Νέα

Ερχονται πρόστιμα μέσω TAXIS για ανασφάλιστα και χωρίς ΚΤΕΟ Αυτοκίνητα&Μηχανές..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 463
  • Εμφανίσεις 14K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
εστω και να γνωρίζει ποιά οχήματα είναι ανασφάλιστα πάλι καλό είναι ... τουλάχιστον μπορεί να στείλει επιστολή στους ιδιοκτήτες τους και να τους καλέσει να υποδείξουν την θέση στην οποία είναι σταθμευμένα τα οχήματα ώστε να μπορεί αν θέλει να κάνει έναν δειγματοληπτικό έλεγχο και να δεί αν έχουν κουνηθεί από την θέση τους ...

είτε ακόμη και με δαπάνη των ιδιοκτητών να βάλει μηχανισμούς ακινητοποίησης ή κάτι ανάλογο που θα αφαιρείται μόνον εφόσον έχει γίνει ασφαλιστική κάλυψη του
....ιδεες εχουμε αλλα και ελληνικο δημοσιο εχουμε....
σαπιζουν χρονια στους δρομους αμαξια και ολοι στον πουτσο τους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτο ειναι θεμα των Δήμων.

ας φωνάξει δέκα γύφτους να φέρουν την οικογένεια να τα μαζέψουν... δεν θα πάρεις χαμπάρι για πότε θα καταλήξουν στα παλιοσίδερα...

ΥΓ θυμάμαι στον στρατό είχε μια αλάνα το στρατόπεδο ίσα με δυό γήπεδα ποδοσφαίρου... δίπλα ήταν ένα εργοστάσιο βάσης οχημάτων και όλη η περιοχή ήταν γεμάτη παλιοσίδερα (απλια σασμάν, διαφορικά, προφυλακτήρες κλπ από στρατιωτικά οχήματα)... από την πάνω πλευρά του δρόμου είχε στήσει κάμπινγκ μια ομάδα γύφτων..

ένα απόγευμα καλοκαιρινό είχα υπηρεσία αρχιφύλακας πύλης... έρχεται ένα αγροτικό από τους γύφτους κατεβαίνει ένας ηλικιωμένος γύφτος και μου λέει "εεε κυρ ταγματάρχη (λοχίας εγώ βέβαια) να φέρω την οικογένεια να καθαρίσω τον τόπο από τα παλιοσίδερα"

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
αγιους αναργυρους;

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Για να μην παρεις το προστιμο είχαν πει οτι θα ζητανε να καταθεσεις πινακιδες και βεβαιωση οτι το οχημα ειναι σε παρκιν. Με πιο δικαιωμα θα ζητανε τις πινακιδες οταν εχεις πληρωσει τα τελη κυκλοφοριας? Εγω μπορει να θελω να το ασφαλιζω για 10 μερες το μηνα. Δικαιωμα μου δεν ειναι ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Για να μην παρεις το προστιμο είχαν πει οτι θα ζητανε να καταθεσεις πινακιδες και βεβαιωση οτι το οχημα ειναι σε παρκιν. Με πιο δικαιωμα θα ζητανε τις πινακιδες οταν εχεις πληρωσει τα τελη κυκλοφοριας? Εγω μπορει να θελω να το ασφαλιζω για 10 μερες το μηνα. Δικαιωμα μου δεν ειναι ?
Πολύ σωστα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ας φωνάξει δέκα γύφτους να φέρουν την οικογένεια να τα μαζέψουν... δεν θα πάρεις χαμπάρι για πότε θα καταλήξουν στα παλιοσίδερα...

ΥΓ θυμάμαι στον στρατό είχε μια αλάνα το στρατόπεδο ίσα με δυό γήπεδα ποδοσφαίρου... δίπλα ήταν ένα εργοστάσιο βάσης οχημάτων και όλη η περιοχή ήταν γεμάτη παλιοσίδερα (απλια σασμάν, διαφορικά, προφυλακτήρες κλπ από στρατιωτικά οχήματα)... από την πάνω πλευρά του δρόμου είχε στήσει κάμπινγκ μια ομάδα γύφτων..

