Νέα

Ερχονται πρόστιμα μέσω TAXIS για ανασφάλιστα και χωρίς ΚΤΕΟ Αυτοκίνητα&Μηχανές..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 463
  • Εμφανίσεις 14K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.407
Πόντοι
506
τα μουνοπανα, ασφαλισα την μηχανη στις 8 του μηνος, και προχθες 15 μου έστειλαν μοουγιουρντή, θα παρουν τα αρχιδια μου

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.404
Πόντοι
6.256
Μου ρθε προστιμο επειδη ειχα λαθος τη πινακιδα στην ασφαλεια ενα νουμερο. ειχα γραψει 6 αντι για 8.
Πληρωνω τωρα?
Έπρεπε να είχαν τριπλάσια πρόστιμα για τέτοιες περιπτώσεις

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Μίλα άμεσα με τον ασφαλιστή/ασφαλιστική σου, θα το φτιάξουν...
Κάθε φορά ελέγχουμε το ασφαλιστήριο με την αφιξη/παραλαβή του, όπως όταν αγόρασες το αυτοκίνητό σου και έλεγξες το πλαίσιο!

Μιλησα, μου στειλαν διορθωμενο το ασφαλιστηριο και ειπαν θα ενημερωσουν αυτοι την εφορια. Το θεμα ειναι η εφορια θα με ενημερωσει οτι δεν υπαρχει προστιμο ή θα πρεπει να τρεξω?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια τι δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να καταλάβετε;;;
Αν είσαι:
-τσίπης
-δεν έχεις βρακί να αλλάξεις
-δεν θέλεις να πληρώσεις
-είσαι αντιρρησίας συνειδήσεως
-απλώς μαλάκας για 200 ευρώ ετησίως, μπάτζετ για καύσιμα όμως έχεις έτσι;;;; (συγχωρήστε με αν παρέλειψα κάποιους από το περιβοήτο 15% των "ανέμελων" οδηγών!!!).

Τι σκατά θέλεις και ρόδα;;;; Τράβα πούλα το, στείλτο στη πρέσσα, βάλτο μπιμπελό στο σαλόνι σου και ότι άλλο συναφές. Τράβα με τα πόδια και τα μέσα συγκοινωνίας!!! Τα οχήματα πρέπει να είναι ασφαλισμένα, εφόσον κυκλοφορούν και κυκλοφορούν ΜΟΝΟ όταν φέρουν πινακίδες κυκλοφορίας.

Θες δε θες, η νομοθεσία είναι συγκεκριμένη, είτε σου αρέσει είτε όχι!!!  Οι ιδιοκτήτες που είναι τυπικοί είναι ΜΑΛΑΚΕΣ;;;; Αν το πιστεύεις αυτό σάλτα και  γαμήσου, ψόφα κοπρόσκυλο, γιατί δεν πρέπει αν υπάρχεις στην κοινωνία, είσαι μίασμα... Δεν κατάλαβα γιατί το επικουρικό θα πληρώσει την δική σου παρανομία/αδιαφορία/μαλακία; Το επικουρικό απευθύνεται σε κάλυψη ασφαλιστικών εταιρειών για να προστατεύσει τα συμφέροντα των πολιτών...Τώρα δεν γίνεται επειδή "συ είπας" να συμπεριλάβει εσένα δύστυχε... Γι αυτό σκάσ'τα πρόστιμα τώρα και προχώρα...

Αντε γειά!!!

Τυπε το 90% των οδηγων που δεν πληρωνουν ασφαλεια για να αποφυγουν 200 ευρω, δινουνε για πλακα 200 ευρω για να γαμησουν ενα call girl για μια ωρα :S :S :S και εχουνε smartphone με 500+ ευρω το οποιο αλλαζουν καθε χρονο . :S :S :S

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
27
Πόντοι
16
τα μουνοπανα, ασφαλισα την μηχανη στις 8 του μηνος, και προχθες 15 μου έστειλαν μοουγιουρντή, θα παρουν τα αρχιδια μου
Στον πατέρα μου, που δυστυχώς έχει ανασφάλιστο παπί, έστειλαν μήνυμα στο taxisnet και αναφέρει πως η διασταύρωση των στοιχείων διενεργήθηκε στις 6/6.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Εμενα ηρθε στο mail μου το παρακατω:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Αθήνα, 16 Ιουνίου 2017
ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ :
1ΧΧΧΧΧΧΧ
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΧΧΧΧΧΧ

Username : ΧΧΧΧ Ονοματεπώνυμο : ΧΧΧΧΧ

Σας γνωρίζουμε ότι κατά τη διασταύρωση που διενεργήθηκε στις 06/06/2017, του αρχείου του συνόλου των κυκλοφορούντων οχημάτων και του αρχείου των κυκλοφορούντων με ασφαλιστική κάλυψη κατ' εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 5α του Π.Δ.237/1986, όπως ισχύει, προέκυψε ότι το ανωτέρω όχημά σας ήταν ανασφάλιστο. Το γεγονός αυτό αποτελεί παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας και επισύρει τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ.4 του άρθρου 5 και του άρθρου 12 του Π.Δ.237/1986, όπως ισχύει.

Κατόπιν των ανωτέρω θα πρέπει να προβείτε άμεσα στην ασφάλιση του οχήματος, έχοντας προηγουμένως καταβάλει την αξία του προβλεπόμενου από τις ίδιες διατάξεις παραβόλου, ύψους διακοσίων πενήντα (250) ευρώ.

Σας ενημερώνουμε ότι για την πληρωμή του οφειλόμενου παραβόλου έχει δημιουργηθεί παράβολο από την Α.Α.Δ.Ε. για κάθε Α.Φ.Μ. ιδιοκτήτη, το οποίο φέρει τον ίδιο αριθμό με τον αριθμό πρωτοκόλλου της παρούσας. Ανάκτηση και πληρωμή του μπορεί να γίνει μέσα από την εφαρμογή e-Παράβολο, στον ιστότοπο
Το παράβολο οφείλεται σε κάθε περίπτωση σύναψης ασφαλιστηρίου συμβολαίου μετά την ημερομηνία διασταύρωσης, ακόμα και αν το συμβόλαιο έχει συναφθεί πριν την ενημέρωση με την παρούσα επιστολή του ιδιοκτήτη του οχήματος.

Σε περίπτωση συνιδιοκτησίας, απαιτείται η πληρωμή μόνο ενός παραβόλου.

Στις περιπτώσεις που μη ορθώς το όχημά σας περιλαμβάνεται στον κατάλογο των μη ασφαλισμένων, θα πρέπει, κατά περίπτωση, να ακολουθείται η κατωτέρω διαδικασία:
Αν ήταν ασφαλισμένο κατά την ημερομηνία διασταύρωσης, θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ασφαλιστική επιχείρηση στην οποία το έχετε ασφαλίσει, προκειμένου να γίνουν οι εκ μέρους της αναγκαίες ενέργειες
Αν δεν σας ανήκε ποτέ ή έχει αλλάξει αριθμό κυκλοφορίας ή έχει διαγραφεί ή ήταν σε ακινησία κατά την ημερομηνία διασταύρωσης θα πρέπει να απευθυνθείτε στην αρμόδια για τη φορολογία σας Δ.Ο.Υ. προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά (βεβαίωση ακινησίας ή ιστορικό μεταβολών του συγκεκριμένου οχήματος από την αρμόδια Περιφερειακή Υπηρεσία Μεταφορών, στην οποία έχει εκδοθεί η άδεια κυκλοφορίας του κ.λπ.)
Αν υπάρχει λάθος στα στοιχεία της άδειας κυκλοφορίας ή το όχημα δεν σας ανήκει πλέον, θα πρέπει να απευθυνθείτε στην αρμόδια, κατά τα προαναφερθέντα, Περιφερειακή Υπηρεσία Μεταφορών.
Αν υποβλήθηκε αίτηση μεταβίβασης του οχήματος σε Κ.Ε.Π. και δεν έχει εκδοθεί ακόμα η νέα άδεια κυκλοφορίας, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε οποιαδήποτε Δ.Ο.Υ. προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του Κ.Ε.Π. για την υποβολή του αιτήματος μεταβίβασης
Αν υπάρχει εξαίρεση της υποχρεωτικής ασφάλισης κατ' εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 3 του Π.Δ.237/1986 (ΦΕΚ Α΄ 331), όπως ισχύει, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε οποιαδήποτε Δ.Ο.Υ., προσκομίζοντας τα σχετικά δικαιολογητικά.
Στην περίπτωση που το όχημά σας εντοπίσθηκε και από την Αστυνομική Αρχή και επιβλήθηκαν οι ποινές και τα πρόστιμα της παρ.4 του άρθρου 5 και του άρθρου 12 του Π.Δ.237/1986, όπως ισχύουν, δεν απαιτείται η πληρωμή του παραβόλου των 250,00 ευρώ για την έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Θα πρέπει όμως, πριν την έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, να απευθυνθείτε σε οποιαδήποτε Δ.Ο.Υ. προσκομίζοντας τη σχετική πράξη της Αστυνομικής Αρχής για τη γνωστοποίηση της εξαίρεσής σας από την υποχρέωση πληρωμής του παραβόλου.

Τα παράβολα που δεν θα χρησιμοποιηθούν, καθώς και αυτά που δημιουργήθηκαν για οχήματα που εξαιρέθηκαν κατά τα προαναφερθέντα από τον κατάλογο των μη ασφαλισμένων, ακυρώνονται αυτόματα.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσής σας με τα προαναφερθέντα, μετά την παρέλευση διμήνου από την έκδοση της παρούσας, τα στοιχεία σας και τα στοιχεία του οχήματός σας θα αποσταλούν στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή προκειμένου να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις (αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας κ.λ.π.).

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Στον πατέρα μου, που δυστυχώς έχει ανασφάλιστο παπί, έστειλαν μήνυμα στο taxisnet και αναφέρει πως η διασταύρωση των στοιχείων διενεργήθηκε στις 6/6.

Και για παπακια 250 ειναι τυπε  :think: :S :S :S

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
27
Πόντοι
16
Άστα, τύπε. 90άρι παπί του 1991 που δεν κοστίζει τόσα τώρα. Πουστοσύριζα, έβαλε στο μάτι και τα παπιά τώρα. Γαμώ τα σπίτια τους. :S :S :S

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.256
Πόντοι
2.966
Άστα, τύπε. 90άρι παπί του 1991 που δεν κοστίζει τόσα τώρα. Πουστοσύριζα, έβαλε στο μάτι και τα παπιά τώρα. Γαμώ τα σπίτια τους. :S :S :S
Tα παντα για τα λεφτα τυπε αξιοι της μοιρας μας ειμαστε αφου οτι μας σερβιρουν το τρωμε αμασητο αντι να ξεσηκωθουμε να τους παρει ολους ο διαολος οποτε μη παραπονιομαστε μας αξιζει ακριβως οτι τραβαμε και χειροτερα

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Εγω ειχα κανει λαθος τη πινακιδα κι εφαγα προστιμο, γαματα με κεφαλαια γραμματα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.213
Πόντοι
6.515
βάλε τον κούλη στην άκρη

σε τι διαφέρει η πολιτική του τσίπρα από την πολιτική σαμαρά????

στο ότι μπαχαλευουν περισσοτερο τα εξαρχεια, τα πανεπιστημια, τα εγκληματα, οι γυφτοι σε λιγο θα χρησιμοποιουν και τεθωρακισμένα για τις "δουλειες τους" κλπ

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Τύπε, αυτό λογικά διορθώνεται. Το ανασφάλιστο είναι το πρόβλημα...

Το θεμα ειναι θα ακυρωσουν το προστιμο αυτοματα ή πρεπει να τρεξω εγω?
Η ασφαλιστικη μου το διορθωσε λεει.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Εγω ειχα κανει λαθος τη πινακιδα κι εφαγα προστιμο, γαματα με κεφαλαια γραμματα

Πως εγινε λαθος τυπε?
Οταν κανεις ασφαλιστήριο ειτε online ειτε σε καποιο γραφειο/τραπεζα η ασφαλιστικη ζηταει την αδεια του αυτοκινητου. :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom