gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
πρεπει όλα τα αυτοκίνητα να παιρνουν κάθε 2 χρονια από τεχνικο ελεγχο κυριως για την οδικη ασφαλεια του εκάστοτε αμαξιου.το θεμα είναι ότι στα ιδιωτικα ΚΤΕΟ ο ελεγχος είναι τυπικος και για το πουτσο μονο τα λεφτα κοιτουν να παρουν και μας στελνουν στο καλο.κατοχος δυο αυτοκινητων παιρναω το πιο καινουργιο μου αμαξι ετων 12 από ΚΤΕΟ με 151.000 χιλιόμετρα και χωρις να εχω αλλαξει αναρτησεις από τοτε.αντι εστω το ΚΤΕΟ να μου πει οκ περνας αλλα οι αναρτησεις σου θελουν αλλαγη δεν μου ειπαν τιποτα και ειχαν ποσοστο απορροφησης κραδασμου γυρω στο 76% μπροστα και 70% πισω.
παω σε γνωστο συνεργειο για τοποθετηση καινούργιων αμορτισέρ και του λεω να μετρήσουμε τα παλια μηπως τα αλλαξω τσαμπα.μολις τα εβγαλε οπτικα μου ειπε ότι τα 3 από τα 4 ειχαν βγαλει υγρα και μολις μπηκαν στο αναρτησιομετρο εβγαλαν ποσοστο απορροφησης 10% τα σπασμένα και 45 % το άλλο που ηταν νορμαλ.με λιγα λογια το αυτοκινητο μου ενώ ειχε περασει από ΚΤΕΟ κινουμενο στο δρομο ηταν ένα αμαξι επικινδυνο και μου ειπε ο μηχανικος ότι στην εθνικη αν κατι μου πεταγοταν μπροστα ξαφνικα εστω και με έναν ελαφρυ ελιγμο το αμαξι θα εχανε τον ελεγχο.
παω σε γνωστο συνεργειο για τοποθετηση καινούργιων αμορτισέρ και του λεω να μετρήσουμε τα παλια μηπως τα αλλαξω τσαμπα.μολις τα εβγαλε οπτικα μου ειπε ότι τα 3 από τα 4 ειχαν βγαλει υγρα και μολις μπηκαν στο αναρτησιομετρο εβγαλαν ποσοστο απορροφησης 10% τα σπασμένα και 45 % το άλλο που ηταν νορμαλ.με λιγα λογια το αυτοκινητο μου ενώ ειχε περασει από ΚΤΕΟ κινουμενο στο δρομο ηταν ένα αμαξι επικινδυνο και μου ειπε ο μηχανικος ότι στην εθνικη αν κατι μου πεταγοταν μπροστα ξαφνικα εστω και με έναν ελαφρυ ελιγμο το αμαξι θα εχανε τον ελεγχο.