ένα απόγευμα καλοκαιρινό είχα υπηρεσία αρχιφύλακας πύλης... έρχεται ένα αγροτικό από τους γύφτους κατεβαίνει ένας ηλικιωμένος γύφτος και μου λέει "εεε κυρ ταγματάρχη (λοχίας εγώ βέβαια) να φέρω την οικογένεια να καθαρίσω τον τόπο από τα παλιοσίδερα"
Τον αφησες?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

όχι αν και το σκέφτηκα σοβαρά... έναν μήνα μετά ήρθαν κάτι μπουλτόζες και τα μαζέψανε όλα...

πάντως όταν είχε αρχίσει ο δικας να μας λέει για αποψίλωση (αυτού του χώρου) βρήκαμε ένα απόγευμα έναν από το διπλανό χωριό τον βάλαμε μέσα με το τρακτέρ και την φρέζα και το έκανε γυαλί... του δώσαμε τα πετρέλαια και ένα διχίλιαρο ρεφενέ και το βράδυ έφερε με το αγροτικό δύο κάσες Amstel αγροτικές (θερμοκρασία περιβάλλοντος) και ένα μπουκάλι τζόνι (πουπάλι καταναλώθηκε αγροτικά δηλαδή με νερό βρύσης)....

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
ρε παιδια για το ψιριζετε το θεμα?ολα σωστα ειναι που λετε,εγω το χω και θελω να καθετε!και οποτε θελω,του κανω μια ασφαλεια και το παω βολτα.
αυτη τη μαλακια τη λενε τα τελευταια 6-8 χρονια.
φυσικα και συμφωνω.
φυσικα και ειναι εγκλημα να κυκλοφορει ανασφαλιστο και χωρις κτεο.
αλλα το θεμα τους ειναι καθαρα εισπρακτικο..
και οποτε τα ιδιοτικα κτεο,μενουν απο δουλεια,αρχιζουν της πιεσεις στην εκαστοτε κυβερνηση.
το ιδιο και με της ασφαλιστηκες...
και επειδη η πιτα ειναι μεγαλη...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ρε παιδια για το ψιριζετε το θεμα?ολα σωστα ειναι που λετε,εγω το χω και θελω να καθετε!και οποτε θελω,του κανω μια ασφαλεια και το παω βολτα.
αυτη τη μαλακια τη λενε τα τελευταια 6-8 χρονια.
φυσικα και συμφωνω.
φυσικα και ειναι εγκλημα να κυκλοφορει ανασφαλιστο και χωρις κτεο.
αλλα το θεμα τους ειναι καθαρα εισπρακτικο..
και οποτε τα ιδιοτικα κτεο,μενουν απο δουλεια,αρχιζουν της πιεσεις στην εκαστοτε κυβερνηση.
το ιδιο και με της ασφαλιστηκες...
και επειδη η πιτα ειναι μεγαλη...
Το θεμα δεν ειναι τοσο τα ιδιωτικα ΚΤΕΟ, οσο οι ασφαλιστικές που βαρανε διαλυση, αλλά και το Επικουρικο Κεφαλαιο που δεν εχει φραγκο.

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εγω μπορει να μην κινω το αυτοκινητο και να πληρωνω κανονικα τα τέλη.

συγνωμη αλλα εισαι μαλακας ? θα πληρωνεις τελη για αυτοκινητο που δεν κινεις ?

Εγω θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο του 1950 και να το καμαρωνω στον κηπο μου. Θα πληρωσω ασφαλιση????

αν θες να εχει πινακιδες κυκλοφοριας ναι - αν δεν εχει πινακιδες καθησε να το καμαρωνεις οσο θες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom