θα πληρωνεις τελη για αυτοκινητο που δεν κινεις ?
Ναι βρε ανθρωπε, εγω μπορει να εχω ενα καμπριο και να το κινω μονο 3 μηνες το καλοκαιρι, γιατι ειμαι μαλακας?

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ναι βρε ανθρωπε, εγω μπορει να εχω ενα καμπριο και να το κινω μονο 3 μηνες το καλοκαιρι, γιατι ειμαι μαλακας?

καταθετεις πινακιδες για τον υπολοιπο χρονο - και πληρωνεις αντιστοιχα τεκμηρια, τελη και ασφαλιστρα μονο για το χρονο που κοβεις βολτες

τα υπολοιπα γιατι να τους τα χαρισεις ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
καταθετεις πινακιδες για τον υπολοιπο χρονο - και πληρωνεις αντιστοιχα τεκμηρια, τελη και ασφαλιστρα μονο για το χρονο που κοβεις βολτες

τα υπολοιπα γιατι να τους τα χαρισεις ?
Με το ζορι να τρεχω σε εφοριες να καταθετω πινακιδες? Δεν θελω. Μπορει να μου ερθει να πεταχτω στην ασφαλιστικη που ειναι διπλα στο σπιτι μου επειδη γνωρισα μια γκομενα και θελω να την βγαλω βολτα με το καμπριο και να βγαλω μια ασφαλεια να κυκλοφορησω. Τι ακριβως συζηταμε?

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Με το ζορι να τρεχω σε εφοριες να καταθετω πινακιδες? Δεν θελω. Μπορει να μου ερθει να πεταχτω στην ασφαλιστικη που ειναι διπλα στο σπιτι μου επειδη γνωρισα μια γκομενα και θελω να την βγαλω βολτα με το καμπριο και να βγαλω μια ασφαλεια να κυκλοφορησω. Τι ακριβως συζηταμε?

οπως θα πας βολτα απο την ασφαλιστικη πηγαινε και απο την εφορια για αρση καταθεσης των πινακιδων αλλιως shut up and pay  :2funny:

αντι σαν καλος χασοδικης  :-* να βρισκεις δικονομικες προφασεις :2funny: προτεινε λυση στο προβλημα των ανασφαλιστων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
οπως θα πας βολτα απο την ασφαλιστικη πηγαινε και απο την εφορια για αρση καταθεσης των πινακιδων αλλιως shut up and pay  :2funny:

αντι σαν καλος χασοδικης  :-* να βρισκεις δικονομικες προφασεις :2funny: προτεινε λυση στο προβλημα των ανασφαλιστων
Εμενα μου φαινεται πολυ απλο.
Πώς οταν δεν πληρωσεις το κινητο σου το κοβουν?
Ετσι να μπαινει και ενα τσιπακι σε καθε αυτοκινητο, που οταν ειναι απληρωτη η ασφαλεια να μην επιτρεπει να παιρνει μπροστα.
Καλο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ετσι να μπαινει και ενα τσιπακι σε καθε αυτοκινητο, που οταν ειναι απληρωτη η ασφαλεια να μην επιτρεπει να παιρνει μπροστα.
Καλο?

πολύ καλό... αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ ...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36

αν θελει να το κανει παρασκευη τυπε,ειναι αδυνατο.οι εφοριες ειναι κλειστες για το κοινο.

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
Το ερωτημα παραμενει. Εγω που εχω μια παροπλησμενη μηχανη που απο ευκολια πληρωνω τελη (καλυτερα 30 ευρω παρα να τρεχω στην εφορια)  προλαβενω να βγαλω ασφαλεια ?

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλο?

καλο (περιμενα καλυτερη απαντηση  :-*) αλλα καποιος αλλος χασοδικης θα σκεφτει αλλες προφασεις (τσιπακι ? σιξσιξσιξ κλπ κλπ)  :headbang:

με λιγο google βρισκεις αυτο :
κριμα που στην ελλαδα εφαρμοζεται μονο πιλοτικα σε 20 περιπολικα (Αθηνα Θεσ/νικη Ιωαννινα) (και αν εφαρμοζεται μια και ειναι πανακριβο)

κριμα που ελεγχουν μονο πλαστες πινακιδες και κλεμμενα οχηματα και δεν εχουν συνδεση με τις βασεις των ασφαλιστικων

εχεις και σε αυτο δικονομικες προφασεις ?  :-*

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Συγνωμη γιατι θα τρελαθω. Γιατι θα σταλει προστιμο για την μη ασφαλιστικη καλυψη? Εγω μπορει να μην κινω το αυτοκινητο και να πληρωνω κανονικα τα τέλη. Η ασφαλεια εχει να κανει με την κινηση του οχηματος, οχι με την ιδιοκτησια του, οπως τα τελη. Πώς θα μου επιβαλουν προστιμο για ανασφαλιστο, σε ενα αμαξι που δεν με συλλαμβανουν να το κινώ???

Εφόσον έχει πινακίδες , μπορεί να κινηθεί.
Οπότε καλό είναι να έχει ασφάλεια.
Μέχρι να βγει από το γκαράζ το αμάξι ,
μπορεί να σκοτώσει κάποιον
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
βέβαια για τα ανασφάλιστα λόγω του ότι είναι ακίνητα μπορεί να τα βάλει στον ΕΝΦΙΑ  :grin:

Για το suv σου λές;
Καλή ιδέα !
Κι αν είναι κάτοικος εξωτερικού ο ιδιοκτήτης
να του βάλει φόρο ακινήτου με βάση τους φόρους στη χώρα που δουλεύει.
Για σένα , να πληρωνει ΕΝΦΙΑ το αμάξι σου
όσο μια μονοκατοικία στην ... Pall Mall !!!!!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για το suv σου λές;
Καλή ιδέα !
Κι αν είναι κάτοικος εξωτερικού ο ιδιοκτήτης
να του βάλει φόρο ακινήτου με βάση τους φόρους στη χώρα που δουλεύει.
Για σένα , να πληρωνει ΕΝΦΙΑ το αμάξι σου
όσο μια μονοκατοικία στην ... Pall Mall !!!!!!!!

και ποιός είπε ότι το αμάξι μένει ελλάδα όταν εγώ λείπω ???

ChangeCase

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Είναι δυνατόν το κράτος να επεμβαίνει υπέρ ιδιωτικών εταιριών για να εισπράξουν; Φιλαράκια είναι ή ο Συριζα άρχισε business. Αν δεν πάνε καλά οι ασφάλειες, οι ασφαλιστικές ας ρίξουν τις τιμες ασφαλισης με την προοπτική να πιάσουν περισσότερους πελάτες. Εφόσον χτυπήσεις με ανασφάλιστο όχημα, υπάρχουν ποινικες κυρώσεις, εκει αρχίζει και τελειώνει η δουλειά του κράτους. Ο alex71 τα είπε ωραία και απλά:

Συγνωμη γιατι θα τρελαθω. Γιατι θα σταλει προστιμο για την μη ασφαλιστικη καλυψη? Εγω μπορει να μην κινω το αυτοκινητο και να πληρωνω κανονικα τα τέλη. Η ασφαλεια εχει να κανει με την κινηση του οχηματος, οχι με την ιδιοκτησια του, οπως τα τελη. Πώς θα μου επιβαλουν προστιμο για ανασφαλιστο, σε ενα αμαξι που δεν με συλλαμβανουν να το κινώ???
:hi:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Είναι δυνατόν το κράτος να επεμβαίνει υπέρ ιδιωτικών εταιριών για να εισπράξουν; Φιλαράκια είναι ή ο Συριζα άρχισε business. Αν δεν πάνε καλά οι ασφάλειες, οι ασφαλιστικές ας ρίξουν τις τιμες ασφαλισης με την προοπτική να πιάσουν περισσότερους πελάτες. Εφόσον χτυπήσεις με ανασφάλιστο όχημα, υπάρχουν ποινικες κυρώσεις, εκει αρχίζει και τελειώνει η δουλειά του κράτους. Ο alex71 τα είπε ωραία και απλά:
:hi:

και δεν μου λες ρε παίκτη μου τα έξοδα για τις εκατοντάδες χιλιάδες αστικές δίκες, τους δικαστές, τις αίθουσες ποιός θα τα πληρώσει ??

ChangeCase

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
και δεν μου λες ρε παίκτη μου τα έξοδα για τις εκατοντάδες χιλιάδες αστικές δίκες, τους δικαστές, τις αίθουσες ποιός θα τα πληρώσει ??

:jerking: Το προστιμο που θελουν να σου βαλουν τωρα μπορει να μπαινει επιτοπου οταν σε πιασουν με ανασφαλιστο χωρις καμια δικη και αιθουσα. Αρα πληρωνει μονο αυτος με το ανασφαλιστο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:jerking: Το προστιμο που θελουν να σου βαλουν τωρα μπορει να μπαινει επιτοπου οταν σε πιασουν με ανασφαλιστο χωρις καμια δικη και αιθουσα. Αρα πληρωνει μονο αυτος με το ανασφαλιστο.

και δεν μου λες ρε παίκτη μου αν σε χτυπήσει ένας με ανασφάλιστο που δεν έχει βρακί να βάλει από που θα πάρεις να πληρώσεις τα σπασμένα ?

κατάλαβα ... είναι μαλάκες σε όλον τον κόσμο που έχουν την ασφάλιση υποχρεωτική και κυνηγάνε τα ανασφάλιστα... όλοι δουλεύουν για τους ιδιώτες...

ChangeCase

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
και δεν μου λες ρε παίκτη μου αν σε χτυπήσει ένας με ανασφάλιστο που δεν έχει βρακί να βάλει από που θα πάρεις να πληρώσεις τα σπασμένα ?

κατάλαβα ... είναι μαλάκες σε όλον τον κόσμο που έχουν την ασφάλιση υποχρεωτική και κυνηγάνε τα ανασφάλιστα... όλοι δουλεύουν για τους ιδιώτες...

:jerking: :jerking: Τωρα καποιος που δεν εχει βρακι πως θα πληρωσει το προστιμο ή την ασφαλεια;
Οσο για τα λεφτα, αρχικα, μπορει να κατασχεται το αυτοκινητο (μπορει να εχει γινει πιτα) ή οποιοδηποτε περιουσιασκο στοιχειο.
Αλλα δεν ειδες οτι μιλαω για ποινικες κυρωσεις  :hi:, οποτε αυτος που κανει αυτη την δουλεια εχει φυλακα καλη και εσυ χανεις τα λεφτα σου. Αρα δεν αξιζει το ρισκο να μην πληρωνεις ασφαλεια. Και απλα δεν ξερεις τι γινεται στον κοσμο:

Δες και την νομοθεσια να δεις αν στελνεται ραβασακι απο το κρατος πριν σε πιασουν  :'(.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:jerking: :jerking: Τωρα καποιος που δεν εχει βρακι πως θα πληρωσει το προστιμο ή την ασφαλεια;
Οσο για τα λεφτα, αρχικα, μπορει να κατασχεται το αυτοκινητο (μπορει να εχει γινει πιτα) ή οποιοδηποτε περιουσιασκο στοιχειο.
Αλλα δεν ειδες οτι μιλαω για ποινικες κυρωσεις  :hi:, οποτε αυτος που κανει αυτη την δουλεια εχει φυλακα καλη και εσυ χανεις τα λεφτα σου. Αρα δεν αξιζει το ρισκο να μην πληρωνεις ασφαλεια. Και απλα δεν ξερεις τι γινεται στον κοσμο:

Δες και την νομοθεσια να δεις αν στελνεται ραβασακι απο το κρατος πριν σε πιασουν  :'(.

αυτός που δεν έχει βρακί καλά θα κάνει να μην οδηγεί ανασφάλιστο όχημα και να πηγαίνει με τα ποδάρια ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom