amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
.....Μου θυμίσατε την υπόσχεση πρώην πρωθυπουργού ότι όλη η Ελλάδα θα είχε δωρεάν wi fi τον Οκτώβριο του 2014
....Το διάβασα και εγώ χθες..
Γνωρίζουμε τιμές , υπηρεσίες κλπ ??
....
.... Ακόμα τίποτα , πάντως τό συγκεκριμένο προιόν άν όντως είναι όπως περιγράφεται θά είναι ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ !!
και καλα αυτο θα το παρεχει ο οτε κ τετοια?Το διάβασα και εγώ χθες..
Γνωρίζουμε τιμές , υπηρεσίες κλπ ??
και καλα αυτο θα το παρεχει ο οτε κ τετοια?
1ον 24 δεν εχειςΤον πρώτο καιρό πιστεύω ΣΤΑΝΤΑΡ μόνο ο ΟΤΕ ρε..
Άντε και καμία vodafone..
Θα μιλάμε για ασύλληπτες ταχύτητες αν και προσωπικά το θεωρώ υπερβολή και αχρείαστο..
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και με την 24άρα που έχω..
1ον 24 δεν εχεις
2ον αν δε γινει αποσβεση στην υπαρχουσα τεχνογνωσια δε θα το φερουν ακομα
3ον σου κανει νερα τωρα ο οτε?γτ κανουν κατι updates και καλα στις γραμμες,εμενα πχ δε μου κραταει την ip το router και κλασσικα ναι ναι θα το φτιαξουμε,παπαριες
πιστευω θα αργησει πολυ να ρθει1) Εννοείται πως δεν έχω , απλά αναφέρω ότι και με αυτή την γραμμή που έχω είμαι απόλυτα comple.
2) Πάντως οι πρώτες διαφημίσεις έχουν αρχίσει να πέφτουν. Λογικά τους επόμενους μήνες θα έχουμε νεότερα.
3) Όχι , δεν έχω κανένα πρόβλημα.
.......πιστευω θα αργησει πολυ να ρθει
εχεις καποιον κατα νου?.......
..... ύπέρμαχε άγωνιστή , μπορεί κάποιος να άλλάξει τον κόσμο !!
εμενα δε με ψηνει να βαλω,οταν εμεις ειχαμε 24 μεχρι και στη Μπρατισλαβα στην Σλοβακια στις εστιες ειχαν 50αρα..Και να 'ρθει τον πρώτο καιρό θα είναι πανάκριβο οπότε να χαμε να λέγαμε.
Πάντως και το VDSL δε βλέπω να έχει πουλήσει ιδιαίτερα.
εμενα δε με ψηνει να βαλω,οταν εμεις ειχαμε 24 μεχρι και στη Μπρατισλαβα στην Σλοβακια στις εστιες ειχαν 50αρα..
24αρα οτε να πιανω 14 μαξ κ ας λεει το speedtest του οτε 17,17 δεν ειναι για κανενα λογοΤι γραμμή έχεις τώρα ??
24αρα οτε να πιανω 14 μαξ κ ας λεει το speedtest του οτε 17,17 δεν ειναι για κανενα λογο
κοιτα οταν καιγομουνα κ επαιζα παιχνιδια ονλαιν καλα ηταν δε ηταν ασχημα γτ δε επεφτε οπως αλλες εταιρειεσΤούμπανο!