Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Σόρρυ αλλά στέλνουν χαρτί η πρέπει να μπεί κάποιος στο taxisnet να δεί αν έχει γίνει καμιά μαλακία απο τους ΔΥ?
Δες εδώ που γράφει λεπτομέρειες:
Σόρρυ αλλά στέλνουν χαρτί η πρέπει να μπεί κάποιος στο taxisnet να δεί αν έχει γίνει καμιά μαλακία απο τους ΔΥ?
Μη τους βάζεις ιδέεςθα παρουν τα αρχιδια μου
Έπρεπε να είχαν τριπλάσια πρόστιμα για τέτοιες περιπτώσειςΜου ρθε προστιμο επειδη ειχα λαθος τη πινακιδα στην ασφαλεια ενα νουμερο. ειχα γραψει 6 αντι για 8.
Πληρωνω τωρα?
Μίλα άμεσα με τον ασφαλιστή/ασφαλιστική σου, θα το φτιάξουν...
Κάθε φορά ελέγχουμε το ασφαλιστήριο με την αφιξη/παραλαβή του, όπως όταν αγόρασες το αυτοκίνητό σου και έλεγξες το πλαίσιο!
Έπρεπε να είχαν τριπλάσια πρόστιμα για τέτοιες περιπτώσεις
Βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια τι δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να καταλάβετε;;;
Αν είσαι:
-τσίπης
-δεν έχεις βρακί να αλλάξεις
-δεν θέλεις να πληρώσεις
-είσαι αντιρρησίας συνειδήσεως
-απλώς μαλάκας για 200 ευρώ ετησίως, μπάτζετ για καύσιμα όμως έχεις έτσι;;;; (συγχωρήστε με αν παρέλειψα κάποιους από το περιβοήτο 15% των "ανέμελων" οδηγών!!!).
Τι σκατά θέλεις και ρόδα;;;; Τράβα πούλα το, στείλτο στη πρέσσα, βάλτο μπιμπελό στο σαλόνι σου και ότι άλλο συναφές. Τράβα με τα πόδια και τα μέσα συγκοινωνίας!!! Τα οχήματα πρέπει να είναι ασφαλισμένα, εφόσον κυκλοφορούν και κυκλοφορούν ΜΟΝΟ όταν φέρουν πινακίδες κυκλοφορίας.
Θες δε θες, η νομοθεσία είναι συγκεκριμένη, είτε σου αρέσει είτε όχι!!! Οι ιδιοκτήτες που είναι τυπικοί είναι ΜΑΛΑΚΕΣ;;;; Αν το πιστεύεις αυτό σάλτα και γαμήσου, ψόφα κοπρόσκυλο, γιατί δεν πρέπει αν υπάρχεις στην κοινωνία, είσαι μίασμα... Δεν κατάλαβα γιατί το επικουρικό θα πληρώσει την δική σου παρανομία/αδιαφορία/μαλακία; Το επικουρικό απευθύνεται σε κάλυψη ασφαλιστικών εταιρειών για να προστατεύσει τα συμφέροντα των πολιτών...Τώρα δεν γίνεται επειδή "συ είπας" να συμπεριλάβει εσένα δύστυχε... Γι αυτό σκάσ'τα πρόστιμα τώρα και προχώρα...
Αντε γειά!!!
Δες τα εισερχόμενα μηνύματα στο taxisnet.Σόρρυ αλλά στέλνουν χαρτί η πρέπει να μπεί κάποιος στο taxisnet να δεί αν έχει γίνει καμιά μαλακία απο τους ΔΥ?
Στον πατέρα μου, που δυστυχώς έχει ανασφάλιστο παπί, έστειλαν μήνυμα στο taxisnet και αναφέρει πως η διασταύρωση των στοιχείων διενεργήθηκε στις 6/6.τα μουνοπανα, ασφαλισα την μηχανη στις 8 του μηνος, και προχθες 15 μου έστειλαν μοουγιουρντή, θα παρουν τα αρχιδια μου
Στον πατέρα μου, που δυστυχώς έχει ανασφάλιστο παπί, έστειλαν μήνυμα στο taxisnet και αναφέρει πως η διασταύρωση των στοιχείων διενεργήθηκε στις 6/6.
Tα παντα για τα λεφτα τυπε αξιοι της μοιρας μας ειμαστε αφου οτι μας σερβιρουν το τρωμε αμασητο αντι να ξεσηκωθουμε να τους παρει ολους ο διαολος οποτε μη παραπονιομαστε μας αξιζει ακριβως οτι τραβαμε και χειροτεραΆστα, τύπε. 90άρι παπί του 1991 που δεν κοστίζει τόσα τώρα. Πουστοσύριζα, έβαλε στο μάτι και τα παπιά τώρα. Γαμώ τα σπίτια τους. :S :S :S
βάλε τον κούλη στην άκρη
σε τι διαφέρει η πολιτική του τσίπρα από την πολιτική σαμαρά????
Τύπε, αυτό λογικά διορθώνεται. Το ανασφάλιστο είναι το πρόβλημα...Εγω ειχα κανει λαθος τη πινακιδα κι εφαγα προστιμο, γαματα με κεφαλαια γραμματα
Τύπε, αυτό λογικά διορθώνεται. Το ανασφάλιστο είναι το πρόβλημα...
Εγω ειχα κανει λαθος τη πινακιδα κι εφαγα προστιμο, γαματα με κεφαλαια γραμματα