Νέα

Ερχεται τό Li - Fi !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας ειπες και ναι θιχτηκα γτ μπορουσες να το παραλειψεις,οχι καμαρι μου,εσυ εισαι λαθος και δεν σου κανω επιθεση,μιλησες συγκεκριμενα κ ειπες εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας,αντε γτ πολλα μας τα πες
:rockon:
Άντε και μπιπ ρε κομπλεξικέ, τώρα τον θες τον χαρακτηρισμό σου γιατί τον αξίζεις.
Δεν υπάρχει πουθένα χαρακτηρισμός απέναντι σε οποιονδήποτε, επειδή είσαι ήδη ελλιπής στο μυαλό θίχτηκες από μόνος σου χωρίς να σου πω τίποτα.

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Άντε και μπιπ ρε κομπλεξικέ, τώρα τον θες τον χαρακτηρισμό σου γιατί τον αξίζεις.
Δεν υπάρχει πουθένα χαρακτηρισμός απέναντι σε οποιονδήποτε, επειδή είσαι ήδη ελλιπής στο μυαλό θίχτηκες από μόνος σου χωρίς να σου πω τίποτα.
μας καλυψες κομμαντο του υπολογιστη,σπασου!
:orchestra:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.433
Πόντοι
786
Δεν κάνει το Li-Fi για να βλέπουμε τσόντα πορνοσκοτεινά στο τάμπλετ η στο κινητό ούτε για να κλέβουμε σήμα. Μάπα τεχνολογία :2funny:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Δεν κάνει το Li-Fi για να βλέπουμε τσόντα πορνοσκοτεινά στο τάμπλετ η στο κινητό ούτε για να κλέβουμε σήμα. Μάπα τεχνολογία :2funny:

Κινητό και τάμπλετ δε βολεύει τύπε. Από netbook και πάνω για τσοντίδια.  :rockon:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
μας καλυψες κομμαντο του υπολογιστη,σπασου!
:orchestra:

......
... Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω, ελπίζω να πληρώσεις τον ότε για το wifi σου, μην ξεχάσεις γιατί θα σου το κόψει! Άντε γεια...

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
......
... Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω, ελπίζω να πληρώσεις τον ότε για το wifi σου, μην ξεχάσεις γιατί θα σου το κόψει! Άντε γεια...
Αετός μιλάμε! Πως έχω απληρωτο τον ΟΤΕ ακόμα δε κατάλαβα

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.433
Πόντοι
786
Ως τροβαδούρο παντοτινής αγάπης στο εν λόγω άσμα